prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Matej
ales napisal/-a:A se da v ST tudi prikazat tabelo npr. kilometrskih časov, tko kot je v GTC pod zavihkom Totals. Trenutno mi samo to manjka do popolnosti..

:idea: Prosim, da gre zadnja izjava nemudoma v "The best of..."

Človek ima odprtih miljon že vnaprej zgubljenih stav, muči ga "vnetje pokostnice in še mal okrog", ima ene 15 kil preveč, vendar mu do popolnosti manjka nekaj v zvezi z nastavitvijo njegove ure.:lol: :lol: :lol:

Aleš, pejd laufat.

PS: Jutri, ko boš v Vrbi pil pivo, ta četrto prišparaj zame. Takrat bom jaz na cilju. :wink:
Uporabniški avatar
 Pina
a ima kdo 3.0 verzijo? vidm da je nek trial.....ta stare pa ne najdem za naložt :/
Uporabniški avatar
 Biz
Hvala za tale link. Na novo postavljam računalnik, pa bo treba spet ST instalirat. Kolikor sem preizkušal verzijo 3, na prvi pogled ni bilo nič revolucionarnega. Kar je sicer dobro. Pri poročilih so sedaj zavihki. Zemljevidi mi sicer niso delovali, ampak to je najbrž kakšna napaka na moji strani. Vnos zgodovine iz v. 2.1 deluje b.p. Za vtičnike pa težko rečem, ker lahko uporabiš samo 2 naenkrat (v brezplačni varianti). ST je bil že tako ali tako precej dodelan program, tako da v verziji 3.0 zaenkrat težko ponudijo kaj posebej pametnega. Polet tega, da je plačljiva, so plačljivi tudi vsi pametni vtičniki, kar potem lahko kar nanese. Sčasoma pa bo vseeno treba razmisliti o prehodu, ker verzije 2 ne bodo več podpirali, tudi vtičnikov najbrž ne bo več mogoče dobiti.
Uporabniški avatar
 Pina
A mi lahko še stran, kjer se lahko dobi vtičnike za st2 ???
Plissss
:oops:
Uporabniški avatar
 Biz
Za st2 jih imam nekaj spravljenih, mogoče bi jih lahko zazipal in jih poslal po mejlu. T.j. če niso še kje na netu dosegljivi, kar je bolj elegantno.
 wind
Ja, nabolje je narediti backup install datoteke, isto velja za plugine, da ne bo kriza ob selitvi na novo računalo. Glede na to, da na njihovi strani dvojke sploh ne omenjajo več (link na zadnjo verzijo sem poiskal na guglu), bodo najbrž tudi dodatki za staro verzijo počasi izginili.

@Pina, kratek seznam zame nujnih stvari (da ne boš iskala po forumu, kaj je uporabno, ali celo nameščala vsega po vrsti):

Elevation Correction
http://www.zonefivesoftware.com/SportTr ... .php?id=71
GDAL
http://www.zonefivesoftware.com/SportTr ... .php?id=70
Apply Routes Plugin
http://www.zonefivesoftware.com/SportTr ... .php?id=93
Dobrou extensions
http://www.zonefivesoftware.com/SportTr ... php?id=109
Uporabniški avatar
 Pina
Thenk ju veri mač !

Še neki me muči, a kdo ve kako prikaz pace-a olepšat :/, velikrat se med tekom ustavim, da se raztegnem in mi potem notr v graf nameče tiste nemogoče cifre nad 15:00 min/km, ki me zelo nervirajo, v garmin conectu imajo to lepo rešeno, ker je graf kontra obrnjen...a obstaja kaka možnost da se to tudi v sporttracksu naredi. Če grem v nastavitve, da mi graf bolj gladek naredi, mi potem če delam intervale, sploh ne pokaže nekih pospeškov, ker vse preveč zgladi :/
Uporabniški avatar
 Vreme
Sem hotel malce analizirati mojo prvo stotko in za to je najbolj pripraven pač SportTrecks :clap: . Sicer mi je Garmin lahko samo sledil do 85 km pa vendar :mrgreen: .

Me pa je danes presenetilo ko sem naložil moj tek. Prvič sploh ne prepozna da je lahko en tek tudi v dveh dneh, ga torej kar razdeli na dva dneva, pa še to ni ravno prav, drugič pa mi pokaže, da sem naredil kar 607 km v osmih urah, kar je seveda nov svetovni rekord :lol:

Slika

A ima kdo kakšno idejo, kako te nerazumljive podatke popraviti, aja v Garmin Connect programu je vse tako kot mora bit :shock:
Uporabniški avatar
 klatez
Klikni na ikono kalkulatorja (na tvoji sliki je na sredini zgoraj) in izberi Use manually entered values (svinčnik).
Uporabniški avatar
 Vreme
klatez napisal/-a:Klikni na ikono kalkulatorja (na tvoji sliki je na sredini zgoraj) in izberi Use manually entered values (svinčnik).

Sem pa se tud nič ne zgodi, tudi če ročno popravim podatke, ostanejo pri vmesnih časih nespremenjeni :(
Uporabniški avatar
 klatez
SportTracks 2 ima omejitev največ 18 ur za eno aktivnost.
Mislim, da bi posamezne kroge lahko videl pod recorded laps.

Ti Garmin Connect ne zadostuje za analizo?
Kaj pa če bi zadevo uvozil v Training Center (tam ne boš imel težav)?

Sicer pa - pošlji mi tvojo datoteko, pa da vidim, kaj se da narediti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA