Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 maca
Tomaž 77 napisal/-a:Lani je blo luštn, zato pridem tut letos odtečt eno gozdno-makedamsko polovičko. :lol:

LP Tomaž

Na gozdno - makadamsko polovičko pridem tudi jaz, pridružil se mi bo tudi laufer, ostali še cincajo (sončarica-med-grabljenjem.press).
Se že zelooo veselim.
maca napisal/-a:
Tomaž 77 napisal/-a:Lani je blo luštn, zato pridem tut letos odtečt eno gozdno-makedamsko polovičko. :lol:

LP Tomaž

Na gozdno - makadamsko polovičko pridem tudi jaz, pridružil se mi bo tudi laufer, ostali še cincajo (sončarica-med-grabljenjem.press).
Se že zelooo veselim.

tale si je opomogla od sončarice :clap: - je kar pasal ta dež danes, ampak vi vsi pa niste nič prijazni :nono: :nono: :nono: ko mi delate skomine s tole Veroniko, jaz pa zvesta TF-ju in se grem blamirat v nedeljo v Domžale :oops: :oops:
Ampak nič ni še ziher :roll:
Uporabniški avatar
 maca
Pina napisal/-a:Jst bi šla, pa se bojim slabega rezultata :(

Eden mora biti zadnji :clap: .
Takim smo večno in vedno hvaležni, ker so prevzeli naše mesto na repu kolone :clap: . Zadnji imajo pri prehodu cilja največje ovacije :laola .
Pomisli samo na to, da za zadnjimi na motorjih vozijo najlepši policaji :oops:
Uporabniški avatar
 Pina
HAHA
...no v mojem primeru so policaji slučajno tudi moji sosedi....:/ ....
..mogoče bom naslednje leto hitrejša :)
Pina napisal/-a:Jst bi šla, pa se bojim slabega rezultata :(

Slab rezultat? Slabega rezultata ni na koncu so vsi zmagovalci, najslabši rezultat je če ne prideš!

LP Tomaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA