Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

to ja pubeci in dekline vse vas bom zadi pusto ter zmagal :-- :D :mrgreen: :laola

sem že prijavlen in upam da neom takrat delo ker pol bo cela štala :argue: :twisted:
Ponovno sem si prebral vso tole zadevico. Itak, da pridemo.

Zdaj pa 2 vprašanji za domačine:
- Kje je najbolje parkirati? Je to kar kakšna parkirna hiša ali poznate kakšne neplačljive variante?
- Bi mogoče kdo zame in za mojega kolega dvignil številko in vse kar paše zraven predčasno za vsak slučaj? (info lahko na zs)

Pa še nekaj:
klatež, a ti prideš, se že dolgo nisva videla?
tae napisal/-a:Ponovno sem si prebral vso tole zadevico. Itak, da pridemo.

- Kje je najbolje parkirati? Je to kar kakšna parkirna hiša ali poznate kakšne neplačljive variante?
- Bi mogoče kdo zame in za mojega kolega dvignil številko in vse kar paše zraven predčasno za vsak slučaj? (info lahko na zs)

Pa še nekaj:

Haha, ravno sem isto vprašala v drugi temi ...
Nazadnje spremenil spela*, dne 16 Sep 2010, 10:44, skupaj popravljeno 1 krat.
tae napisal/-a:Ponovno sem si prebral vso tole zadevico. Itak, da pridemo.

Pa še nekaj:

Pridem...ampak samo navijat...predvidoma bom varuška. :wink:

Glede parkiranja je verjetno najboljša zastonj varianta Europark, samo ne vem, kdaj v nedeljo zjutraj odprejo parkirišča. Potem pa peš čez most in si na štartu. http://www.europark.si/

Drugače je bližje še ena parkirna hiša v City-u (plačljivo): http://www.fcity-gh.si/

Ne vem pa, kako je sedaj s parkiranjem na javnih parkirnih mestih v Mariboru, ker so ravno ta mesec začele veljati neke spremembe:
http://www.maribor.si/povezava.aspx?pid=4240
http://www.maribor.si/povezava.aspx?pid=4258
Prej je bilo ob nedeljah zastonj in v tem primeru se da parkirat v bližinjih ulicah: Prešernova, Krekova, Gregorčičeva, na Lentu,...
Hvala, upam, da ne bo problema.

Saj nočem strašiti, ampak ...

Ljubljana, 16. septembra (STA) - Slovenijo bo ta konec tedna zajelo močno deževje, ki bo lahko povzročilo kar nekaj nevšečnosti, zato bodo v petek na Agenciji RS za okolje verjetno izdali najvišjo, rdečo stopnjo opozorila, je za STA povedal meteorolog Brane Gregorčič. Obstaja nevarnost porasta hudournikov in večjih vodotokov, izključeni niso niti zemeljski plazovi, je še dodal.

Situacija je po besedah Gregorčiča videti zelo resna, primerljiva z lanskimi Božičem ali Železniki. Največja intenziteta padavin bo v noči s petka na soboto in nato ponovno v noči s sobote na nedeljo. V tem času pričakujejo močan porast in poplavljanje vodotokov, zlasti v Posočju, na območju Vipavske doline, na območju Bohinja, na širšem obalnem območju in na območju Notranjske. Lahko se pojavijo tudi hudourniški izbruhi in zemeljski plazovi. Tudi drugod po državi bodo vodotoki močneje narasli.
če se to uresniči, kar napovedujejo bodo moral itraso spremenit, ker bo grozilo, da se tista hidra kar podere in bo štalal..... :mrgreen:
sploh ni panike, ker itak bomo mokri od znoti in od zuni za pikico na i.
jaz mam darkota, ki me bo vodil po totem mestu in on bolj obvlada te njihove fore z parkiranjem
klatez napisal/-a:Pridem...ampak samo navijat...predvidoma bom varuška. :wink:

Škoda. A bova midva kdaj istočasno na isti progi in isti razdalji?
nana napisal/-a:
spela* napisal/-a:Če še koga zanima glede morebitne spremembe razdalje: ta je možna ob dvigu številke.

A si kar obupala?

Ne, pač pa sem si premislila. :D
Grem na 10ko, da me bo manj časa pralo. :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA