Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Hja, stehtov sm se (ej, vsak let mislm, da sm zadnič konkurenčen na Fotrovmu teku pa da morm sihr it - pa je blo letos isto :) ), kolk sm velk tud vem....manjkal je samo še slabih 3000 sekund in račun je tu = 101,40 :D

Žal analiza odpadla, so mel otroc prednost pred :drink . Pa drugič.

No, sej, letos pa res morm indeks poslabšat - tisti pod črto :?
prav lušn tek je bil tokrat.prav vesel pomlajenih starih obrazov..ok,tudi čist na novo predstavljenih.udeležencev primerno obvladljivo število, tko da mi je bilo vmes že parkrat žal, da nismo šli tole tko "zares". sploh pol, ko sem jih nekajkrat slišal, zakaj nimam vsaj tehtnice s seboj, oni pa celo leto delali na tem.hmm, enim je trening res dobr uspel.še mal čez šest se mi je za prmej zdelo, da mi danes pa res ne bo treba tečt, ko me Marko že en ta petič pokliče in pravi, da je pretekel že par kilometrov in že skor ve kje ga čakam.no in sva začela, najprej počasi, velik čvekala,od klanca navzdol pa potem kar nekaj kilometrov s časi pod štiri minute.cilj zagledala že skor v temi in kuj v brunarco.ker sem bil dost daleč od današnje zvezde Lojzeta,mi je uspelo parkrat naplest zgodbo konverzije tekača v veslača,po odzivih sodeč,bom imel kmalu kr nekaj posnemovalcev.sam tolk,da se ve,kdo vam je pot nakazal.še največ uspeha sem imel pri zadnjih poslušalkah,ok, sem jima obljubil, da pridem naslednji torek že ob osmih zjutraj tečt,pol sta bile pa pripravljene poslušat vse najine nebuloze.saj, vsaj do palme imate zdaj pred menoj mir.poleg ostalih smo največkrat v pogovorih pogrešili FOTRA.tvojemu neteku navkljub,bi te bili vsi zelo veseli če se vsaj kdaj oglasiš!
Nataša napisal/-a:Aleš, temu zapisu pa manjkajo samo še avtodom, Mali in Mariza :wink:

Pismo Nta, pa tko sem se pomatral, da nisem nič napisal kaj in kolk sem pojedel, in da sem vsaj enkrat vključil svoj kilometrski čas, ker tega, baje, v mojih poročilih menda ni bilo nikoli.Anyway,zgleda bom moral še vadit.Res pa je bilo moje prepričevanje na koncu zlo podobno piramidno-bevškim..
Hoj,
smo se pogovarjali o teh poročilih in modrovali, da bi lahko bila bolj zanimiva in malo manj tekaška :-); pa sem seveda pripomnila, takšna poetična, da velik naložiš, pa čeprav si vse izmisliš; ne vem, se mi je zazdelo, da me je Aleš užaljeno-začudeno pogledal :-)Pa se sprašujem, zakaj; ampak po včerajšnji njegovi zgovornosti, se mi mogoče že mal svita (ups, spet sem preveč zinla). No, aleš, prav prijetno je bilo, res vas je bilo lepo videt, hrana je bila odlična: mastna, nezdrava, tako kot se to za pravo gostilno spodobi! Zato pa tako rada v gostilni jem, ker doma je vse tko zeleno, uravnovešeno z maščobami, sveže itd. :-)
Sama nisem tekla. Samo poslušala. Priznam, zdeli ste se mi prav totalni friki, tko mal... kako bi človk to lepo povedal ;-)
Matr, res sem čist out. In se sprašujem, kdaj bom spet v dobri stari formi, ko mi je bil dež, sneg, mraz, veter izziv :-)
Najbrž v taki formi ne bom nikoli več, vseeno upam in nestrpno čakam na boljše (športu posvečene) čase.
Uživajte, Irena

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA