Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Najprej vse pohvale organizatorjem. :clap: :clap: :clap:
Resnično ste pokazali, da Maribor zmore in zna. :laola
Imenitno je bilo videti toliko tekačev, ki se niso vstrašili vremena. In bogovi so nam bili naklonjeni. Deževalo je skoraj do zadnje minute starta in prenehalo ob 10.00 - približno tako.
Vsem tekačem čestitke, imenitni ste in užitek je biti del te zgodbe. Imela sem sicer slabši rezultat (54.24 - 10 km), kot na nočni desetki na Bledu (cca50 min) , ampak sanacija noge še poteka in ravno zaradi te prijetne druščine, je volja po okrevanju še toliko večja.
:D :D :D
Toliko forumcev je teklo, pa TAO ekipa in Lojzka, Polde, Branko..... , ogromno znanih obrazev in vsi nasmejani v cilju in moja hčerka Tina Čačilo je tekla svojo drugo 21-ko, z rezultatom 1.37.10. Res sem ponosna mama.
:clap: :clap: :clap:

Upam, da bodo še kakšne fotke. :D
marčni zajec napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:... kolk vam je namerlo dolžino pa kolk višincev...

meni je polar 625 (s kar v redu kalibriranim foot podom) nameril 21,3 km in 85 v.m.

Aha, hvala, me zanima kaj so rekli kaj še Garmini. Je pa res, da če je Polarjev foot pod dobro skalibriran je bolj točen :--
Glede mojega teka pa takole:moram priznati, da sem pričakoval več, glede rezultata. Proti koncu sem zapadel malo v krizo in se je poznalo na času. Organizacija na visokem nivoju in si želim da se bom drugo leto sigurno udeležil kljub temu, da sem trikrat rekel prvi in zadnji. Ko sem se malo ohladil, sem rekel ženi drugo leto gremo na eko maraton.

KAR ME NE UNIČI ME OKREPI
dexi27 napisal/-a:
marčni zajec napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:... kolk vam je namerlo dolžino pa kolk višincev...

meni je polar 625 (s kar v redu kalibriranim foot podom) nameril 21,3 km in 85 v.m.

Aha, hvala, me zanima kaj so rekli kaj še Garmini. Je pa res, da če je Polarjev foot pod dobro skalibriran je bolj točen :--

hehe... dobra.
celo pot pač nisem tekel po idealni liniji. kaj je možno, da na 21km pridelam na račun tega dodatnih 200m? ker na stadionu mi 25 krogov pokaže točno 10km.
(pardon, da to sprašujem v tej temi, ampak ravno tako je naneslo)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA