prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

tudi pri meni sprememba..na žalost :(.
Danes me je med tekom na 5 km nekaj zabolelo v stopalu in sem hodil do doma...hoja še gre, tek pa ne. Bolečina na zunanjem delu stopala...občutek: grozen, sam še 3 tedni do LM...jaz pa po virozi staknil še to.. :(

v glavnem, ni mi usojeno...uživajte še zame :laola
ROSI64 napisal/-a:......
Še vedno pa pogrešam nekatera imena: AVI, vencelj, Marjan, Raines,... pa naše mladenke..... :?: :?: :?: .......

Evo ROSI, se javljam na dolžnost.... :lol: :lol: :lol: ..Šmarno preživeli, sedaj pa gasa po PST...prideva z Marjanom iz Goric....punce pa tokrat počivajo.... :lol: :lol: :lol:

LP
AVI napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:......
Še vedno pa pogrešam nekatera imena: AVI, vencelj, Marjan, Raines,... pa naše mladenke..... :?: :?: :?: .......

Evo ROSI, se javljam na dolžnost.... :lol: :lol: :lol: ..Šmarno preživeli, sedaj pa gasa po PST...prideva z Marjanom iz Goric....punce pa tokrat počivajo.... :lol: :lol: :lol:

LP

Lepa novica, ... :D spet bo prah po PST-ju... :lol: :lol:
Evo prvi smo že doma, :D to pa zato ker nisem tekel celega. :wink:
Začel sem na Peruzzijevi ob 8:16 s počasnim tempom.Pred vodilno skupino vzel cca 15 min prednost. :wink: Po dveh km srečal Uroša, :D ki je hitel (dobesedno) proti Peruzzijivi, vodilni skupini naproti.

Sam sem pričakoval, da me bo vodilna skupina ulovila med Murglami in Vičem, pa mi je uspelo priti do okrepčevalnice v Kosezah pred njimi. :) Med potjo sem srečal Mazija in Lili, ki sta tekla v obratni smeri. Lepo vaju je bilo videt. :D Na Brdu srečal mladenke TF, kako lepo je bilo teči za njimi, :shock: :shock: le oči so mi postajale utrujene. :roll: Tudi od okrepčevalnice sem začel prvi in kmalu za mano prileti zajc, s katerim sem odtekel cca 200 - 300m, dokler nista priletela leteča zajčka AVI in Marjan, s katerima sem tekel le par sekund. :oops: Pa naj še kdo reče, da bosta AVI in Marjan po Teku na Šmarno goro en dan prej utrujena. :lol: :lol: Imel sem občutek, da še danes tekmujeta. :lol: :lol: Do okrepčevalnice pri LM sem tekel sam in prišel ravno, ko sta AVI in Marjan že odhajala. Kmalu za mano je prišel Tone na okrepčevalnico s katerim sva nadaljevala do Žalskega parka, kjer sem zavil proti domu. Tone hvala za družbo in dober tempo. :oops:

Naredil 22,18 km, kot sem planiral, še najbolj pa me veseli dejstvo, da se je telo počasi nehalo upirat in tako že lažje tečem. Se pač pozna 5 mesečna pavza. Hvala zajcu, da me je spet spravil v tekaški ritem. :lauf:

Zahvala Pajo-tu (lepo te je bilo videt po dolgem času) in zajcu z ženo za okrepčevalnici. :clap: :clap:
Hvala vsem skupaj za družbo.

David, Marjan in Boris za pogovorni tempo :lol: .

Nisem odtekel celega kroga ker se moram nazaj držat :wink: , nabralo pa se je dobrih 25 km. Skoraj preveč.

Hvala puncam za družbo pa trač, ter seveda tebi Pajo za ruski bife.

Se vidimo prihodnjič :wink:

Lp

Uroš
Tudi jaz se zahvaljujem zbrani tekaški družbi. Kot edina ženska predstavnica sem bila najprej v skrbeh, da bom morala vso pot solirati. Vendar sem na vrhu Golovca že dohitela Anžeta in Dejana in skupaj smo jo v pogovornem tempu drncali od enega cateringa do drugega. Hvala, Pajo in Zajc za odlično postrežbo! Pot je bila danes tudi dokaj poučna, saj smo opazovali posledice poplav na različnih koncih Ljubljane. Sploh razrita Pot v Murglah je kot po bitki. Murgle in naplavine revolucije lepo pašejo skupaj.

Za cel krog smo potrebovali 3 ure in 3 minute. Edino, kar mi ne gre v glavo, je razdalja, ki jo je pokazal moj garmin. Do zdaj sem bila namreč prepričana o 33 km dolgi Poti, garmin pa pravi, da ima samo 31,2 km. So vaše ure bile bolj točne?

Lep pozdrav vsem do prihodnjič in uresničene želje na LM!
Uroš Sobočan napisal/-a:Moj vedno pokaže 32 max :wink:

To temo sva že obdelala, pa ne bi spet začenjala. Ne tečeš po čisto pravi liniji. Npr. od okrepčevalnice "pri zajcu" ne smeš direktno na Dunajsko (po Tolstojevi?), ampak moraš narediti ovinek na Hubadovo (upam, da sem si prav zapomnila). To je samo en primer :wink:
@Marinka: Mogoče se ti je na Golovcu za nekaj časa zgubil. Jaz imam vedno probleme, ko tečem po gozdu.
Samo napisal sem koliko meni izmeri, ker je vprašala.

Nana vem, da dobro tečem v čem je problem je, da ne upoštevamo natančnost GPS-a. Garmin gre tja do 8 m, ampak to mora met res dober dan. Predvsem Golovec zna biti problem, ker dela dosti daljše razlike med posameznimi točkami zaradi motenega signala.

Lp

Uroš
Fin dan!
Fula hvala Pajotu in Zajcu za postaji (strateško sta dopolnili 'breetof-stop' na Viču in na Žalah). Najprej se mi je zdelo fino spredaj, na Golovec smo se že razredčili, ko pa je na Peruzzijevi zmanjkalo zaloge s spusta in je ura še kar kazala tempo 4:14 in nižje, sem 'odpel' in v manj stresnem tempu (no ja, malce sem pa le bežal pred Bobrom) odtekel naprej. Pri Zajc-stopu se mi je pridružil Rosi in nič nisem lagal, ko sem mu povedal, da mi je pomagal, ko da me pelje zadaj na prtljažniku. Potem do konca ni bilo več težav in sem silno zadovoljen... samo zdaj ne vem, ali naj zadevo pred LMjem še enkrat ponovim ali nemara enostavno odkljukam 'praznjenje glokogenskih rezerv'?
Marinka, moj Polar je jasno nekaj štrajkal, ampak navadno se zadeva ustavi med 32 in 33. Sam pišem kar 33, dokler me Računsko sodišče ne prepriča v kaj drugega.
Zdaj nadaljujemo otroške festivalije in upam, da v kinu ne bom preveč smrčal.
Okej, hvala vsem za odgovore glede razdalje. Sicer sem postavila samo eno vprašanje, z željo, da dorečem, kako točen je garmin v gozdu in če vsem garminovcem pokaže podobno ali pa samo moj garmin tako kot jaz ne mara klancev v gozdu. Ker se podobno obnaša tudi v Mostecu in Rožniku in potem sem vsakič še bolj prestrašena nad lastnim turističnim tempom. Ergo, pod drevesi ga očitno biksa!

Drugo vprašanje pa je razdalja PST. Tudi meni se zdi, da je Tonova ocena najbolj točna. Seveda velja v primeru, da obkrožimo VO-KA na Podmilščakovi in v nadaljevanju uberemo poti in stezice med bloki brez bližnjic.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA