Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Meni pa nekaj ni jasno. Štartnina za nočno desetko na Bledu je bila 20 EUR v predprijavi, 1,5 meseca pred tekom pa 25 EUR. Mali kraški maraton (tudi družinskih 8 km) je bil 20 EUR. Res da gre za dva uveljavljena teka, a mislim, da teka po samem središču Ljubljane, pa čeprav prvega, le ne gre primerjat kar s teki na povprek. In v primerjavi s tema dvema (na obeh sem bila, zadovoljna, z višino štartnine se sploh nisem ubadala, čeprav sem šla na oba prvič) pač štartnina ne odstopa ne vem kako.

Da se razumemo. Ne navijam za nikogar. Na ta tek ne grem. Organizatorja ne poznam :lol: . Me pa tale gonja malo spominja na tisto ob Formaratonu in se ne morem znebiti vtisa, da bi vsi teki (no, razen LM) v Ljubljani morali biti tako rekoč zastonj. Zakaj? Super je, da imamo nekaj zelo luštnih tekaških prireditev v Tivoliju, ki so (skoraj) zastonjske ali pa (skoraj) 100 % dobrodelne. A tudi če če imamo kakšno malo bolj nobel ni nič narobe, no.
Zelo sem zadovoljen z vsem in upam , da bo drugo leto spet ta tek.Pač nisem zahteven. Ne hodim na teke zaradi vrečk in mislim , da je dvajset eurov malenkost za tako prireditev. Dvakrat greš na kavico in to je to....
Za vsak tek se najdejo neki .... Ki samo kritizirajo! Zakaj ne bi raje pisali o tem kako je kdo pretekel... kaj mora izboljšati...in različne vtise,.... npr. lepa dekleta ob progi in na progi seveda... (in za ženske obratno). Skratka! Pokažite malce dobre volje...
marjand napisal/-a:Zelo sem zadovoljen z vsem in upam , da bo drugo leto spet ta tek.Pač nisem zahteven. Ne hodim na teke zaradi vrečk in mislim , da je dvajset eurov malenkost za tako prireditev. Dvakrat greš na kavico in to je to....
Za vsak tek se najdejo neki .... Ki samo kritizirajo! Zakaj ne bi raje pisali o tem kako je kdo pretekel... kaj mora izboljšati...in različne vtise,.... npr. lepa dekleta ob progi in na progi seveda... (in za ženske obratno). Skratka! Pokažite malce dobre volje...

Smo pokazali dobro voljo. Se vidi po prijavljenih tekačih. Je še dosti placa ostalo. Pahor bil na teku? 2 kavi 20€? V katerem hotelu praviš? :D LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA