Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Čeprav se nisem prijavil zaradi vrečke, pa sem za tako visoko štartnino pričakoval kaj več. V moji vreči ni jogurta ter imam samo ene kosmiče (primerjava z zgornjo fotko)...že tu bi moral organizator dati vsem enako, saj smo vsi enako plačali. Vsebina je vredna od 5 - 8 eur...margarina pa ima rok uporabe samo še en mesec, v tistih stekleničkah pa ne vem kakšna omaka je, ni niti slovenske niti angleške verzije na nalepki!!! Tudi majice kolikor vem ni in je ne bo...saj v razpisu ni nikjer navedena. A bolj od visoke štartnine in s prospekti in starimi revijami napolnjena vrečka me moti tek skozi tunel...4 x 400m je 1,6 km in si ne predstavljam kakšen zrak bo v zadnjem krogu. Organizator bi lahko traso usmeril na Resljevo...Kakorkoli, upam, na vsaj dobro vzdušje in prijetno vreme. Pa še to. Včeraj je organizator iz neta umaknil seznam prijavljenih...po moje nas ni niti 500 plačalo, zato imate verjetno še možnost za prijavo po 30/27 eur!!!
fotko sem dal gor samo za to, da se vidi kaj je vsebina, ker pač je bilo veliko debate kaj bo zraven. če pa niso vsi dobili to kar sem jaz pa bo treba organizatorje pobarati.
jaz na tek ne hodim zaradi vrečke, ampak zaradi teka in ker je noti tudi bon za fitnes, ki ga ne bom korisitl ga podarjam tistemu ki ga pač želi.
majica plus voda za sport se dobi po prihodu v cilj in to sem prebral na internet strani par dni nazaj.
piše na prvi strani.
Prijavne vrečke bodo poleg vseh proizvodov sponzorjev vsebovale tudi WELLNESS PAKET SOKOL (savna+fitnes) in revijo SOKOL. Vsi udeleženci prireditve pa bodo v cilju prejeli spominsko majico prireditve in energijski napitek.
vse kar je v vrečki je reklamno. In argument, da je štartnina visoka zaradi vrečke je neumen in bedast. Da o tem, da ti dajo v vrečko margarino in omako za špagete sploh ne govorim. Kakšno vezo ima to s tekom?!?!? A so tekači kanta za kmalu pokvarljiva živila?!?!?!? V Mozirju letos sem komaj nosu tisto vrečko noter pa 12 steklenic neke kofeinske energetske pijače s rokom uporabe še en teden. Torej namesto da bi moral prodajalc vršt v kanto je dal kao sponzorstvo. Ja bravo. To je že delanja norca. Margarina!?! Jao bože. Al pa tist famozni Dm tek. Miljon nekih reklamnih šampončkov, babnce skor v ekstazi in oh in sploh, pa se še zdaj valajo po kopalnci.
Na LM je bila tista super rutka in to je dejansko tist kaj naj bo v vrečki, nekaj uporabnega in hkrati spominskega. margarina....
Sploh ne morem verjeti: sedaj je reci in piši štartnina celih 30 €! (če nimaš čipa). Tukaj nekdo očitno ni čisto pri zdravi pameti. Še bolj hecno (žalostno) pa je to da za ta denar dobite margarino in omako za špagete. Dolmar ali nisi rekel da bo vrečka vredna več od štartnine?
He he, dobra "last minute" ponudba ... 30 EUR za 5/10 km teka.
Raf, od teh 592 lahko mene odšteješ, pač sem se prijavil preden sem pogledal koliko stane štartnina.

Vsem tekačem želim "dober tek", ampak v smislu teka kot rekreacije in ne v smislu apetita pri jedi, sam namreč nebi reskiral s prestaro margarino in polivke za čez makarone.

Imate pa vsaj nekaj več starega papirja, tudi to je nekaj vredno!

Se vidimo na kakšnem cenovno primernejšem teku! LP
Glede na to da organizatorja kar dobro poznam kaj drugega kot kar se zdaj dogaja tudi ni bilo mogoče pričakovati.
Ta tek je organiziran predvsem z namenom fajn zaslužiti. Nimam nič proti temu še posebej če je njegov naziv profesionalni organizator prireditev. Ne more pa že na prvem teku butnit ven prijave, ki se primerja cenovno po najboljših tekih v Evropi po organizaciji bomo pa še videli.
Škoda vsakega komentarja. Predrago je in pika.
Je pa škoda, da z ceno (beri pohlepom) prikrajšajo marsikoga za prijeten nočni tek po Ljubljani. No ja, ljubljančani si ga lahko privoščimo vsak večer.
Že na prvem teku udarit ceno v nebo, to se mi zdi pa že poniževalno za nas rekreativne teklače.
Pa saj nismo ovce. Organizator, verjemi da ima marsikdo od nas kaj več kot osnovno šolo.
Organizator je čisto pameten in očitno tudi sposoben. Dejstvo je, da je bila reklama dobra. Dobra reklama pa proda vse ne glede na ceno. Kljub temu, da bo tekačev npr. pol manj od predvidenih, se računica še vedno splača. Mi, ki tu nekaj "pametujemo," itak nismo ciljna publika, ker nas ne bo. Še vedno pa jih je 500 pripravljenih plačati takšno ceno, kar me preseneča. To pomeni, da smo slovenčki še vedno tepčki.

Ali sem že omenil, da je bila prejšnji vikend štartnina za polmaraton na Ptuju 8 eur?

Vsi nočni tekači in tekačice, dobro tekajte jutri zvečer.
pajo napisal/-a:
olson napisal/-a:Ali tuki dobi vsak zlato uro,ker je tok draga štartnina :lol:

Bi bila fora, da ne bi našli 1000 tekačev. Če je folk toliko za luno... Še malo dodaš pa imaš Asics, ki so sedaj v akciji. Sprobaš jih pa naslednji dan po PST-ju. :D

Očitno se ne bo našlo 1000 norcev. :-- Pravilno! Naj bo to kot opomin ostalim pogoltnežem, ki se spravljajo organizirat teke.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA