bojanu napisal/-a:@ miha: pacer je en že starejši model od Polarja, še preden so pričeli označevati modele v A, M in S serije, bolj osnovna varianta http://www.polarheartratemonitors.com/pacernv.htm
Vprašanje, v kakšnem stanju sta baterija in pas, vendar se mi zdi bolje kupiti za tak denar nekaj novega, saj sta zamenjava baterije in še posebej pasu kar velika stroška v primerjavi s ceno merilca. Starost
merilca je verjetno malo večja kot leto in pol. To, koliko je stal pred leti, je kar res, vendar dobiš sedaj za enak denar bistveno več funkcij (oziroma za manjši denar toliko funkcij kot pri starem modelu). Osebno ne bi kupoval pod M serijo (recimo M51) (za malo bolj resno uporabo pa S-proti vrhu ponudbe)
Samo za prikaz pulza so pa tudi tisti za 10kSIT kar dobri.
Bojanu, hvala, danes sem že rešil dilemo... Nameraval sem kupiti A3 Owerview, kar je za začetnika, se mi zdi, popolnima dovolj (stane 19.900).
No, v Hervisu je sedaj znižan model A 5, ki ima nekaj več funkcij od A3: (poraba kalorij, index telesne mase, osvetlitev itd.).
Model A 5 je znižan z 25.000 na 19.990, popolnoma pa sem bil presenečen, ko so mi upoštevali še Hervisov kupon -15%, tako, da sem plačal 17.000...
Še enkrat hvala vsem za informacije in nasvete...
Vprašal pa bi še tole: kaj priporočate za pod spodnji del trenerke, ki je sicer podložena, za temperature pod 5 stopinj? So dovolj bombažne dolge spodnjice? Volna me žre, je ne morem nositi...