Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Rollback
kontrero napisal/-a:Škoda no. Bi bilo fajn met eno tako revijo vsak teden ali mesec! LP!

Se strinjam. Je pa vse povezano s stroški in uspešnostjo prodaje -- enkrat smo se pogovarjali in prišli do zaključka, da z manj kot 5000 naročniki in še enkrat toliko občasnih kupcev zadeva v Sloveniji najbrž ne bi šla skozi...Tudi če povišaš ceno :!:
Stroški tiska, distribucije, uredništva, honorarjev, marketinga, pa gotovo sem še precej pozabil...so po mojem mnenju hitro enormni.
Uporabniški avatar
 RoKo
genius30m napisal/-a:Jaz sem jo tudi nabavil. Na hitro je revija skupek člankov, ki so redno izhajali v reviji Polet (priloga Dela). Ker sem že prej redno prelistaval Polet, moram reči, da revija Tek ni pokazala nič novega. Seveda pa bom ostal redni kupec.

Res, večina člankov iz Poletov.
Uporabniški avatar
 klatez
Rollback napisal/-a:
kontrero napisal/-a:Škoda no. Bi bilo fajn met eno tako revijo vsak teden ali mesec! LP!

Se strinjam. Je pa vse povezano s stroški in uspešnostjo prodaje -- enkrat smo se pogovarjali in prišli do zaključka, da z manj kot 5000 naročniki in še enkrat toliko občasnih kupcev zadeva v Sloveniji najbrž ne bi šla skozi...Tudi če povišaš ceno :!:
Stroški tiska, distribucije, uredništva, honorarjev, marketinga, pa gotovo sem še precej pozabil...so po mojem mnenju hitro enormni.

Kako pa to, da gre kolesarjem skozi? http://www.bicikel.com/sl/revija/

Hmm, revija TekaškiForum.net,.. :roll:
 ton
Verjetno je 'ekonomska baza' kolesarstva bistveno močnejša - pri nas tekačih gre predvsem in skoraj samo za izdelovalce superg. A obstaja revija za plavanje? Vidiš. 8)
Uporabniški avatar
 ero
a obstaja revija za triatlon? tu je baza trikratna :)

ne vem, če ima Sokol še triatlonsko vsebino. se mi zdi, da je je včasih imel.

revija TF? pa veš, da sem ravnokar razmišljal o tem in misel tudi hitro spodil. to je full time job za ekipo ljudi, če je cilj uspešna, resna in dolgoročna revija. polovičarstva tu ni!
Uporabniški avatar
 flister
Kako pa to, da gre kolesarjem skozi? http://www.bicikel.com/sl/revija/

Pozabljate na oglasni prostor (revija+web). Sicer pa je v kolesarstvu dost več tehnike (kolo, wheel seti, čelade, in carboneček tu in tam :) in posledično verjetno več potencialnih oglaševalcev.
Pa še kolesarji so .... no .... večji potrošniki kot tekači :ignore:
 spela*
ton napisal/-a:Samo tisti neskončni test obutve... tega bi pa jaz izpustil. Saj ne rabimo vsako leto dvakrat testa vseh novih avtov, novih kravat, novih biciklov, novih jušnih kock...

Pa še največ prostora v reviji zavzame. Čisto po nepotrebnem.
 giorgio
Revija je dobro narejena,članki odlično napisani. Mogoče manjka kaj več reklam in nasvetov kaj ,kje dobit.Prehrana,geli,sokovi. Lahko bi bilo kaj za triatlonce,kak intervju z znanimi tekači,maratonci.Prispevki iz tekov.......Joj koliko gradiva je na razpolago.Tako da ni treba da je ta revija le enkrat na leto.
 ton
EDINA ovira, kot jo jaz vidim, bi bila v tem, da bi potem tale čudoviti forum deloma postal ujetnik oglaševalcev (ker je pač življenje tako, da recimo firma MojaSupergaJeNarboljša ne bo mirno gledala, če bomo potem totalno spljuvali njene opanke).
Ja, imaš prav.
Nehaj mislit.
 Nataša
Jasno in glasno - ZELO me moti, ker so nekako "založili" podatek o tem, da je Igor Perčič lastnik Tomas Sporta in spletne trgovine Superge.si.

In malo sem že naveličana enih in istih avtorjev, pa čeprav so strokovnjaki. Saj jih ni v Sloveniji le 5-6, ne?

Skratka, dolgčas.
 Nataša
Nataša napisal/-a:Jasno in glasno - ZELO me moti, ker so nekako "založili" podatek o tem, da je Igor Perčič lastnik Tomas Sporta in spletne trgovine Superge.si.

... da ne bomo v kodah pisali :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA