prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 MARDUK
Živjo!

Zanima me kako je z lastništvom čipa?
Sem lastnik čipa in bi ga posodil drugemu tekaču za Ljubljanski Maraton.

Sam se teka ne nameravam udeležit. Čip je bil kupljen v Avstriji na dunajskem maratonu.
Zanima me ali je lastniški čip zaveden pod ime lastnika, oziroma ali se da spremeniti
podatke na drugega tekača samo za to tekmo?

Lep pozdrav

MARDUK
Uporabniški avatar
 raf
v navodilih piše, da ga ne smeš posojati, ker je čip pisan na tvoj ime. seveda mu ga lahko posodiš, amapk boš imel rezultat ti, kot lastnik čipa in ne tvoj prijatelj, ki je tekel za tebe. skratka saltomorale boš naredil ,če boš posodil čip......... :mrgreen:
naj si ga kupi in v enem letu se mu investicija izplača.
Uporabniški avatar
 Rollback
raf napisal/-a:v navodilih piše, da ga ne smeš posojati, ker je čip pisan na tvoj ime. seveda mu ga lahko posodiš, amapk boš imel rezultat ti, kot lastnik čipa in ne tvoj prijatelj, ki je tekel za tebe. skratka saltomorale boš naredil ,če boš posodil čip......... :mrgreen:
naj si ga kupi in v enem letu se mu investicija izplača.

Ne drži v celoti; čip je v bazi tistega, pri katerem si kupil čip, res zaveden ta tvoje ime, se pa te baze ne uporabljajo na tekih :wink:
Na kateremkoli teku moraš čip vsakič znova prijaviti, tam ne kontrolirajo, kdo je lastnik, in rezultat je na tistega, ki ga je prijavil (ne pa na "lastnika). Brez bojazni, Marduk, če si ga posodil, ne bo nič narobe..

Se pa strinjam z Rafom in tudi jaz priporočam nakup - invseticija, ki se od tekaške opreme najhitreje povrne :D
Uporabniški avatar
 klatez
Tole, kar je napisal Rollback, popolnoma drži.
Z ženo uporabljava istega že več let.

Investicija se edino ne splača, če si nagnjen k izgubljanju... :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA