prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 dejc
Kot verjetno večina že ve za to akcijo v Hervisu (glej naslov teme), me zanima, če je ta ura primerna za moje zahteve. In sicer:
Večinoma tečem trail running in sem omejen s podatki ki jih imam na navadni uri, ki meri samo srčni utrip in seveda čas teka.
Rad bi pa imel še podatke o pretečeni razdalji in višinskih metrih. Občasno si razdaljo izmerim z gorskim kolesom, ampak to ni to, ker morem vse teke potem še prevoziti s kolesom.
Zato me zanima, če je to prava naprava za moje želje in če deluje brez zapletov. Za ažurne odgovore se lepo zahvaljujem, kajti akcija traja samo do petka 17. 09. 2010.
Uporabniški avatar
 dejc
Izkreno povedano, se mi ne da prebirati, je preveč napisanega. Rabil bi kaj kratkega in jedernatega. :wink:
Uporabniški avatar
 Biz
Opravljene višinske metre ti med tekom ne sporoča. Po teku pa jih najdeš v programu, npr. sporttracks ali pa garmin connect, ki oba nudita tudi korekcijo višine, tako da napake, ki jih ima GPS ne vplivajo na rezultat. Višinomer namreč ni barometričen.
 smetka
Biz napisal/-a:Opravljene višinske metre ti med tekom ne sporoča. Po teku pa jih najdeš v programu, npr. sporttracks ali pa garmin connect, ki oba nudita tudi korekcijo višine, tako da napake, ki jih ima GPS ne vplivajo na rezultat. Višinomer namreč ni barometričen.

Višino ti lahko tudi med tekom sporoča, sam nastavit si moraš da ti to prikazuje.
Uporabniški avatar
 flister
Ascenta ti med treningom ne prikazuje, lahko si nastaviš, da ti kaže trenutno nadmorsko višino - to ja.

Ta akcija je zelo ugodna - jaz pravim kupi!
Uporabniški avatar
 dejc
Nisem ga kupil. :oops:
Verjetno bodo še ponudbe in se bom takrat odločal.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA