Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zdravo vsem skupaj!

A mogoče kdo ve, kaj je s Fotrovim tekom. Jaz sem dobil e-mail, da je tek 30.septembra, v prireditvah pa piše, da je 23.septembra. Če mogoče kdo ve kateri datum je pravi naj javi.
Pa še to kdaj naj bi bil prvi možni štart in kdaj zadnji.

Hvala za odgovore.

Lp,
Luka
hoj vsem privržencem Fotrovega teka. Tukaj (Fotrovega teka letos ne bo v taki obliki kot do sedaj..) je že vse napisano a ker imam te dni precej telefonskih klicev z vprašanji, kdaj je Fotrov tek, je potrebno in koristno, da sem jasno zapišem, kako in kaj. Uf, kako dolg uvod :)

kdaj: četrtek, 30.09.2010
kje: Brdo pri Kranju, na vzhodni strani ograje za hotelom
starti od 17:00 do 18:00 - po želji - posamično, v skupianh, v parih in dvojicah, kakorkoli želite
vse je samoorganizacija - tek ni tekmovalen!

denarne startnine ni!

merimo si sami, pijačo in hrano si prinesemo sami (kakšna piknik mizica bi prav prišla), za dobro voljo poskrbimo sami.

po teku vas vabim v brunarico na tradicionalno druženje. predlagam, da si omislimo tudi kako predstavitev. prosim vse, ki bi nam radi kaj pokazali in povedali, da se kar tu javite.

pa še pofočkajte se tu, da vem, koliko miz rezervirati. ali kar klasično rezerviramo - celo zadnjo sobo plus podaljšek :)

Fotrov tek bo letos druženje in dobra volja. zato, da ohranimo tradicijo in zato da se skupaj imamo dobro!
ero napisal/-a:kje: Brdo pri Kranju, pri spomeniku - videl sem, da je tu vse na novo asfaltirano z dovolj parkirišč in prostora

Sedaj so na tistem razširjenem delu "igrala" tko da se za silo lahko stlačimo tudi tja. Težava bo le, če bo avtomobilov več kot je parkirnih mest ob ograji. Fino bi bilo, če ne bi prišel vsak s svojim avtom.

Brunarica pa je že rezervirana.
Problem druženja pri spomeniku ostaja vsa leta isti. Lokalni divjaki se prav veliko ne ozirajo na množico tekačev v različnih fazah teka. Smo bili že nekajkrat priča "divjanju" polno naloženih John Deere-ov in ostalih zverin, ki so se tekačem, kolesarjem in mimovozečim avtomobilom umikali zelo na tesno..
Tudi zato je za večja druženja po mojem primernejše zbirališče na vzhodni strani ograje.
Hoj in da ne pozabim - tudi Fotrov tek bo dobrodelen! Zbirali bomo odslužene tonerje in plastične zamaške. Poglejte okoli sebe (doma in v službi), prinesite stare tonerje, kartuše, zamaške (oziroma vse, kar sodi pod zamaške) in pomagajte - hvala!

Tudi zamaški, ki se bodo nabrali, ko bomo v cilju praznili steklenice s pijačo, seveda sodimo sem. Smetili ne bomo, lahko pa naredimo kaj za dober namen :)
Ni problema Ero, jaz lahko govorim dlje časa kot tečem :-- čeprav se tudi oboje lepo skombinira, je ravno Berlin to potrdil :D
Ampak strokovno pa to ne bo :roll: , sem samo dvakrat na uro pogledala v celem teku, je maca bolj kontrolirala tempo, pa še to bolj na pol torej nič za hardiče z naše strani :wink:
mušnica napisal/-a:Ni problema Ero, jaz lahko govorim dlje časa kot tečem :-- čeprav se tudi oboje lepo skombinira, je ravno Berlin to potrdil :D
Ampak strokovno pa to ne bo :roll: , sem samo dvakrat na uro pogledala v celem teku, je maca bolj kontrolirala tempo, pa še to bolj na pol torej nič za hardiče z naše strani :wink:

Saj bo govorila še namesto mene, sem še zdaj bolj na počenem glasu :wink: :wink: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA