prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI napisal/-a:..smo tudi tekali....in z marjanom in Bogotom smo usekali kar prijeten tempo čez KRožnik...edino ne vem kam so se vse punce skrile...saj nismo čisto nobene srečali (mostički morda?)

Niso bili mostički, naša četvorka in še ena pojavca na štirih nogah smo jo mahnili po poti nad dvorano Tivoli, z namenom, da se izognemo asfaltu. Treba moje krake šparat.
AVI napisal/-a:
...nas je pa spet prišla pogledat miciM, ampak ne vem :?: kam se je potem izgubila... :wink: tortice in grenivke je bilo še dovolj.... :mrgreen:

Ja, kaj naj rečem, vaš tempo je bil zame ubijalski, zato sem se držala svojega plana, pozdravila sem vas pa vseeno. No tortice mi je bilo vseeno malo žal, se tolažim, da se vsaj redila ne bom :lol: :lol: :lol: .
Lepo se imejte do naslednjega snidenja

:wink:
miciM napisal/-a:Ja, kaj naj rečem, vaš tempo je bil zame ubijalski, zato sem se držala svojega plana, pozdravila sem vas pa vseeno.

Mici tudi jaz sem spustil dušo na Rožniku. Sicer se je nekaj govorilo o 80% vendar je kmalu šlo čez 100% vsaj zame.
Je pa vse popravila torta made by Loni in ohlajeni napitek iz grenivke v čast Marjanu.:toast:

lp Yogo
Ja res tempo je bil res tudi zame hud in sem vsaj 3x zaostal za Avijem. Vendar je David dečko in pol in je lepo spustil tempo, da sem ga lahko ujel. Lepo je rekel Bogo: A ne Marjan, Avi je divjak! :D :D Jaz pa optimist, da bo utrujen še od Transa... Za statistike pa še rezultat divjanja 1 ura 4 minute za 14 km.

Ja eni smo leto dni starejši (no še dobre 3 urce jih imam 40 :wink: ) zato smo to morali malo proslaviti in se vam zahvaljujem za prijeten klepet.

Loni pa itak :heart

Se vidimo,
Marjan
ker bom jutri namreč šla počasi No, skratka, a pride jutri še kakšna počasnela na k-Rožnik?

Kar sem rekla, sem rekla. Šla počasi, pa tudi to s težavo. Ne vem, ali naj se izgovarjam na prehlad, na soparno vreme - ali pa na dejstvo, da se več kot en teden počitka pač pozna. :roll:
Nazadnje spremenil spela*, dne 24 Avg 2010, 22:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Spražena od vikenda in ponovnega začetka šole ter popravnih izpitov se bom po vsej verjetnosti naslikala jutri :wink:
Od vsega treninga za fotrov tek (šla celo na priprave v tujino :!: )s katerim nič ne bo :argue: , bom šla na počasi, da več skurim :D :D
maca napisal/-a:javlja se še ena počasnela, prosiiim, ampak res počasiiiiii
vedve sta zame prehitri :( , tokrat bi se družila s Heleno in Andrejo in Ireno :mrgreen:

Se opravičujem, ampak nisem mogla tako počasi :oops:
Res mi je žal, ker sem snedla obljubo :bum: :bum: :bum: .

Sicer je bilo vroče, ampak meni je itak še vedno .... in kar skoz ....

Maca, pejt delat, prec pa takoj :evil:
Namen je bil dober, počitek popoldne pa filane paprike in potem eno počasno - in smo jo, na začetku :wink: Za nadaljevanje vso krivdo valim na Lauferja :-- , kaj to on mene spet nekaj goni :hello: , in za namenček na koncu še šprinti od 4:30, je folk kar bulil - so verjetno mislili, da tako tečeva več kot tistih nekaj deset metrov, ki so v resnici bili tako hitri :lol:
Na analizo pa drugič, ko ostanem v Ljubljani in lahko še :toast:
  • 1
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA