prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Naša ženska četverica si je pot malo prilagodila, od Agrotehnike smo najprej tekle pogledat Pajota na okrepčevalnici v Kosezah :clap: , potem pa smo se čez Mostec vrnile do Agrotehnike in jo mahnile še 5 km v drugo smer proti Galjevici. Skupaj se je nabralo približno 20 km v 2 urah in 8. minutah, ob tem pa smo ves čas klepetale :D .
Za razdaljo ne bi dala roke v ogenj, ker smo precej vijugale in nismo imele Garmina, tempo sodi bolj v Polžjo sekcijo kot pa v to temo, ampak opažam, da me taki teki vedno manj zmatrajo :D , tako da nek napredek vsekakor je :D .

Naslednjič v Ljubljani pa na vso moč :oops: .
Marinka napisal/-a:Okej, hvala vsem za odgovore glede razdalje. Sicer sem postavila samo eno vprašanje, z željo, da dorečem, kako točen je garmin v gozdu in če vsem garminovcem pokaže podobno ali pa samo moj garmin tako kot jaz ne mara klancev v gozdu. Ker se podobno obnaša tudi v Mostecu in Rožniku in potem sem vsakič še bolj prestrašena nad lastnim turističnim tempom. Ergo, pod drevesi ga očitno biksa!

Drugo vprašanje pa je razdalja PST. Tudi meni se zdi, da je Tonova ocena najbolj točna. Seveda velja v primeru, da obkrožimo VO-KA na Podmilščakovi in v nadaljevanju uberemo poti in stezice med bloki brez bližnjic.

Ne se obremenjevat z radaljo. Moji krogi po PST-ju; 32,4 km, 32,1 km, 32,7 km, 31,9 km, 32,2 km,...torej tako kot je napisal ton, med 32 in 33 km.
Razdalje so precej odvisne, kako se teče; zunanja proga, notranja proga, idealna linija,...
Moj Garmin tudi pod drevesi in v gozdovih dela dobro, se pa rad zmoti pri teku navzgor ali navzdol.
Pri LM sem čakal matej712-a. Ker ga ni bilo do 7:06, sem šel proti Fužinskem gradu, kjer sem dosegel enega svojih najboljših časov (letos). Na parkirišču so že čakali ostali. V hrib sem se zapodil prvi, ker sem vedel, da me bodo ob spustu prehiteli. To se je dejansko zgodilo. Na Peruzzijevi sem pogrešal Classix-ovo okrepčevalnico. Nekaj kilometrov sem lovil ubežno skupino, potem pa smo jo žgali s hudim tempom. Ves čas sem se pritoževal nad ubijalskim tempom, vendar se AVI ni pustil prepričati. Še sreča, da je Pajo pripravil okrepčevalnico, drugače bi me pobralo. To je pomagalo, da sem potem brez težav premagal zadnje kilometre.

En velik hvala Pajo-tu za koka-kolo in čokoladne napolitanke, svoji družinici, ki so pripravili okrepčevalnico in navijali, ter ostalim za prijetno družbo.

Zdaj pa imam en mesec časa, da se pripravim na naslednji PST, ker bo peklenski tempo.

Prilagam še nakaj slik iz okrepčevalnice pri LM http://zajc.deteljica.si/thumbnails.php?album=14.
Marinka napisal/-a:Drugo vprašanje pa je razdalja PST. Tudi meni se zdi, da je Tonova ocena najbolj točna.

Uradna je 32,8 in ima kilometrske oznake. Ker Garmin dela napake, jaz uradni različici verjamem. :wink:
Evo še moje skromno poročilo.
To je bil moj prvi cel krog po PSTju in sm full zadovoljen. Družba super, hvala Marinki in Dejanu za družbo, k drgač bi se rez zgubu. Ostalo druščino sm spoznal na štartu pol pa so jo šibnl v hlanc k kšni kenici in za njim se je izbubila vsaka sled.
HVALA Pajotu in Zajcu za okrepčevalnice. Brez vas bi bilo peklensko. :clap:
Definitivno pridm naslednič spet :D

Še to moj polarjev g1 je nameril 31,1km?
zajc napisal/-a: Na Peruzzijevi sem pogrešal Classix-ovo okrepčevalnico.

Zjutraj ob šestih sem prišel iz nočne, sprehodil psa in spal spanje pravičnega do desetih. Ker sem bil z svojim turnusom seznanjen že v naprej, sem tokrat modro molčal. Kadar pa bom prost, vi pa na PST-ju, bo vsekakor tudi okrepčevalnica.

LP
Matjaž
Classix napisal/-a:
zajc napisal/-a: Na Peruzzijevi sem pogrešal Classix-ovo okrepčevalnico.

Zjutraj ob šestih sem prišel iz nočne, sprehodil psa in spal spanje pravičnega do desetih. Ker sem bil z svojim turnusom seznanjen že v naprej, sem tokrat modro molčal. Kadar pa bom prost, vi pa na PST-ju, bo vsekakor tudi okrepčevalnica.

LP
Matjaž

Vsi vemo, da če imaš čas jo pripraviš :clap:
zajc si jo je pa verjetno želel zato, da bi lahko zajel sapo :lol: :lol:
Tudi sam sem odtekel danes cel krog (po dveh letih:)), ampak na žalost šele ob dveh, saj sem imel prej varstvo za sinčka.
Naslednjič se bom potrudil se pridružit tahitri slupini - no vsaj upam, da se bom lahko :D Danes je ura pokazala 2:23 za krog - cca 4:20/km po ravnini.

Fantje in dekleta, koliko hitro tečete svoj krog?

Hvala!

Žabc
žabc napisal/-a:Tudi sam sem odtekel danes cel krog (po dveh letih:)), ampak na žalost šele ob dveh, saj sem imel prej varstvo za sinčka.
Naslednjič se bom potrudil se pridružit tahitri slupini - no vsaj upam, da se bom lahko :D Danes je ura pokazala 2:23 za krog - cca 4:20/km po ravnini.

Fantje in dekleta, koliko hitro tečete svoj krog?

Hvala!

Žabc

Super tek, :clap: se bo vsaj eden dobil, da bo lahko AVI-ja vlekel, da ne bo vedno on diktiral tempo. :D Se mi zdi, da AVI to pogreša. :wink:
Hvala :D
Sem pa pozabil napisat, da sem bil na koncu že kar dobro utrujen. Posledici sta najbrž zgolj dober liter tekočine in pomanjkanje kilometrov. V zadnjih dveh mesecih se nisem vzpel čez 60km na teden...kar je pa kar malce premalo za takšne podvige kot je bil današnji:)))
...ma, res je bilo super.....se mi zdi, da tile teki na PST nikoli ne razočarajo.... :D :D :D ....super družba in ponovno super postrežba....hvala pajotu in okrepčevalci "pr` zajcu"...res lepo poskrbite za nas....ni kaj kapo dol....

...tokrat je bil tempo res kar hud...ma, včasih je treba mal tudi mašino "prepucat" in noge "stegnt"... :lol: :lol: :lol: :lol: .

žabc napisal/-a:.....Naslednjič se bom potrudil se pridružit tahitri slupini - no vsaj upam, da se bom lahko :D Danes je ura pokazala 2:23 za krog - cca 4:20/km po ravnini.....

Žabc s takim tempom se komot pridružiš "ta hitri" skupini...samo bi mogel malo ročno zategnit.... :lol: :lol: ...koliko pa ponavadi tečemo pa v bistvu ne vem natančno ampak tam okoli 2:40 se mi zdi :arrow: posledica teka brez pogleda na uro... oziroma zanimanja zanjo.. :lol: :lol: :lol: ..mogoče pa ima kdo natančne podatke

ROSI64 napisal/-a:Super tek, :clap: se bo vsaj eden dobil, da bo lahko AVI-ja vlekel, da ne bo vedno on diktiral tempo. :D Se mi zdi, da AVI to pogreša. :wink:

ROSI...sploh ne diktiram vedno jaz tempa...jaz, samo malo pritisnem takrat, ko bi tempo padel.... :lol: :lol: :lol: :lol:

vencelj napisal/-a:Za 2:23 bo pa težko dobiti družbo :? ...

LP, vencelj

ja, vencelj...."ta prav se je oglasil"....ko letiš kot "sneta skira"..... :lol: :lol: :lol:

in.....naslednji tek na PST bo...???? ...enega "ta hitrega" bi mogoče še lahko spravili pod streho pred LM...potem pa generalka.....morda že naslednji teden (10.10 nedelja), kajti potem je samo še en vikend pred LM... :wink:

LP
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA