Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 matjaz
#23284
naslov clanka mirana alisica v slovenskih novicah. tak naslov da le nekdo, ki nima pojma o triatlonu in vztrajnostnih sportih. g alisic naj ostane raje v sportih ki jih pozna. Kaj menite drugi?
Uporabniški avatar
 tadejk
#23290
Miran Ališič ne pozna nobenega :!: športa, vsaj do sedaj še nisem slišal da bi kje kaj pametnega povedal.

Popolnoma pa ga razumem, da ne dojame globine vzdržljivostnega športa saj je ponavadi že v prvem ovinku popolnoma hripav. Šalo na stran.

Razumem novinarja, ne razumem pa uredniške politike Slovenskih novic. Po eni strani so z imenom prisotni pri vseh večjih tekaških prireditvah, podpirajo Mravljeta, pa Robiča,.. Potem pa se znebijo takšne izjave novinarja.

Tadej

PS: Včasih sem se kregal z mariborskimi "nogometnimi" novinarji pa sem obupal. Upam da bodo takšni kmalu odplavljeni.
 dpop
#23293
matjaz napisal/-a:g alisic naj ostane raje v sportih ki jih pozna.


Hja... pol lahko kar neha komentirat :twisted:

1141 Darko

P.S. Miran A... zvani "Uuu-uu-uuu-dramatičen začetek dirke" :wink:
Uporabniški avatar
 haupi
#23294
On ma neki drugega Zarjavelga! Bi ga rad vidu kk laufa - po mojem še 1km ne odlaufa!

Sramota - pa sej ne moreš drugač to so pač Novice

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 tmp
#23309
Se mi zdi da, g.Ališič itak nima pojma o športu, še najmanj pa o vzdržljivostnem,
kot je IM. Itak, če samo poslušaš njegove komentarje F1, komentira
več o tem, kdo je kje bil in s kom, kot pa, da bi kaj pametnega
povedal.
 Lučko
#23341
...in ta isti Ališič je še predavatelj na FDV :shock: :bum:
Uporabniški avatar
 Matevz
#23342
A lahko kdo poskenira. Pa magari na mail pošlje matevz@go.to da ne bo kdo TF za intelektualne pravice tožil.
Uporabniški avatar
 Bajsi
#23343
Helou!
Miran Ališič zvani Mirsad Bleferčina.
Ccc, kakršni novinarji, takšen cajteng! In obratno!
Dotična TV postaja pa tudi ni daleč od jabolka!
Khm, samo moje mnenje!
Uporabniški avatar
 ero
#23349
naj nekdo poskenira zadevo in jo butne v galerijo, kopirajt gor ali dol - se grem takoj in z užitkom kregat!

Slovenskih novic načeloma ne kupujem in zaradi enega članka ne bom denarja stran metal :twisted:

gospod Ališič je pa na moji večni lestvici slovenskih športnih novinarjev / reporterjev itak drugi, takoj za gospodom Staretom :twisted: :twisted: :twisted: :evil:
Uporabniški avatar
 lojzeP
#23353
Sploh ne razumem, kako vas lahko tak analfabet za tovrstne športe tako "predrami". :shock:
Naj on dela kar hoče, odzivi bralcev bodo itak povedali svoje.
Zadevo se da "reševat" na več načinov - enega se da razumeti iz pregovora, ki pravi, da je kovačeva kobila vedno bosa.

Še primerjava:
Igor Bergant je po mojih podatki, ki mislim, da so precej točni, le enkrat komentiral košarko, pa je pač tako inteligenten, in ugotovil, da je se bolje spuščati v področja, ki jih razume.

Se bo isto zgodilo z g. Adrenalinsko - bencinskim

2x LP
Uporabniški avatar
 Filipid
#23360
ero napisal/-a:naj nekdo poskenira zadevo in jo butne v galerijo, kopirajt gor ali dol - se grem takoj in z užitkom kregat!


Kot glava naše družine te je treba ubogat, kajne :wink: . Članek se zdaj nahaja v galeriji na tej povezavi: http://www.sportosplet.net/galerija/alb ... ovenci.jpg
Uporabniški avatar
 ero
#23362
Filipid napisal/-a:
ero napisal/-a:naj nekdo poskenira zadevo in jo butne v galerijo, kopirajt gor ali dol - se grem takoj in z užitkom kregat!


Članek se zdaj nahaja v galeriji na tej povezavi: http://www.sportosplet.net/galerija/alb ... ovenci.jpg


hvala!

hja, članek je čisto spodoben in nevtralen. naslov in podnaslov sta pa podn. možno je, da ju je spesnil urednik in ne Ališič...
Uporabniški avatar
 primus
#23364
Članek še niti ni tako slab kot sem pričakoval, ampak tale je močna: ...No, na tej tekmi je prav vsak izmed 1500 nastopajočih junak, vsaj zase in za svoje najbližje... (kot da bi šlo za tekmovanje na Veseli šoli !?!)
Očitno so se pa 'izredno potrudili' pri naslovu. In je konec koncev vseeno ali je to novinarjevo, urednikovo ali koga drugega maslo.
In ne glede na to, kakšen je žanr časopisa in, da dejansko prodajajo naslove, je pa treba jasno povedat, da je naslov ŽALJIV !!

primus

p.s.: me je že zgrabilo pa sem začel pa tud nehal pisat naprej. Prepričanih in podobno mislečih ne bom prepričeval, nad ostalimi bi pa obupal.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#23374
Samo to lahko rečem, da je naslov totalni poden.Če bi dejali v Slovenskih novicah, da je prišlo do napake bi se jim samo smejal.Pri vsej tehniki, pri vsej tej proceduri, ki doleti vsako stran preden gre v nadaljno obdelavo.Ma folk ne me smejat, to lahko govori nekomu drugemu.Nisem noben novinar, ampak neka novinarska etika pa obstaja, moralna.Saj je veliko novinarjev ma ne vem kaj bi rekel, me preveč jezik srbi.
Tudi če nimaš pojma o tem športu pa mora novinar, ali pač kdo drug, ki piše o takih stvareh vedeti marsikaj.Med drugimi, da so šli oni na nek način predstavljati našo domovino Slovenijo in jo predstavili na najboljši možen način med vsemi temi ljudmi, ki so se zgrnili tam na onem koncu sveta.Mogoče kdo sploh še ni slišal za Slovenijo.Magari bi dali naslov, da so dostojno predstavljali Slovenijo, ne pa s takimi govejimi forami.Ma ja sem že povedal, kar mogoče nekomu ne bo všeč, ampak je---.
Dokler ne vem ne morem govoriti o določeni osebi, ki je kriva za to neslano šalo, ali kakor bi lahko kdo rekel, napisal, pač kakorkoli.
Jaz tem ljudem dam kapo dol, da so se spravili na 3,8km plavanja,180km kolesarjenja potem pa še en "maraton".
Vsak ima svoj način življenja in razmišljanja.In zato nikar naj ne obsojajo nekoga, ki ne misli isto ali ne dela kot tisti, ki to piše in komentira.
Ma bi ga poslal tolko časa kolesariti :twisted: :twisted: :twisted: :evil: , da bi bil kot :oops: jastog.Pol pa ne vem če bi še kdaj kaj tako veleumnega napisal.
ČAO!
 mojA
#23383
Za bruhat ! Naslov, članek in Ališič ! Že sedaj mi je šel na jetra. Ne vem kako lahko POP TV posiljuje ljudi da poslušajo dolgočasno staro hripavo škripalo. Da bi bil vsaj za pogledat ! Res ne vem, kakšne kvalitete ima da lahko tera in tera to Formulo 1 do nezavesti. Živ dolgcajt ! Članek je pa popolnoma brezvezen - puščobno skrpucalo vredno avtorja, naslov pa skrajno žaljiv. Nimam besed.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA