področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 tmp
Joj, joj, joj. Veš kaj, a res ne vidiš, kako smo vsi ponosni nate, pa na to, da
te poznamo. Jaz te očudujemže zato, ker si imela pogum in se prijavila na
kviz. :cast: , nima vsak taoliko poguma.
To kar se je zgodilo, pa je samo smola, ker si imela pač smotana vprašanja.

Pravim ti, več sreče prihodnjič. Saj bo prihodnjič ane. :D :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja Nataška mal čajčka, pa mal kačje kisline :wink: pa se vse zaceli.Sicer pa tako pravijo, da se do poroke vse zaceli.Tako, da nič bat čas celi vse rane tud tvoje. 8)
Samo dijo mijo, če bi bil generalni izpad struje pol tud ti ne bi mogla se videt na tv-ju.A ni filing se gledat samga sebe gor na ekranu pa si ta svoje mislit, kaj si dobro naredila, kaj si ga pa pokronala.
Sicer pa boli te patašon za vso ostalo rajo.Glavno, da si se ti kul mela.
Da si videla kako izgleda biti na hot stolčku in v rahli zadregi oziroma s knedelčkom v grlu, na vsake toliko časa.
Dijo mijo vidim v šalci kofija, da boš ti še sedela na vročem stolčku :oops: :roll: :lol: .
No ja konec, koncev glavno je da si se ti lepo počutila kot neka osoba v OPRAH SHOW.
ČAO!
 Nataša
:lol: :lol: to bi pa RADA vidla, kako je gospod Popović nastopal pri Einsiedlerci hi hi hi :P :P a si mel še lase?? :shock:

drgač pa - sej vem, sej vem, sej vem :wink: :wink: "cijeli je život igra" pa se morm mal užaljeno delat, v resnic pa sam motorko v roke pa zmmmm zmmmm brummmm, kje sta tmp in darkooooo :lol: :lol: :lol:

sej sem ful vesela da ste navijal zame res!!!
pa čeprav Darko pol plijuva (a je tko prou :roll: )... :wink:

moj prjatu Ščuka (brez zamere :wink: ), pa kako hudiča si uganu, da imam ambicije za oprah show??????? a si spet v kofe gledu???? čeprav...v bistvu sem bolj ciljala na dr.phila...da mi pove, da mi pove v petih točkah, kaj je z mojim življenjem narobe, pa potem v petih naslednjih točkah, kaj bo treba izboljšat in zakaj ne :wink:
 dpop
Nataša napisal/-a:v resnic pa sam motorko v roke pa zmmmm zmmmm brummmm, kje sta tmp in darkooooo

Hmmmm.... vidim da je bil Freddie Krueger "bajka za malu decu"
v primerjavi z N'to, kadar ima "slab dan" (Everyday PRESS :wink: )

Pa Tmp se je "tako od srca" razveselila koti je uspelo na hitrih
prstih... in potem je kar po dnevni sobi (živčno) delala kroge
če ti bo ali ne bo uspelo...
Jaz pa sem (če priznam) bil kar malo zavisten ko si na hitrih
prstih dosegla 4sekunde...
In tudi potem... ko sem na Googlo našel D'anunzzia... sem si rekel
"plizzzz... pejt domov, pejt domov"... ampak...

Tako da... me tale motorka kar malo zaboli :wink:
Sploh ker mi mojo nedložno (Brezmadežno (s)početje PRESS) Tmp
hočeš "podrt" :wink:

1140 Darko

P.S. Posle J nema K PRESS
 Nataša
eno je forum, drugo so pa zakulisne simpatije :wink: ...ki jih imam do obeh....saj vesta...no mal več do tmp ker je bolj okolju prijazna :wink:

drgač pa - motorka pa boli, boli, ja!! :twisted:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Dokler sem še ščuka bo še kul, ker bom pol lahko dejal da imam vsaj eno aocijacijo, da bom dihal na škrge :lol: :lol: :roll: .Če bi pa bil neki kao nosorog, a jok v to vrsto životinja pa ne spadam.To je pa za drugo živinče dijo mijo.Če bi prej povedal bi prišel ves forum, pa ne politični ampak tekaški in bi imel POPtv, ne DPOP-tv ( ta ima definitivno boljšo izhodiščno točko kar se tiče kvalitete slike.Pol bi bli vsi ma kaki milionarji, miljarderji.
V glavnem bom pogledal v to šoljo kave, a boš ti dogural do dotoreta Fila, al boš morala kar do kakega ljubljanskega, ker je on predaleč.Razen če ne bi mi to kar prek spleta s kamero, da se ne bi matrala.Čak bom pogledal v šalco 8) :roll: , a ja vidim eno zastavo podobno ameriški aha pa eno letališče, jajjajajjajajajaj pa en frčoplan, na njem pa piše "MILJONARKA IZ SLOVENIJE".
No ja v glavnem, da si kul.
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA