Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Živjo, sam imam uro S625x (že malo star model) kateri ima tudi S1 senzor za tek. Na TF10-ki mi je izmeril razdaljo 10,1km, torej 100m več. Pa ga še nikoli nisem kalibriral.

lp vid
Mislim da RS 300 nima možnosti intervalnih treningov, zaradi česar je tudi sam nisem kupil. Odločil sem se za RS 400 in ni mi žal. Nisem rabil dokupit flow linka in me je tako ura prišla še ceneje (za 230 €, sicer v Avstriji, ampak sem prepričan da so servisi boljši kot v Sloveniji), dizajn pa je vsaj meni še boljši kot pri 300.
tole sem našla pri opisu:
Tekaški računalnik RS300X nadomešča obstoječi model RS200. Novost računalnika RS300X je kompatibilnost z GPS senzorjem G1, ki je namenjen merjenju hitrosti in razdalje med športno aktivnostjo. Z uporabo G1 senzorja, nam računalnik RS300X omogoča spremljanje razdalje pri kateri koli aktivnosti v naravi. Namenjen je rekreativnim športnikom in ki želijo svojo formo dvigniti na višjo raven in jim šport pomeni več kot le občasna rekreacija.

Posebnosti: G1 - GPS senzor za hitrost, tempo in razdaljo. Trening intervalov, samodejno shranjevanje "krogov" določene razdalje. Polar FlowLink- opcija: enostaven prenos podatkov v vadbe vadbeno aplikacijo Polar Personal Trainer ki se nahaja na Polarjevi spletni strani. OwnIndex nam v mirovanju pove stopnjo telesne kondicije (VO2max). Sporočeno ležanje - rezultat pripravljenosti izvemo v 5 minutah. Ownzone - prilagojeno ciljno območju posamezniku pri stopnjevanju ogrevanja. OwnCal - merjenje in seštevanja porabljenih kalorij med vadbo. OwnCode - kodiran pas nam omogoča da nam drugi uporabniki ne motijo brezžičnega prenosa srčne frekvence. WearLink posebno izdelan pas, ki nam omogoča popolno udobje.

Komplet RS300X G1 vsebuje: zapestni tekaški računalnik, WL tekstilni oddajni pas, GPS senzor G1, navodila za uporabo.

Po tem sklepam. da ima.
Uporabniški avatar
 Pina
Najprej je vprašanje, za kaj potrebuješ uro?....za tek, fitnes, za okras?
...meni so osebno sunto ure full všeč, vendar so za tek bolj praktične garminove in končno tudi cenejše. :)
Uporabniški avatar
 tae
toma napisal/-a:Mene pa zanima,odločam se med urama Suunto t1c in pa Suunto t3c,kaj menite katera je boljši varjanta?
Lp

toma živjo!

Analizo Suunta T3C imaš tule:
tecem_2010_suunto
(glej levo)

Suunto T1C je osnovni model, kateri ti bo kmalu premalo. Največji problem je, ker ni kompatibilen z raznimi podi (footpod, gpspod, bikepod, povezavo z računalnikom).

Jaz osebno sem zamenjal Garmin forerunner 50 z Suunto T3C.

(kmalu pa lahko pričakuješ tudi analizo zahtevnejšega modela T6C)
Levinja70
..Intervali so,kar si že ugotovila - preizkušeno :clap: ,imaš pa tudi še, pod vadbo oz Exercises :free-prosta vadba,basic-osnovna, interval, Own Zone, in pa Add new-dodaš kaj po tvoji želji.
Porabo in aktivnost ti kaže ali dnevno, tedensko in skupno. Ekran nastavljaš po želji.
lp
Pa še to,RS 300x G1 je v Hervisu bila 199,99€, z 15% popustom pa 169,99 sem pogledala na račun,koliko so flowlinki pri nas ne vem,moj je bil kupljen preko spletne športne trgovine za 39,00€, nov seveda,poštnina te pa pride pa od 2-7€ odvisno od kje naročaš.
Če imaš možnost kje pridobit kakšen "tekaški popust" pač nekaj prišparaš..ponavadi dobiš v darilni vrečki Hervisove kupone in še marsikaj koristnega,če imaš H.kartico ugodnosti :wink:
Garancija pa lahko uveljavljaš kjerkoli po svetu z računom.
lp
Uporabniški avatar
 mare
Wega napisal/-a:[list]
Na žalost pa Polarjev GPS ne omogoča prenosa posnetka pretečene poti na računalnik in ogled na zemljevidu kot recimo Garmin, je pa bolj avtonomen in ena baterija zdrži 20 ur treninga, samo uro pa lahko neomejeno uporabljaš tudi sicer ko ne treniraš.

Tole ne drži. Jaz si veselo ogledujem posnetke svojih tekov na google earth.

Glede denarja, ki ga nameravaš dati za uro je pa po moje bolje dati še 100 eur več in si kupiti najboljšo uro, kot pa plačati še vedno veliko denarja in potem vsakič premišljevati, kaj ti manjka.

Sam sem kupil menda najboljši model (RS800sx), kateremu lahko očitam kar nekaj slabosti, a vsaj vem, da boljša ura ne obstaja.
mare napisal/-a:Sam sem kupil menda najboljši model (RS800sx), kateremu lahko očitam kar nekaj slabosti, a vsaj vem, da boljša ura ne obstaja.

Ta je pa huda. :D
Obala napisal/-a:Pa še to,RS 300x G1 je v Hervisu bila 199,99€, z 15% popustom pa 169,99 sem pogledala na račun,koliko so flowlinki pri nas ne vem,moj je bil kupljen preko spletne športne trgovine za 39,00€, nov seveda,poštnina te pa pride pa od 2-7€ odvisno od kje naročaš.
Če imaš možnost kje pridobit kakšen "tekaški popust" pač nekaj prišparaš..ponavadi dobiš v darilni vrečki Hervisove kupone in še marsikaj koristnega,če imaš H.kartico ugodnosti :wink:
Garancija pa lahko uveljavljaš kjerkoli po svetu z računom.
lp

Uro sem naročila preko spletne strani. Cena ure je 171,99 Eur. Zraven sem naročila še FolowLink UBS vmesnik za ceno 44,90 Eur. Pošiljko dobim v ponedeljek. Stroškov pošiljanja ni. Tako, da mislim, da je to najcenejša varianta kar sem jo našla. Aja kupila sem pri Peloton-u.

Aja v Hervisu je vse dražje, kljub temu, da sem imela kupon, ki sem ga dobila v Radencih. Pa še trgovec ni imel pojma o Polarjevih urah. Mi je hotel prodat 400 z G1 ali G3, kar pa sploh ni kompatibilnosti.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA