polmaratoni, maratoni, gorski teki, kilometrine in kilometraže - lestvice take in drugačne ...

Moderatorji: AVI, lukkka, Dule

Uporabniški avatar
 tae
Uffff muc, tole si pa dobro natreniral. Ne tako dolgo nazaj si bil še za mano z časom nad 38 min., zdaj pa že pod 36. Noro. Res neverjeten napredek. Bravo. :clap:
Uporabniški avatar
 muc
tae napisal/-a:Uffff muc, tole si pa dobro natreniral. Ne tako dolgo nazaj si bil še za mano z časom nad 38 min., zdaj pa že pod 36. Noro. Res neverjeten napredek. Bravo. :clap:

Tae, sej se vsi trudmo a ne?! :wink:
Če po pravici povem, nisem pričakoval takega rezultata in sem bil kar mal presenečen v cilju
ampak je pa dobra spodbuda za naprej...LJ. maraton se počasi bliža :D
Uporabniški avatar
 tae
Fantje, pravi norci ste. Očitno je prišel čas hitrih kratkašev. Počakam še do konca tedna, če se bodo javili zamudniki iz Bleda, potem osvežim zadevo.

Moram vam pa priznati, da sam krajših razdalj 5k in 10k že nekaj časa, kar ne morem spraviti malo nižje, čeprav se sam smatram za kratkaša.
Uporabniški avatar
 tae
tae napisal/-a:Počakam še do konca tedna, če se bodo javili zamudniki iz Bleda, potem osvežim zadevo.

Ups, tole sem pa očitno čisto spustil. Se globoko ekskjuzam. Zdaj pa res, objavite svoje nove rekorde od včerajšnje TF10-ke in osvežim zadevo.
Uporabniški avatar
 mušnica
3. TF10ka - 52:08.4 :D

Saj vem, da je čist povprečen rezultat ampak za več kot minuto boljši kot zadnji pb v Radencih :D :D
Sanje ali na obzorju, pod 50 naslednje leto? :roll: :roll:
 John Wayne
mušnica napisal/-a:3. TF10ka - 52:08.4 :D

Saj vem, da je čist povprečen rezultat ampak za več kot minuto boljši kot zadnji pb v Radencih :D :D

Ti mušnica, zakaj si se pa s takšnim časom "skrila" v 4. skupino, ko pa smo mi ostali (trije) tebi blizu po času v 3. skupini "bili bitko" do zadnjega metra? :) :)

Moj čas je bil 52:11,0. Se za to lestvico štejejo samo uradni rezultati?
Moj PB je sicer 51:59 in je bil dosežen 20.10.2009 (trening na stadionu).
Uporabniški avatar
 mušnica
John Wayne napisal/-a:
mušnica napisal/-a:3. TF10ka - 52:08.4 :D

Ti mušnica, zakaj si se pa s takšnim časom "skrila" v 4. skupino, ko pa smo mi ostali (trije) tebi blizu po času v 3. skupini "bili bitko" do zadnjega metra? :) :)

Moj čas je bil 52:11,0. Se za to lestvico štejejo samo uradni rezultati?
Moj PB je sicer 51:59 in je bil dosežen 20.10.2009 (trening na stadionu).

He, he - jaz sem raje prva med počasnejšimi :lol: (ampak jih je bilo tudi v tej skupini kar nekaj, ki so bili pred mano)
Drugače pa se mi to poletje res ne da ukvarjati s hitrostjo in sem šla na zihr :mrgreen:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 35

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA