prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

zajc napisal/-a:Potihoma računam, da bi naslednjič organiziral(i) tek po PST 3.10. s štartom ob 8h izpred Fužinskega gradu. Če se seveda strinjate s tem. Zaspanci in tisti, ki vstajajo ob tako zgodnji uri, samo če je treba plačati štartnino (spela* PRESS :mrgreen: :D ), bodo seveda pričakovano proti :mrgreen:

Če pa še kdo ne ve zakaj se gre. :wink:
No jaz se prijavljam na en cel krog. Samo bom sel verjetno precej pocasi. In ker je zajc najavil hudo nenormalno uro starta :roll: 8:00 bom verjetno startal na Vicu (pri britofu) enkrat tako, da ujamem Fuzince ob uradnem startu. Potem se planiram slepat s pocasno skupino do avta :-)
olem napisal/-a:jaz tudi skoraj 99% priletim iz Postojne..
grb: Štartaš z Viča? Ob keri uri pa?

Startam ob 6:10 in planiram biti s tempom 5:30 ob 8:00 na Fuzinama.Ce pa se planira kdo pridruzit, je tempo lahko tudi pocasnejsi in startamo pac malo prej. Divjat nimam v planu, ker nisem preprican, da bi se koleno strinjalo :)
Nedelja se približuje in zato je najboljše, da počasi naredim startno listo in seznam okrepčevalnic. Glavni start glavnine je na Fužinskem Gradu ob 8:00.

Prijavljeni:
:arrow: grb cel krog, start na Viču ob 6:10, tempo 5:30
:arrow: matej 712 cel krog, start na Viču ob 6:10
:arrow: zajc cel krog, start Ljubljanske Mlekarne ob 7:00
:arrow: olem cel krog, start Fužinski Grad ob 8:00
:arrow: maark cel krog, start Fužinski Grad ob 8:00
:arrow: bobr cel krog, start Fužinski Grad ob 8:00, tempo 4:45 - 5:00
:arrow: Jozgol cel krog, start Fužinski Grad ob 8:00
:arrow: Uroš Sobočan cel krog, start Peruzzijeva
:arrow: ROSI64 start na Peruzzijevi in do Stožic

Okrepčevalnice: :clap:
:arrow: pajo Koseze pri Cvičku
:arrow: zajc Ljubljanske Mlekarne

Prijave še vedno sprejemamo, tudi za tiste, ki želijo plačat startnino. :wink:
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 29 Sep 2010, 16:36, skupaj popravljeno 3 krat.
maark napisal/-a:Tud jest verjetno pridem v Fužine. Zanima pa me, kakšn tempo je za cel krog? Sej je krog tm nekje okrog 33km-jev? Kajti celega pst-ja ne poznam.

Tempi so različni po skupinah, ki se formirajo glede na sposobnost udeležencev. Vedno se kdo dobi v skupini, ki pozna traso PST-ja.
pajo napisal/-a:Dragi tekači sporočite uro kdaj približno boste v Kosezah in pa če kaj posebnega rabite. Po želji.

Pajo hvala že v naprej. :clap:
Odvisno od tempa vodilnih. Če bo AVI ali vencelj tudi tekel, potem cca 9:10, 9:15, :lol: drugače pa če bo tempo tam okrog 5:00 - 5:30 nekje okrog 9:30 :D
Kaj posebnega ne rabimo, iz mojih izkušenj gre najbolj v promet voda, coca cola, čokolada, napolitanke, pomaranče,...
pajo napisal/-a:Dragi tekači sporočite uro kdaj približno boste v Kosezah in pa če kaj posebnega rabite. Po želji.

Prihod nas, ki bomo startali iz Vica lahko izpustis :-)
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA