prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jozgol napisal/-a:kaj potem ne boste šli par ur prej na tek ob ljubljanici? :D ali pa boste zvečer odlaufali 10km, malo spili, mogoče šli malo spat :D , nato pa vstat nekaj čez 6. dober plan za vikend, ja. me je malo zasrbelo po podplatih. ali bi raje ležal v postelji ali pa se malo pomatral in vam pridružil. to je zdaj vprašanje? :D odvisno od vremena. zelo nerad pa prelomim svojo besedo in zato še ne obljubim.

Ti samo preveč ne študiraj...kako bi spal...pa ne bi spal...ampak samo pridi, pa boš potem ko končamo povedal ali bi bilo bolje da bi spal ali odlaufal.... :lol: :lol: :lol: :lol: ...jaz že vem odgovor :--

spela* napisal/-a:......Že, ampak tisto je tekma. In tam je ura starta pač določena, nanjo nimam vpliva. Če hočem na tekmo, moram takrat biti tam.....

špela...ni problema...v glavnem v nedeljo je tekma okoli PST, štart je ob 7.ih, da pa bo še bolj pristno ti pa še zaračunamo štartnino 10€ :-- , kaj pa sedaj....a, bo šlo z vstajanjem.....saj gre ja za tekmo.... :lol: :lol: :-- :--

špela in Jozgol se vidimo ob 7-ih pri Fužinskem gradu.....

Stanje PST-jevcev ta vikend je sledeče:
viewtopic.php?f=9&t=11887&p=232696#p232696
Prišlo je do majhne spremembe pri meni, noge namreč štrajkajo in tako z nedeljskim tekom ne bo nič. :--(

Se bom pa vseeno udeležil druženja in vam pomagal, da vam bo lažje šlo.
Napravil bom namreč okrepčevalnice:
:arrow: Fužinski Grad (za zajca in ostale, ki se mu boste pridružili na startu pri mlekarni)
:arrow: Parkirišče Avtotehnika Gruda Vič- Dolgi most
:arrow: Na koncu ceste pred trgovino Tuš Cash & Carry

Upam, da bom lahko postregel vse tekače do zadnjega in potem odhitel na naslednjo in ulovil prve.
ROSI64 napisal/-a:Prišlo je do majhne spremembe pri meni, noge namreč štrajkajo in tako z nedeljskim tekom ne bo nič. :--(

Se bom pa vseeno udeležil druženja in vam pomagal, da vam bo lažje šlo.
Napravil bom namreč okrepčevalnice:
:arrow: Fužinski Grad (za zajca in ostale, ki se mu boste pridružili na startu pri mlekarni)
:arrow: Parkirišče Avtotehnika Gruda Vič- Dolgi most
:arrow: Na koncu ceste pred trgovino Tuš Cash & Carry

Upam, da bom lahko postregel vse tekače do zadnjega in potem odhitel na naslednjo in ulovil prve.

Rosi, zlat si - na keri se bomo že srečali, tud mi ta počasni :wink:
Jaz že cel teden počivam, bomo videli kako bo šlo :P
Moja lenoba bi prišla na drugo polovičko, to je od kosez do fužin. Probal bi tečt s taprvimi če se vam ne bo preveč strgalo :oops:. Čakam vas ob koseškem bajerju od 8:20 naprej :)

A bi bil potem kdo tok dober da me s cilja zapelje nazaj do bajerja? :roll:
Marinka napisal/-a:A bo kdo tekel v tempu okrog 6.00 ali kakšno sekundo počasneje? Da vidim, če se mi splača tako zgodaj vstat ali pa se vam raje pridružim kje okrog bajerja. :D

Še kako konkretno sekundo počasneje :wink:
Loni napisal/-a:
Marinka napisal/-a:A bo kdo tekel v tempu okrog 6.00 ali kakšno sekundo počasneje? Da vidim, če se mi splača tako zgodaj vstat ali pa se vam raje pridružim kje okrog bajerja. :D

Še kako konkretno sekundo počasneje :wink:

A sploh še znaš laufat počasi. :wink: :D
Okrepčevalnica na Peruzzijevi pospravljena. Iz Golovca so se pripodile tri skupine. Vsi srečni, vsi zadovoljni. Lepo vas je bilo videti in pogostiti.

LP
Matjaž
Tek po PST s TF-jevci je eden tistih tekov zaradi katerih se splača teči. To smo dokazali tudi danes z množično udeležbo in dobro voljo.

S celim krogom smo opravili zelo hitro. AVI nas je namreč gnal kot pse. Še sreča, da je moral 2x na WC, da smo si lahko malo oddahnili. Imeli smo to smolo, da smo v Šiški tekli mimo kraja prometne nesreče, ko so na cesti na tleh oživljali eno osebo :( Ob tem se človek zave kako je življenje minljivo. Držim pesti, da so bili reševalci uspešni :(

Na okrepčevalnici Pr' Zajcu so bili zelo pridni, saj so spili in pojedli skoraj vse kar je bilo na mizi. In tega ni bilo malo. Da je bilo to tudi res, prilagam dokazni material http://zajc.deteljica.si/thumbnails.php?album=13.
Ko smo že pri hrani in pijači, bi se rad zahvalil še Classix-u in Rosi64-ju za okrepčevalnici :clap:

Potihoma računam, da bi naslednjič organiziral(i) tek po PST 3.10. s štartom ob 8h izpred Fužinskega gradu. Če se seveda strinjate s tem. Zaspanci in tisti, ki vstajajo ob tako zgodnji uri, samo če je treba plačati štartnino (spela* PRESS :mrgreen: :D ), bodo seveda pričakovano proti :mrgreen:

Popravek: v prejšnjem besedilu sem predlagal datum 2.10. (sobota). Pravilno je 3.10. (nedelja) :oops:
Nazadnje spremenil zajc, dne 12 Sep 2010, 12:11, skupaj popravljeno 2 krat.
Nisva tekla z vami ampak se zahvaljujeva za pozdrave tekačic na progi, ki sva jih srečala na PST - ju ampak zaradi njihove brzine niti nisem mogel točno prepoznati prijaznih oseb. Počasi zdravimo tetivo žena gleženj malo tečeva in to je to. Če bo tetiva v kaj boljšem stanju se vidimo 2. 10. na polovički. :D
Jp, pa smo ga, prvič letos, naša rdeče-črna trojka (Daša, mušnica in moja malenkost), skupaj od starta do cilja, nekaj časa v družbi dveh kavalirjev. Čestitke Jani za njenega prvega :laola Krasen zadnji dolgi tek pred Berlinom.

Rosi se je pa tudi izkazal, kapo dol, pa seveda Classix in Zajc... Postrežba za *****
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA