področje za debato o tekaški literaturi na splošno ter za predstavitve knjig v slovenskem in tujih jezikih. pa še seciranje njih vsebine ...
jaz komaj čakam tole revijo, saj mi je lanskoletni program v Poletu od Škofa zelo pomagal, da sem izboljšal svoj PB na 10 km, tako, da upam, da bo letos tudi kaj podobnega pisalo notri... 8) je pa res, da je vprašanje, če mi bo letos zdravje dopuščalo, da treniram tako kot lansko leto... :shock: :roll:
:arrow: Glede na to koliko nas je zadnja leta smo bili že potrebni česar takega
:arrow: Upam da ne bo vsaka 2 stran reklama
:arrow: V Sloveniji imamo kar nekaj kvalitetnih strokovnjakov, ki so večinoma neznani
:arrow: Revija bo v samostojni prodaji koliko sem zasledil in jo bo potrebno posebej naročit ne bo kot priloga
:clap:
V Sloveniji že več kot 10 let izhaja raziskovalno glasilo o vzdržljivosti, moči in kondiciji Vrhunski dosežek. Glasilo je "posrednik novosti iz mednarodne teorije in prakse športnega treniranja", poudarek je predvsem na teku...je pa res, da je morda že preveč strokovno, po drugi strani pa smo tudi ljudje taki, da imamo najraje, če nam nekdo točno pove: delaj tole in tole...in pozabljamo, da smo vsak zase nekaj posebnega in točnih univerzalnih navodil ni mogoče dati.
Pozdravljam izhajanje druge :wink: slovenske tekaške revije :!:

LP, vencelj
Mešane misli imam ob tem, da dobimo spet novo revijo o teku. Jaz imam shranjene Polete, hmmm mislim, da zadnjih štirih let in roko na srce, kar občudujem te, ki pišejo v te revije. O teku je bilo napisanega že veliko in tud težko je iznajdit neko toplo vodo, zato se stvari že kar ponavljajo, je pa res, da grem včas tud v kak stari Polet iskat kak članek, ker vem, da je o neki stvari že bilo veliko napisanega, pa, da mal obnovim znanje.
No roko na srce sam spadam med tekače, ki radi kaj preberejo, držim pa se tega bolj malo, ker pač sem mal sam svoj, al pač se hočem učit na svojih napakah.
Upam samo, da ne bo to samo revija, ki bo polna stvari, ki so že bile napisane...

Mogoče bi bilo prav, da se usmeri v tekače na tak način, da bi tudi sami, kaj napisali in delili izkušnje z drugimi, pod pogojem seveda, da gre za realno pisanje in ne za kup polepšanih zgodbic, ko pa sami vemo, da tek ni le samo užitek, ampak je lahko velikokrat tudi kup težav :oops:

Drugače pa bom seveda z zanimanjem kupil novo tekaško čtivo :D
Mogoče bomo pa pozitivno presenečeni?
Verjetno bodo ponavljali kakšne teme, vendar moramo vedeti, da začetniki, ne bodo šli prebirati polete izpred 5ih let, ker se še odločajo ali bodo tekli ali ne in jim je zato treba osnove teka pod nos ponuditi, da bodo zagrabli.
Upam pa da se bodo v njej najdli tudi kakšni bolj strokovni članki.
:mrgreen: :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA