Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Dragi moji "ultra TMB-ejevci!

Čas je za "pakiranje"!

Verjamem, da je prisotna "mrzlica in trema pred startom"!
To je le dokazilo, da ste "dobro pripravljeni". Zavidam vam: pred vami je res nepozabna preizkušnja, ki jo priporočam vsem ultrašem. Veliko bo odvisno od muhastega vremena, ampak "vi ste vse to več ali manj - dali skozi in upravičeno pričakujemo le lepe novice".

Še to (če sploh smem dati nasvet): naj vas marseljeza in množica ne "potegneta". Začnite počasneje in postopoma stopnjujte do vaše optimalne - večurne hitrosti. Pametno in pravočasno jemljite čas za počitek in hranite moči za zadnjo tretino poti- ta je najtežja.

Vse drugo itak obvladujete bolj kot jaz !

Želim vam lahek korak in ugodne vremenske razmere ter enkratno tekaško počutje med ostalimi tekaškimi navdušenci in čudovitimi vršaci masiva Mont Blanc!

Stiskam pesti v pričakovanju lepih novic!

Srečno in lep pozdrav! Zvone
Držimo pesti za UTMB-jevce :laola
Pazite na kolena
Cveto, dajmo :juhuhu:
Za Žareta mi bo žal, če zaradi poškodbe ne bo doživel tega podviga že to leto.
Imamo pa seveda tudi odlično predstavnico med dekleti. Dajmo Ruth ...
in na CCC dajmo Sebi

Pa legenda Peter ... gremo :laola
Pa bosi vitez :D gremo Marko

in seveda vsi ostali :Fslo :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:

Ruth in Stojan imata že malo izkušenj od lani. Temu se reče prednost domačega terena :lol:
ZdravkoC napisal/-a:Držimo pesti za UTMB-jevce :laola

Pa bosi vitez :D gremo Marko

Marko bo letos tole spremljal od doma...po nekajmesečnem počitku zaradi nerodne poškodbe gležnja kaj drugega pač ne pride v poštev. Pa ni panike, bodo še dirke :wink: Vseeno hvala ZdravC, vračam dobre želje v Atene :!:

Bom držal pesti za naše, Cvetota, Sebi, Perota, Ruth in naše. Naj se vam vse poklopi :clap:
Evo, ekipa CVETO, katere sestavljamo Jure (Cveto), Sandra (sandy) in Tomaž (cvalenti) se odpravljamo proti Franciji nocoj oz jutri ob 1 uri zjutraj.Vse prištimano, samo še enkrat narediti kljukice na seznamu, da je vse in potem malo spanja in gooooo. Upam, da ne pazabiva na Cvetota :twisted: :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA