Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Alenka, 3.10. smo tri polžke na štartu vendar ne na PSTju, kar lepo na mojem "domačem" koncu bomo tekle, imamo na polovici postojanko, samo en klanček in veliko užitkov :clap: .

Škoda, res sem mislila, da pišete o PST :( . Čeprav tudi do vas ne bi imela bistveno dlje.. :?
Uporabniški avatar
 Ksenija
Asparagus napisal/-a:
lenči napisal/-a:Alenka, 3.10. smo tri polžke na štartu vendar ne na PSTju, kar lepo na mojem "domačem" koncu bomo tekle, imamo na polovici postojanko, samo en klanček in veliko užitkov :clap: .

Škoda, res sem mislila, da pišete o PST :( . Čeprav tudi do vas ne bi imela bistveno dlje.. :?

:clap:

včeraj oddelali intervalčke, luštnoooo...dobila murnčka - beri garmina in glej ga šment, ne znam nič :( ful žalostna... aja pa glede na to, da sem že eno uro pokonc - spat ne morem, ni šans... luna, skrbi, želja po garminu haha... nič grem nazaj raziskovat pa kavico počas popit...
res škoda za urco noooo...
Uporabniški avatar
 levinja70
Evo mene ... po navodilih naše preljube "šefice" sem pričela s trebušnjaki. No ja prišla do številke 20 in nič več. V dveh dneh je to že 40 :lol: trebušnjakov. Trebušne mišice bolijo :oops: . Se mi je moj posmehoval pri zadnjih dvigig če me pelje v porodnišnico. Vendar sem se odločila, da grem počasi naprej, kajti počasi se daleč pride.
Lenči sem naslednji dan naredila še eno rundo 8 KM a sem prvi km kar precej čutila noge. Včeraj sem počivala, dans popoldne če ne bodo "prekle letele dol" pa grem en moj Homški hribček.
Ksenija - vidim, da si pribljižno tak revček kot sem sama, ki sicer posedujem Polarjevo uro a sem še vedno čisto zelena. Sicer pa :clap: :clap: :clap: za urco.
Uporabniški avatar
 Ksenija
se je moj Murnček odločil, da bo le sodeloval z menoj... tko da vsaj uro mi kaže haha... pa spet ga filam...
jst pa nimam nobenih mišičnih težav... sej mi grozi pojačanje programa dela ;)
mimogrede levinja, se vidimo 3 ane ;)
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Evo mene ... po navodilih naše preljube "šefice" sem pričela s trebušnjaki. No ja prišla do številke 20 in nič več. V dveh dneh je to že 40 :lol: trebušnjakov. Trebušne mišice bolijo :oops: . Se mi je moj posmehoval pri zadnjih dvigig če me pelje v porodnišnico. Vendar sem se odločila, da grem počasi naprej, kajti počasi se daleč pride.
Lenči sem naslednji dan naredila še eno rundo 8 KM a sem prvi km kar precej čutila noge. Včeraj sem počivala, dans popoldne če ne bodo "prekle letele dol" pa grem en moj Homški hribček.
Ksenija - vidim, da si pribljižno tak revček kot sem sama, ki sicer posedujem Polarjevo uro a sem še vedno čisto zelena. Sicer pa :clap: :clap: :clap: za urco.
Ah ja, kaj pa ne poslušaš :-- sem rekla da začni z manj, pa potem povečuj število, bi bilo manj mučenja :lol: . Sedaj pa po pameti, da ne bo preveč.Rezultat pride počasi :wink:
Superca, sem ti rekla, da zate polovička ni problem, boš videla 3.10. kako se ti bo smejalo :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:se je moj Murnček odločil, da bo le sodeloval z menoj... tko da vsaj uro mi kaže haha... pa spet ga filam...
jst pa nimam nobenih mišičnih težav... sej mi grozi pojačanje programa dela ;)

Bova tega Murnčka že uštimale, ni problema :wink:
Včeraj si se smejala, naslednjič se ti bo še pa bolj, samo mišice boš pa čutila, garantirano :-- . Si lepo napredovala in pridno migaš :clap: pa še šminkirala boš zraven na LM :wink:
Uporabniški avatar
 levinja70
Ksenija napisal/-a:mi kaže haha... pa spet ga filam...

Ja vidmo vidmo zraven prinesem še "štrik" (po.p. vrv), da me boste zvlekle do clja
:laola :laola

lenči - vse dokler bom tekla z veseljem in toliko kot se mi porodi v glavi mislim, da ne bo problema.
sem komaj poštudirala, da misliš trebušnjake. Boleti mora :lol: tak vsaj vem, da jih delam. So pa mal bol močni, ker jih delam na klopci, se pa moram s telesom spustit pod nivo " ta-zadne" in verjetno tudi zato malo bol boli.
Uporabniški avatar
 lenči
Na začetku sva se z Levinjo še lepo smehljali
Slika
Med intervali je moj nasmeh že izginil, na začetku je tako potegnila, da sem se komaj pobrala :oops: . Vendar sva pridno oddelali vseh 6 ponovitev 1km intervalov.
Na koncu se nama je spet smejalo..samo te slikce pa ni :-- . sem bila preveč utrujena, da bi mislila na fotkiča (medve pa tudi nisva izgledali nič sveže :wink: ). Uh, tile ta novi polžki so naspidirani, hudo moram migat zraven :clap: :clap: :clap: .
V nedeljo Levinje ne bo treba nič vleči na polovički, tempo bo lepo polžji in čvekalni :clap: :clap:
Polžki uživajte, mi smo zakon :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
Draga "šefica" bi me morala predhodno obvestiti, da se moram predhodno vizulano pripravit, da ne bom na sliki izgledala tako kot, da pri naši hiši glavnika sploh ne poznamo. :lol: :lol: .
Moji prvi intervalči v "dolgi tekaški karieri" so za mano. Počutje jutro po včerajšnjem naporu je fenomenalno. Polna sem energije, brez vsakega "muskerfibra".
V družbi je vse lažje in prijetnejše, zato komaj čakam, da se v nedeljo podamo novim dogodivščinam naproti.
 *Irena*
levinja70 napisal/-a:Moji prvi intervalči v "dolgi tekaški karieri" so za mano. Počutje jutro po včerajšnjem naporu je fenomenalno. Polna sem energije, brez vsakega "muskerfibra".
V družbi je vse lažje in prijetnejše, zato komaj čakam, da se v nedeljo podamo novim dogodivščinam naproti.

Tudi jaz se vam spet malo oglašam, drage polžke. Vam kar zavidam, ker lahko takole tečete v družbi :( . Jaz sem šla pa včeraj tečt po približno 10-dnevnem premoru, ker smo imeli na našmu koncu (Logatec) poplave in sem samo pospravljala. Ampak se moram pohvaliti, da sem včeraj pretekla 9 km, pa čeprav malo težje. Sem se pa dokončno odločila, da grem na LM, sicer na 10 km in moram spet malo potrenirati :D in upam močno, da mi bo uspelo (če nas ne bo spet "zalilo" :( ). Levinja in Lenči, vama pa želim, da dobro oddelata intervale, mi je prav žal, da tud jaz nimam takšnega trenerja :( .
Uporabniški avatar
 lenči
Levinja, ma pusti frizuro, intervali so bili pomembni :-- . In čestitke za odločitev, že vidim, kako bo "sveta trojica" uživala na LM :clap: . Še prej pa v nedeljo, upam, da ne bomo priklicale dežja :-- :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
*Irena* napisal/-a:Tudi jaz se vam spet malo oglašam, drage polžke. Vam kar zavidam, ker lahko takole tečete v družbi :( . Jaz sem šla pa včeraj tečt po približno 10-dnevnem premoru, ker smo imeli na našmu koncu (Logatec) poplave in sem samo pospravljala. Ampak se moram pohvaliti, da sem včeraj pretekla 9 km, pa čeprav malo težje. Sem se pa dokončno odločila, da grem na LM, sicer na 10 km in moram spet malo potrenirati :D in upam močno, da mi bo uspelo (če nas ne bo spet "zalilo" :( ). Levinja in Lenči, vama pa želim, da dobro oddelata intervale, mi je prav žal, da tud jaz nimam takšnega trenerja :( .

Irena, upam, da ni bilo prehude škode zaradi poplav. Lepo, da si spet tekla, le uživaj še naprej. Res je v družbi veliko lažje in bolje, četudi pa nekateri družbe ne marajo, vendar smo polžki v mislih s tabo, tako da čisto sama pa le nisi. Misel na polžke je meni na poti v Logarsko bila zelo v pomoč.
In seveda dober tek na LM ti želim, če se kje srečamo, le pocukaj za rokav :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:Levinja, ma pusti frizuro, intervali so bili pomembni :-- . In čestitke za odločitev, že vidim, kako bo "sveta trojica" uživala na LM :clap: . Še prej pa v nedeljo, upam, da ne bomo priklicale dežja :-- :lol:

Ja lenči res ne vem s kakšne čaše si ti meni dala piti. Vendar sem že od nekdaj znana, da sem za sprejemanje novega. In zame bo to ena velika izkušnja in samopotrditev. Sem gledala lanske rezultate in če pridem okoli v treh urah sem na konju in častno prva od zadaj. To mi je pa v tem trenutku čisto zadošča.
Irena - tebi pa priporočam, da najdeš eno tako motivatorko za družbo, kot sem jo sama. To in pa veselje do teka so ključnega pomena za dosego cilja, ki si ga zadamo.

Ja tale polžja sekcija je res zakon. In verjamem, da vsaka posebej in vse skupaj smo zmožne premikati gore.
Uporabniški avatar
 levinja70
Takole polžke. Danes ponoči me moj krepko butne v rebra, tako, da sem komaj prišla k sebi. :( :( Sem mislila, da se mu je zrolalo. Najprej mu povem par :argue: Zatem pričnem sestavljat konec s koncem.
Ja tekla sem na LM in baje bila zelo glasna, kajti na glas sem odštevala km in komentirala. A me je potem pričel nekdo odrivat (seveda v sanjah - v resnici me je moj narahlo hotel utišat). In sem v sanjah pričela klatiti in krementirat, da to ni prav nič športni in podobno. Potem pa mojemu dragemu ni ostalo drugega, kot, da me "uorng" v rebra dregne. In sedaj ne vem na katerem km je zmotil moj pol maraton :lol: :lol: .

Očitno sem podzavestno kar precej obremenjena s tem ali mi bo uspelo ali ne. V bistvu komaj čakam nedelje, da ovržem :clap: ali potrdim moj strah :( :shock: .
  • 1
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA