Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Čestitke vsem šestim in vsem spremljevalcem.
:laola
Lojze, postajaš res izvrsten ultramaratonec.
Zdravko, ob vseh poškodbah, ki so te ovirale med pripravami,
si naredil pravi mali čudež.
Miro, v tebe sploh nisem dvomil.
Zdaj se pa vsi osvežite, potem pa k novim ciljem nasproti.
:clap:
Iskrene čestitke...

Bravo GTA :clap: ...bravo ZdravkoC :clap: ...bravo miroR :clap:

Seveda,čestitke tudi ostalim...čeprav se vam ni vse izteklo po načrtih...že sama odločitev za nastop na Spartathlonu ...je vredna vsega spoštovanja.
Bravo naši, ni potrebno veliko besed za vas. Ste pravi heroji. Mravljetu, kot edinemu Slovencu, ki mu je uspelo do sedaj, so se v enem letu pridružili kar trije. Mislim da to pove vse o njihovi veličini.
Vsem trem, ki se ni poklopilo čestitke za pogum in zagotovo vam uspe drugo leto.
Zdravc za tebe sem pa še posebej vesel. Po vseh kalvarijah s poškodbami letos, si dokazal, da si najman "supermen". Resnično sem verjel v tebe, sploh ob taki ekipi, ob kateri uspeh ni mogel izostati. Komaj čakam da podebatiramo ob kakem pivu.
Čestitke vsem skupaj še enkrat.
Čestitke vsem trem, ki ste dosegli cilj in ostalim trem, ki ste se podali v ta peklenski boj :cast1: Zdravko, ko smo slišali po telefonu, da tečeš zadnjih 300 metrov smo s tvojimi najbližjimi jokali kot mali otroci :clap: . Vedi, da tvoj uspeh tudi nam veliko pomeni, saj smo spremljali tvoj boj preko interneta od starta do tako željenega cilja.Zdravc resnično sem verjel v tebe in kot sem rekel če bo glava zdržala bodo tudi noge.Seveda smo tvojo zmago zalili s srebrno peninco. :toast:
Bravo fantje in crew ekipe! Se mi je vrtel film o tistih jebah po Grčiji... No, smo zamenjali genracijo in je po Dušanu Mravljetu prišla nova moč? Po pameti zdaj in s krbno z načrtom naprej! Bravo!!!
:cast1: :cast1: :cast1:
komplimenti za dosežek, z našo obljubo:

nepisanim, zdaj napisanim pravilom uz "kodeks časti":
Za "junake sa Sparthe"
vse varijante eventov "Istra u vašem srcu!" ... doživljensko gratis.

"Dok nam živo srce kuca ..."
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA