prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Luštno je bilo!
Tokratni PST je bil zame ene vrste test, ki naj bi mi približno povedal 'kje sem' (veliko zanimivega sem zvedel na to temo :D )
Celotno pot sem odlaufal skupaj z dejanom, ki vztrajno trdi, da je še začetnik a je danes močno premaknil svoje meje in kvalitetno odtekel svojo najdaljšo razdaljo. Brez krize, v enakomernem tempu in ves čas v pogovornem tempu. :D
Bravo :clap:

Velika hvala vsem trem za okrepčevalnice (rosi 2x!); res je užitek tečt, ko veš da te čaka podpora in izbrana ponduba.

Še za kratko analizo je bil čas! V glavnem, sami superlativi.

Prihodnjič pa spet!

primus
Pridni! :D

zajc napisal/-a:Potihoma računam, da bi naslednjič organiziral(i) tek po PST 3.10. s štartom ob 8h izpred Fužinskega gradu. Če se seveda strinjate s tem. Zaspanci in tisti, ki vstajajo ob tako zgodnji uri, samo če je treba plačati štartnino (spela* PRESS :mrgreen: :D ), bodo seveda pričakovano proti :mrgreen

Kva zdej, a pol sem vabljena al ne? :(
8. ura mi je že bolj všeč kot 7.
Loni napisal/-a:Jp, pa smo ga, prvič letos, naša rdeče-črna trojka (Daša, mušnica in moja malenkost), skupaj od starta do cilja, nekaj časa v družbi dveh kavalirjev. Čestitke Jani za njenega prvega :laola Krasen zadnji dolgi tek pred Berlinom.

Rosi se je pa tudi izkazal, kapo dol, pa seveda Classix in Zajc... Postrežba za *****

Ni kaj za dodat kot še mojo zahvalo fantje :clap: :clap: , tista Coca Cola in palčke so bile odločilne za prihod do cilja, če ne bi želodec še bolj protestiral.
Pa seveda, hvala za fajn družbo - tudi brez te bi bilo vse skupaj bolj muka kot užitek :laola
Ampak oktobra, Zajc, ga bom spustila - prehitro po Berlinu. Kasneje pa definitivno še pridem, bom za Valencio bolj pridno trenirala :wink:
Ekola še naše trojke (Helena, Andreja in jaz), ki (še :lol: ) nismo "zrele" za cel krog, smo si pa rekle, da več kot polovičko pa že zmoremo :mrgreen: . Cilj, pretečt nekaj kilometrčkov več od polmaratona smo uspešno izpolnile :D . Družno smo se "prebijale" od okrepčevalnice do okrepčevalnice, zaključile pri zadnji Rosijevi, nabrale dobrih 27km in se imele fajn :wink:

Hvala Rosiju, Classixu in zajcu za super postrežbo, je bilo res v veliko pomoč. :laola
Lepa so srečanja članov TF (no tudi nečlani so bili) po PST-ju. :D

Če ne morem laufat z vami, potem vsaj poizkušam delit družbo z vami ob progi in vam pomagat z okrepčili. :D

Veliko je bilo že napisanega, zato kar prilagam foto gradivo:

http://picasaweb.google.si/rs.strelec/P ... 8523937410

Ob gledanju fotografij, bo marsikomu žal, :( da se ni udeležil teka, "prav vam bodi" :--
Lahko pa popravite 3.10.

Špela*, tebe pa posebno vabimo, da se teka 3.10. udeležiš. :D
ROSI64 napisal/-a:Lepa so srečanja članov TF (no tudi nečlani so bili) po PST-ju. :D

Ob gledanju fotografij, bo marsikomu žal, :( da se ni udeležil teka, "prav vam bodi" :--

Ja, lepa so TF srečanja na PST, vedno se zbere krasna druščina...a današnje megle vam niti malo ne zavidam...sem pač imel možnost izbire :juhuhu: :lauf:
Se vidimo prihodnjič...

LP, vencelj
Vidim, da ste bili spet priiiidni, pohvaljeni, lepooooo. :clap:

Jaz sem manjkala :oops: , upam, da ste to opazili, vsaj na začetku, ko ni bilo razglašenega popevanja :--

Torej, naslednjič se vam slabše piše, ker bom zraven - vsaj na polovički (če preživim Berlin.press)

Med tem, ko sem jaz doma pridno lizala včerajšnje rane :evil: , je Rosi64 paradiral z vso možno postrežbo, zraven se je pa kitil še z novim autočkom. Bravo. Rdeča za lubezen :heart
ROSI64 napisal/-a:Vencelj, danes je bila velika priložnost za izboljšanje PB na PST-ju :D .

Vlečna služba "AVI" je super delovala. :D :D :lauf:

Še bodo priložnosti za PST in rekorde (a ni bolšga zadetka kot hribi v tako lepem vremenu) :D :wink:

LP, vencelj
mojculja napisal/-a:Ekola še naše trojke (Helena, Andreja in jaz), ki (še :lol: ) nismo "zrele" za cel krog,

Ste čisto zadosti "zrele", tako da naslednjič... Še tistih par km... :clap: :clap: :clap:
Loni napisal/-a:
mojculja napisal/-a:Ekola še naše trojke (Helena, Andreja in jaz), ki (še :lol: ) nismo "zrele" za cel krog,

Ste čisto zadosti "zrele", tako da naslednjič... Še tistih par km... :clap: :clap: :clap:

Zagotovo bi lahko že včeraj pretekle celega, a jih je premamila želja,da bi se peljale v novem avtomobilu do Fužinskega gradu. :D :wink:
Mojculja je pa itak pretekla skoraj celega, saj se je od zadnje okrepčevalnice obrnila nazaj in tekla do Novih Jarš. :clap:
uf...saj ni kaj dodati... :D :D

...v glavnem še en odličen PST, kar gre seveda pripisati odlični družbi in pa odlični postrežbi. Matjaž, Rosi in zajc+zajčica + mali zajček kapo dol... :cast1: :cast1: Na tem mestu je potrebno izreči res posebno pohvalo vam, ki so si vzeli čas in pripravili okrepčevalnice...Konec, koncev lahko bi še mirno naprej spali in se ne matrali s pripravo okrepčevlnic, zato še toliko bolj cenim vaš trud...skozi celotno pot PST se razmišljal tudi o tem, kakšno srečo imamo, da nas takole crkljate...hvala še enkrat.... :D :D :D

...o teku so pa že tako več ali manj napisali...tisto o: "gnal kot pse" pa ni potrebno verjeti, sej jih moral vedno znova loviti (koruza press), tako da sem večinoma tekel za nijimi....no razen zadnjega dela poti...tam je bilo pa potrebno enostavno "ventile spucat" :lol: :lol: :lol:

Tudi punce so lepo odtekle....tokrat glava ni bila za celega....ampak že naslednjič....ja, kdo bi vedel.... :lol: :lol:

V glavnem super je bilo...in res, kot je rekel zajc....to je je eden izmed tekov zaradi katerih se splača teči... :D :D

za 3. 10 pa še nič ne obljubim...ma, je še kar dolgo do tja.... :mrgreen:
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA