Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Trasa je letos skoraj v celoti spremenjena.

Start iz Milj namesto iz Kopra. Ne teče se po Luki temveč po novem nadvozu in cesti po Srminu mimo Škocjanskega zatoka ter po Parenzani iz Bertokov v Koper. Ne vem, koliko bo potem krogov po centru Kopra (prej dva).

Najzahtevnejši klanec je klanec iz mejnega prehoda Lazaret na hribček pri Mladinskem letovišču v Valdoltri.
Ali se kaj ve, ali jutri ta prireditev odpade ali ne? Nisem namreč prepričan, da bomo lahko iz notranjosti Slovenije prišli nemoteno na obalo.
Sploh glede na to, da naj bi bili v Kopru že ob 7ih zjutraj.
lp,
Prireditev...vsekakor BO.

Zamudnikom priporočam...naj se pripeljejo direkt na štart, v Milje in tam pustijo vozilo.

Povratek udeležencev iz Kopra v Milje bo od 12. ure dalje. Odhod zadnjega avtobusa bo predvidoma ob 15.00
jaz bom 10 do 7h v Kopru...UPAM :wink:
Mislim, da je lepše, da se po mokrem teku usedeš v topel avto, kot pa se voziti z avtobusom nazaj v Milje..ok, za zamudnike druge rešitve ne bo.
Upam, da parkirišče ni zalito z vodo...

Se vidimo zjutraj in močno upam na žarek sonca, pa da bom mel mirno noč (sinček kar fajn virozen -> mogoče pa tud mene pobere viroza :?, ampak po teku ;) ).

kako pa je z parkiranjem...bo parkirišče za tržnico sploh odprto?
ura 6:00, čas za odhod...jaz pa :(....zgleda da bom zbolel... :(:(:( Vročina in zabit nos, malo pekoče grlo... :--( :--(

fajn tečte

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA