prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 ozbolt
Pozdrav.

Malo sem prebrskal ta forum a natančnih odgovorov nisem našel.

Zanima me, kaj bi moral kupiti za tek tudi v poznih jesenskih in začetnih pomladnih mesecih?

Do sedaj sem namreč tekel samo poleti (cirka 7-8 km na dan) in sem si do sedaj kupil samo tekaške čevlje. Vendar pa me je tek v malo hladnejšem vremenu malo zaskrbel, ker občutek imam kot da samo iščem prehlad.

Tako da, kakšni so nasveti oz. kakšna je priporočena oprema za tek v deževnejših in/ali hladnejših dneh? In, kje je meja?

Hvala lepa za odgovore
 Kaja2737
Obleči se večplastno. Ampak ne preveč, če ne ti bo med tekom postalo prevroče :) Meja pa... ni je :twisted: :D Naj bo mrzlo kakor hoče, vedno se da tečt :)
 nikky10
ozbolt napisal/-a:Pozdrav.

Malo sem prebrskal ta forum a natančnih odgovorov nisem našel.

Zanima me, kaj bi moral kupiti za tek tudi v poznih jesenskih in začetnih pomladnih mesecih?

Do sedaj sem namreč tekel samo poleti (cirka 7-8 km na dan) in sem si do sedaj kupil samo tekaške čevlje. Vendar pa me je tek v malo hladnejšem vremenu malo zaskrbel, ker občutek imam kot da samo iščem prehlad.

Tako da, kakšni so nasveti oz. kakšna je priporočena oprema za tek v deževnejših in/ali hladnejših dneh? In, kje je meja?

Hvala lepa za odgovore

Živjo probaj karbonska oblačila SIXS, ne proizvajajo toplote in ne mrzlote, uravnava telesno temperaturo, se ne potite in predvsem odličen je za nosit jaz imam majico in hlače. Tu je link:

http://www.tc-sport.si

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA