Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Do danes sem ignoriral to temo, potem pa odprem in .... sem fasciniran. Čestitam vsem našim za nastop!

Naslednjič, ko sem bom mučil na polmaratonu ( 8) ) se bom spomnil na vaših zadnjih 20 km - to bo prava inspiracija. Hvala fantje.
TUDI MI SMO DOMA!

ero napisal/-a:Bravo še enkrat, ker enkrat še zdaleč ni dovolj :)

Čisto potiho vprašujem - a pride kdo od Špartancev danes na Brdo?

Naša ekipa je dala vse od sebe, da bi vas na Brdo prišli vsaj pogledat; pa se na koncu žal ni izšlo....

Z odlično pozno večerjo v Radizlu se je moj del suportiranja na Spartathlonu končal. Bilo je nepozabno spremljati to legendarno dirko iz prve vrste. Resnično čutim globoko spoštovanje do vseh, ki so nastopili in se hrabro borili z neizprosnimi klanci, vročino, dežjem in časovnimi limiti.

Vsem, ki ste nas podpirali in pošiljali pozitivno energijo:

NAJLEPŠA HVALA :laola

:D :clap:

P.S.: "Valjda" bomi zapisali in rekli še kakšno na to temo ;-)... zdaj pa domača postelja :wink:
Iz Medulina je ekipa TAO spremljala vaše neverjetne podvige. :cast1: :cast1: :cast1:
Žal nismo mogli do interneta, tako, da smo bili povezani preko moblinih telefonov iz Slovenije. :laola
Naše misli so bile z vami ves čas. Tudi solze sreče so tekle. :--(

Iskrene čestitke še enkrat vsem, tudi spremljevalnim ekipam in tistim, ki so morali končati pot pred ciljem.
In vesela sem, da ste končno doma. :laola

Dolga, dolga je cesta iz vasi do mesta.... :Fslo :heart
Res končno doma. Malce sem predremal, pregledal elektronsko pošto, spil pivce s Samotom in eno z Mirotom, danes pričakujem še dva obiska, in bo za danes dovolj. Z mize še nisem pospravil. Foruma še nisem prebral ... še veliko dela me čaka za ...

Pripravil bom obširno poročilo, sedaj pa le toliko, da se zahvalim
:arrow: najprej moji neuničljivi, najboljši, najbolj hrupni, najbolj predani, naj ... spremljevalni ekipi "Spartabanda" Alji, Borisu in Samotu, ki si z menoj delijo skupni uspeh
:arrow: vsem znanim in neznanim prijateljem iz Tekaškega foruma, ki ste usmerjali misli v Grčijo in kanalizirali energijo
:arrow: TAOvcem, ki so na pripravah v Medulinu (ali doma) stiskali pesti zame
:arrow: nenazadnje svoji družini in sorodnikom, ki so se z menoj potili in pretakali solze sreče
:arrow: seveda tudi številnim sodelavcem
:arrow: vsem ostalim, ki so nenamerno tukaj izpuščeni

Istočasno pa moram še enkrat čestitati vsem, ki so se postavili na start Spartathlona in njihovim spremljevalcem. Zdaj vem.
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 01 Okt 2010, 19:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Pa še to
Tek v cilj je bil zmagoslaven. V senci slovenske zastave, ki sta jo nesla Samo in Fifty, medtem ko je Alja fotkala
Slika

Dva kralja na istem portalu :wink:
Slika

Še z drugega kota
Slika

in certifikat
Slika
Evo še mene zamudnika... gužva taka, da nisem utegnil prej...

Poklon in spoštovanje celotni Slovenski šesterici. S svojimi dosežki ste še enkrat potrdili besede mojega prijatelja, ki dnevno "popravlja noge" na ortopediji in pravi, da smo Slovenci narod "individualnih ekstremistov".

Želel bi si, da bi bili vaši dosežki v Sloveniji bolj odmevni in, da jim svoje mesto na poročilih ne bi kradle razne teme ala "Viole in Dragonsi razbili stadion Stožice". Pa tudi tako kot je... med tekaško srenjo ste postali heroji in novica o vašem dosežku se je hitro razširila in se še hitreje vsedla v naša srca. Verjamem, da bo vaš dosežek marsikateremu tekaču dobra motivacija in popotnica, če se le odloči da bo krenil po vaši poti. :laola

Namizje mojega računalnika že krasi slika Leonidasa, ki sem jo ukradel Nataši. Upam, da ne zameri.

Še enkrat poklon in spoštovanje,
Škorc
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA