Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Škoda za vreme, ker so se organizatorji res potrudili, upam da jim dež ne bo vzel zagona za v naprej. Tudi izdaja številk in uporabni kuponi v vreči so za vso pohvalo. Že danes na kolesarskem maratonu, so bili na vseh križiščih redarji, kljub temu da ceste niso bile zaprte za promet. Čeprav je to šele 1.maraton se lahko po organizaciji primerja z Gradcem, Ljubljano.
Pohvale še enkrat! :clap:

P.S. klatez, pa si se le prijavil :wink:
klopotec napisal/-a:Mam en problem. Kam naj dam cip, ker nimam copatov. Ga lahko dam okoli pasu.

Kot vidite tu v MB tudi sumnikov nimam.

Mislim, da je okrog pasu previsoko, si pa ga lahko zavežeš okoli gležnja z gumico recimo.
klopotec napisal/-a:Mam en problem. Kam naj dam cip, ker nimam copatov. Ga lahko dam okoli pasu.

Kot vidite tu v MB tudi sumnikov nimam.

Hej, ravno z Jasno in Nenadom ob pivu razpravljamo o jutrišnji plavalni strategiji in vidimo da si tudi ti plavutke namesto copat resno vzel.
kot kažejo zadnje napovedi ARSO-a bomo morda imeli z malo sreče "suhi" maraton. Ravno okoli 10h bi naj na območju MB prenehalo deževati. Cilj bo skoraj sigurno brez dežja, juhuu!

Vsem želim prijeten tek :laola
Ja na koncu se je res lepo izteklo, idealno vreme, lep tek, nekateri so postavli PB, tudi jaz bi ga verjetno, če ne bi bil prejšni dan na žurki, hehe, ma nič hudega, važno da smo tekli in uživali. Skratka lepo, še pridemo.

Lepo se imejte in uživajte v teku :laola
Blo je super podrobno pa še napišemo :wink:

Me pa zanima, ke vem, da imate na kupe raznih GPSov, kolk vam je namerlo dolžino pa kolk višincev, ker jaz pač na tekmi nimam ne foot-poda ne pasa za pulz ampak samo tema na oči pa... 8)
Nazadnje spremenil dexi27, dne 19 Sep 2010, 15:40, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA