Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Velja,
načrt iz Geopedije imam že sprintan, kako se pride do Gradiškega jezera.
Kaj pa zbirno mesto tam? Ali je eno parkirišče, ali jih je več, jaz bom prvič tam?

parkirišče je eno precej veliko, ne boš zgrešila, drugače pa GSM :wink:

O.K. imejta telefone pri roki, dokler ne pridem :wink: .
Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a: O.K. imejta telefone pri roki, dokler ne pridem :wink: .

Bova imeli :-- ...se ne bo ponovilo tisto z Galjevice, ko ti nekaj obljubljam, potem pa zagledam "naše" dečke :D in mobi v avtu pustim :mrgreen: :lol: :lol:

Se vidimo ob 17.30...dost lenarjenja...kumi čakam :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
mojculja napisal/-a:Itak da gremo počasi...samo za štiri kroge (sploh pa za kaj več) bomo pa že lučke rabile :--

Ja, lučke bomo že dale gor, ko bo temneje :-- ...šle bomo pa kolikor se nam bo ljubilo :laola
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:Lenči, koliko krogov bi pa ti šla?
Jaz bi morala kakšen dolg tek narediti ...

Špela, 4 kroge najmanj, upam na družbo za 5 krogov, kar je 20km. Bi bilo dovolj? Ampak res polžji tempo :oops:
 spela*
lenči napisal/-a:
spela* napisal/-a: upam na družbo za 5 krogov, kar je 20km. Bi bilo dovolj? :

Moje želje so sicer še kakšen krog več, ampak kako bo pa šlo, pa vprašanje (meni namreč :oops: ).
Javim jutri, ko bom videla, kako bo v službi ... :roll:
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a: ...upam na družbo za 5 krogov, kar je 20km. ...

5-ka je tudi moja želja :roll: ...kakšna je pa realnost, bom pa videla na licu mesta. Do zdaj sem tam največ 4 kroge odtekla :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
mojculja napisal/-a:
lenči napisal/-a: ...upam na družbo za 5 krogov, kar je 20km. ...

5-ka je tudi moja želja :roll: ...kakšna je pa realnost, bom pa videla na licu mesta. Do zdaj sem tam največ 4 kroge odtekla :laola

5 krogov bi danes sigurno lahko, upam da me jutri vročina ne bo preveč zamorila.
Lučko bom imela s sabo, za vsak primer, če bo ob 8h še kaj energije. :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Opravil 1. krog v lepi družbi. Me je še mikalo ampak sem za spremembo poslušal kaj pravi tetiva. Ni bilo hudega ampak hudič ima rad hitro prste zraven. Punce pa še ohoho krogov. Mislim, da sedaj še nabijajo okrog jezera. :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Pajo, smo bile pridne, smo naredile 5 krogov, potem pa smo odnehale, da ne bi prišlo do kakšnih poškodb na neravnem terenu :laola . Vsem hvala za družbo, prav odličen trening je to bil, čedalje manj vroče je bilo in lažje se je teklo :clap: :clap: :clap: ...pa iz nas je tudi teklo, sem morala cunje ožeti, predno sem jih v avto pospravila :lol: . Gor in dol in naokol...ma bo še treba ponovit takole skupinsko vajo :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Prej si ne bi mislila, ampak sem kar pozabila, da se matram, ko smo počasi krožile okrog jezera in se pogovarjale :D . Vse smo se strinjale, da na tak dan same ne bi toliko pretekle. :D
Dolg tek v družbi s polžjim tempom je res zakon :clap: .
  • 1
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA