prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milan
Matevz napisal/-a:
ales napisal/-a:Prvič na teku okoli Brda 50% žensk, 50% moških! Sva z Milanom odtekla

In kdo od vaju je ženska :?: :D

Jaz ne. Sicer smo bili pa štirje. :o
Uporabniški avatar
 Staša
Alo!
Kako kaže s treningi ta teden? Bo padla sreda? Bo ob 17 00? Jest imam namreč jutri in v sredo ene zadeve tam (če koga muči nespečnost, me lahko pride poslušat od desetih do pol enajstih :lol: ).
Sicer je tko, da tekam itak izven konkurence, sem pa za kakšno kvalitetno analizo - morda predhodno (v EU terminologiji zvano EX-ANTE analizo) pred Dublinom in Ljubljano? Simi? Nta? Barb? Ostala dekleta? Fantje? Runner :arrow: PIZZA?

Upam, da se vidimo... k mal vas res pogrešam... :oops: :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Hvala Staša, da si malo pospešila komunikacijo :clap:

Sicer nisem bil med naštetimi :oops: pa vseeno napovedujem sigurno udeležbo v sredo ( uro bomo še dorekli - 17.. ali 17.30 ).
Tempo pa definitivno turistični - ispod 48.00 ni pomoču filmskih trikova.

2x NLP

P.S. aja, analiza - a m`rbit še kdaj ni bla, pa temeljita tut - sam ne se pol p`rtožv`t
P.S.S. na kako poslušanje nas to vabiš ( umita ušesa PRESS ) :D
Uporabniški avatar
 Filipid
Staša napisal/-a:Alo!
Kako kaže s treningi ta teden? Bo padla sreda? Bo ob 17 00? Jest imam namreč jutri in v sredo ene zadeve tam (če koga muči nespečnost, me lahko pride poslušat od desetih do pol enajstih :lol: ).

Čak mal. Tle pa men nekaj ni jasen. Kdaj in kje je že to predavanje? Glede na temo smatram da je zvečer od desetih do pol enajstih. To se pravi da je v sredo naslednji protokol:
17..17.30 - Start teka okoli Brda
19..19.30 - Analiza 1. del
22 - Predavanje
22.30 - Analiza 2. del

FIRBEC press :shock:

Staša napisal/-a:Upam, da se vidimo... k mal vas res pogrešam... :oops: :D

Oh Staša, kako šele jaz tebe pogrešam :-(( .
 Nataša
Staška, bi se prlegu jutr en Brdo, bi se. pa analiza bi se tut. ampak! morm se najprej zment z Barb, me ona neki peca, mava neke plane za prednovoletno druženje, morm to skoordinirat z Barb, pol pa če ji uidem, pridem. mrbit ona tut. Barb, če tole bereš, ni nč res. se sam hecam, ne me tepst!!!!
Uporabniški avatar
 simi
pridem na analizo, pa na kovanje načrtov...

se vidimo!!
Uporabniški avatar
 Staša
Joj, LojzeP, pa saj sem tebe tudi omenila - med fanti, kakopak! :)

Filipid, glej da se prikažeš!!! NE sam da me hecaš! Boš res dobil eno predavanje, če se boš hecal! :)

Simi in the Dubliners in Nataša in the Laibach-ers - mene že mal vročica daje, ki bom samo navijačica!!! Res se prikažite - da izdelamo strategijo navijanja. Saj lahko urejujete reči tudi tam, a ne Barb?

Sicer pa - danes sem že šla v izvidnico na Brdo in vreme je bilo OK. :) Hrano imajo pa zanič :(

Ci vediamo!

:D :D :D :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 Matevz
Jest tut pridem.

Kako se pa za uro zmenmo? 17.15 start?

Jaz mislim ene 15 naredit na 4.30 tempo, pa je to pol glih do pol sedmih, ko je tema. Ali je tema že prej?
Uporabniški avatar
 ales
Pridem tečt, a bom štartal že ob pol petih. Slaba ura počasnega teka. Potem analiza v brunarici. Žal imam ene obveznosti, tako da ob sedmih tudi tam zaključim. Je še cel kup takih malenkosti za opravit pred odhodom, ja!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Imam predlog, da glede da imamo nekateri razne obveznosti ob sredah.Da bi prestavili treninge iz srede na četrtek.Se pravi, da bi jutri startali ob 17.15 ob 17.00 h pa je zborno mesto.To pa je :roll: , ma to pa že veste!
Se pravi na Brdu ob 17.00.Ob tej uri bom 89% tam da odtečem en lušten ali dva kroga.Kdor je za naj pride.
Se vidjamo in čujemo v čimvečjem številu, kajne.
ČAO!
Uporabniški avatar
 ales
Pride še kdo jutri, v sredo, 3.11. tečt okoli Brda? Jaz bom štartal ob 16.30. Saj bom šel zelo verjetno tudi v četrtek, ob isti uri...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja jaz lahko napovem jutri soudeležbo ob Aleševi napovedani uri.Ravno tako v četrtek ob isti uri.Pol se pa vidjamo.
Aleš jutri dobiš del obljubljene nagrade, ker si mi našel po E-6 poti del moje opreme.Tako kot sem obljubil.Zaenkrat toliko.
Se vidjamo jutri.
Upam, da so uredili dovoz do brunarice, ker zadnjič nisem mogel iti po standardni poti.Pa sem odjadral kar domov.
Se vidjamo, pa poanaliziramo vse tekoče dogodke.
ČAO!
Uporabniški avatar
 lojzeP
jutri ( sreda ) tudi jaz - četrtek ne - ni čas sploh
Uporabniški avatar
 Matevz
Jst tut dons pridm.
Uporabniški avatar
 gorazd
Na tele tazgodne pa odpadem, preden se privalim iz LJ traja :(

Sem pa itak prijateljem obljubil, da se po mesecu in pol prikažem na košarki, pa vas mogoče pred košarko pridem pozdravit v brunarico :lol:
Moram vsaj Alešu roko stisnit. Čeprav bo pred košarko zame :beer: odpadlo :(
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA