prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

MKC napisal/-a:O Šobi sem jaz nekaj malega napisal (če si slučajno spregledala). Tudi trener Osovnikarja.

@MKC: Totalno sem spregledala, ja. Torej, ga priporočaš, če te prav razumem? Koliko časa pa si treniral pod njegovim okriljem?
Dve leti sem se nekaj matral. 1. in 2. letnik srednje šole (bil sem na Gim. Šiška - 100m stran :p ). Vem da takrat je hotel resnost. Verjetno še danes, če vedno trenira. Priporočam? Če te vzame in če si resna mislim, da te lahko dosti nauči. (ne drži me za besedo. verjetno pa nisem dosti falil) :D
Seveda je tu tudi Matija Šestak - med drugim je treniral tudi Ceneta Šubica, državnega rekorderja na 1500m v dvorani in tudi druge mlade atlete.

Šoba je pa sekretar kluba, treniral je tudi Vida Tršana, ki je uspešen praktično na vseh progah - od 400m do polmaratona.

Urban Praprotnik je trener najhitrejšega Slovenca na 800m ta trenutek - Jošta Kozana. Z njim smo skupaj veliko trenirali. Kar bi rekel o načinu treniranja pri Praprotniku je to, da te bo vedno pohvalil, tudi če ne boš izpolnil plana za tisti dan, bo zadovoljen s tabo, da se trudiš. Lahko bi rekel, da je pravo nasprotje Vujasina, ki preglasi vse gledalce na tekmah in treningih.

Kar pa se tiče tega, da si član kluba in ne treniraš pod trenerjem: moraš se dobro poznati, biti prepričan v svoj trening. Za začetek gotovo ni priporočljivo.

Nekaj izbire torej imaš :)

V glavnem, če pa iščeš klub v Ljubljani, potem je to Mass. Tu so razmere še najboljše, čeprav daleč od rožnatih.
MKC napisal/-a:Dve leti sem se nekaj matral. 1. in 2. letnik srednje šole (bil sem na Gim. Šiška - 100m stran :p ). Vem da takrat je hotel resnost. Verjetno še danes, če vedno trenira. Priporočam? Če te vzame in če si resna mislim, da te lahko dosti nauči. (ne drži me za besedo. verjetno pa nisem dosti falil) :D

:)

Saj to, če me vzame. Tu se pogovarjamo, kot da JAZ lahko izbiram, v končni fazi se mi pa zdi, da je vse odvisno od trenerja.
noteko napisal/-a:Seveda je tu tudi Matija Šestak - med drugim je treniral tudi Ceneta Šubica, državnega rekorderja na 1500m v dvorani in tudi druge mlade atlete.

Šoba je pa sekretar kluba, treniral je tudi Vida Tršana, ki je uspešen praktično na vseh progah - od 400m do polmaratona.

Urban Praprotnik je trener najhitrejšega Slovenca na 800m ta trenutek - Jošta Kozana. Z njim smo skupaj veliko trenirali. Kar bi rekel o načinu treniranja pri Praprotniku je to, da te bo vedno pohvalil, tudi če ne boš izpolnil plana za tisti dan, bo zadovoljen s tabo, da se trudiš. Lahko bi rekel, da je pravo nasprotje Vujasina, ki preglasi vse gledalce na tekmah in treningih.

Kar pa se tiče tega, da si član kluba in ne treniraš pod trenerjem: moraš se dobro poznati, biti prepričan v svoj trening. Za začetek gotovo ni priporočljivo.

V glavnem, če pa iščeš klub v Ljubljani, potem je to Mass. Tu so razmere še najboljše, čeprav daleč od rožnatih.

V bistvu gre tebi enako vprašanje: Ali sploh jaz lahko izbiram ali trener izbere mene?
In pa, kdo pozna postopek? Najprej te stestirajo, da se oceni forma?

Ja, kolebam med Massom in Kronosom.
Za Slovan res še nihče ni slišal? Link:http://www.tek.si/pridruzi-se-nam/ Predvsem mi je zelo blizu po razdalji, ampak to, da bi mogla v Šiško itak ni problem.
MKC napisal/-a:kje in kako pa sploh sedaj tečeš/treniraš?

Nisem v nobenem klubu ali pa kaj podobnega, če si na to namigoval.
Sama se nekaj trudim, a to ni to. Rabim vodstvo, trenerja.

Drugače pa tečem kjer je. Predvsem se trudim, da ne tečem po asfaltu. :)
Pozdravljena

Najprej kjer je volja je tudi način.Nisi prestara .
Akademsko atletsko društvo slovan se ukvarja z rekreativci tako ,da ti ne priporočam če imaš ambicije v atletiki.
Kar se trenerjev tiče bom brez besed vsekakor Vujasin.
Najsibojo srednje ali dolge razdalje v bazi boš mogla tekat in tekat in tekat.
Veliko sreče!
love to run napisal/-a:
noteko napisal/-a:Seveda je tu tudi Matija Šestak - med drugim je treniral tudi Ceneta Šubica, državnega rekorderja na 1500m v dvorani in tudi druge mlade atlete.

V bistvu gre tebi enako vprašanje: Ali sploh jaz lahko izbiram ali trener izbere mene?
In pa, kdo pozna postopek? Najprej te stestirajo, da se oceni forma?

Ja, kolebam med Massom in Kronosom.
Za Slovan res še nihče ni slišal? Link:http://www.tek.si/pridruzi-se-nam/ Predvsem mi je zelo blizu po razdalji, ampak to, da bi mogla v Šiško itak ni problem.

Če pogledam svoj začetek. V klub sem prišel pri 18ih letih. Daleč od tega, da bi bil med najmlajšimi, čeprav sem sam že prej daljše obdobje treniral sam. Moj tedanji trener Urban Praprotnik me je na prvem treningu stestiral v teku na 1000m, kjer sem moral dati vse od sebe. Bil je zadovoljen z mano, zato me je še isti teden priključil njegovi skupini tekačev na srednje in dolge proge. Težava pa je bila predvsem v tem, da smo imeli vsi skupaj zelo podobne treninge, čeprav smo bili tekači različnih prog in različnih kakovosti. Od državnih prvakov do tekačev z malo izkušnjami. Kar mi ni bilo všeč je predvsem to, da ni imel nekega osebnega odnosa z atletom....

Kar pa se tiče izbire trenerja. Urbana sem izbral sam, saj sem ga našel prek interneta, čez noč podpisal pogodbo in nato tekmoval na državnih tekmovanjih.

Tako da imaš še čas, potrebuješ le veliko volje in veselja do treninga.
PATRUSA napisal/-a:Pozdravljena

Najprej kjer je volja je tudi način.Nisi prestara .
Akademsko atletsko društvo slovan se ukvarja z rekreativci tako ,da ti ne priporočam če imaš ambicije v atletiki.
Kar se trenerjev tiče bom brez besed vsekakor Vujasin.
Najsibojo srednje ali dolge razdalje v bazi boš mogla tekat in tekat in tekat.
Veliko sreče!

Hvala za vzpodbudne besede!
noteko napisal/-a:

Če pogledam svoj začetek. V klub sem prišel pri 18ih letih. Daleč od tega, da bi bil med najmlajšimi, čeprav sem sam že prej daljše obdobje treniral sam. Moj tedanji trener Urban Praprotnik me je na prvem treningu stestiral v teku na 1000m, kjer sem moral dati vse od sebe. Bil je zadovoljen z mano, zato me je še isti teden priključil njegovi skupini tekačev na srednje in dolge proge. Težava pa je bila predvsem v tem, da smo imeli vsi skupaj zelo podobne treninge, čeprav smo bili tekači različnih prog in različnih kakovosti. Od državnih prvakov do tekačev z malo izkušnjami. Kar mi ni bilo všeč je predvsem to, da ni imel nekega osebnega odnosa z atletom....

Kar pa se tiče izbire trenerja. Urbana sem izbral sam, saj sem ga našel prek interneta, čez noč podpisal pogodbo in nato tekmoval na državnih tekmovanjih.

Tako da imaš še čas, potrebuješ le veliko volje in veselja do treninga.

Hvala, ker si delil svojo izkušnjo. :)
Sporoči kam kažejo tvoje odčoćitve.mogoče tega ne veš klub lahko izbereš kjer koli ni potrebe po tem da sta trener in klub v enem.Se pravi si v klubu od koder prihajaš,trener pa je tisti ki si ga izbereš sam ,tisti ki se ti zdi da je najprimernejši ,kaj pa Jolanda Batagelj?prej Čeplak.

lp
PATRUSA napisal/-a:Sporoči kam kažejo tvoje odčoćitve.mogoče tega ne veš klub lahko izbereš kjer koli ni potrebe po tem da sta trener in klub v enem.Se pravi si v klubu od koder prihajaš,trener pa je tisti ki si ga izbereš sam ,tisti ki se ti zdi da je najprimernejši ,kaj pa Jolanda Batagelj?prej Čeplak.

lp

Uf, tole s klubom ne bo šlo, ker v mojem kraju ni atletskega kluba!
Sicer pa, tole z Jolando si me zelo presenetila, pravzaprav dvomim, da sem jaz tako dobra oz imam tako enormen potencial, da bi naši šampionki lahko tratila čas. Sicer pa, kaj ni on a v Monaku? Ali misliš za njeno šolo?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA