najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Živjo!

Imam en kajak, stabilni mirnovodaš, ki ga lahko dam v najem za tekmo, lahko pa že kakšen dan prej. Pred 5 leti sem z njim imel čas na triatlonu okrog 45minut.
Če bi si ga kdo izposodil, naj se javi na forumu.

lp
arto napisal/-a:Živjo!

Imam en kajak, stabilni mirnovodaš, ki ga lahko dam v najem za tekmo, lahko pa že kakšen dan prej. Pred 5 leti sem z njim imel čas na triatlonu okrog 45minut.
Če bi si ga kdo izposodil, naj se javi na forumu.

lp

Kateri tip in od katerega izdelovalca je ta kajak.
Jaz imam za kajak neko "banjo", s katero je doseči čas 50', znanstvena fantastika (lani sem z veliko truda dosegel čas 51,5').
V kolikor, bi imel čoln, s katerim bi dosegel čas okoli 45', bi se s ponovitvijo najboljših doseženih rezultatov na kolesu in pri teku, uvrstil absolutno med prvo deseterico ali celo peterico, saj bi se v najboljšem primeru lahko približal skupnemu času 2h 35' :D
Zato bi bil zelo zainterresiran, če bi ga lahko preizkusil in če bi se obnesel, da mi ga posodiš za triatlon.
Anja13 napisal/-a:Zanima me če ve kdo kolk je točna kilimetrina pri veslanju? Podatki gor so 8km, je mogoče kej manj ali več, al je točno 8km?

V tej temi ti že vse piše:

milk napisal/-a:Kar se tiče razdalj je nekoliko drugače, kot so uradno najavljene.
Veslanja je po dokaj optimalni liniji 7,8 km, če voziš malo naokoli, pa lahko hitro nabereš uradnih 8 km.
Kolesarjenja je 15,2 km
Teka pa je 7,7 km.
MEDVED napisal/-a:

Prodam tudi lahko trdo vilico (aluminij) za gorsko kolo (V-breake) - 600g.
Cena: 100 EUR

Poslal sem ZS, pa ne vem, če je bilo uspešno. Zanima me vilica - podrobnejši opis ali celo slika.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA