Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Liquid
tae napisal/-a:Ufff, ne razkrij vseh taktik.

Ja, sej ne bova tekmovala. Lahko pa prvih 21 km udariva tempo 3:50, da bova prva vsaj nekaj časa. Pol greva pa kaj spit. :drink Tae to ni tekma na kateri boš 4. :)
Uporabniški avatar
 Loni
raf napisal/-a:večina nas je lani bila tudi na LM in sploh ni bilo težav na sladkih 6, ker to je poezija ......

Pa še špikali so nas vmes :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
pridem prvič ... me je Cormi v petek sredi noči prijavila, da ne bi zamudila sladkarij :) aja, tudi laufat mislim, da ne bodo sami ultrasuperhitri tekači na progi :wink:
Uporabniški avatar
 mušnica
Vreme, sem se hotela prijavit pa ni delala povezava. Prosim, da vzameš na znanje, da pridem tudi jaz. Bom do jutri zvečer definitivno uredila prijavnico in plačilo :D
Uporabniški avatar
 bernarda
lenči napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Ja, res je, tudi jaz pridem in tokrat ne le kot navijačica!
Seveda Sladkih 6 ni primerna "tekma" zame.
Lahko se mi celo zgodi, da jih ne bom naredila več kot 10km.
No, v tem primeru, prosim, prišparajte me s komentarji: sej bo, še šest krat tolk, pa bo.
:-)

Juhuuuuu, superca :clap: . Saj je pomembno druženje (no, vsaj za nekatere :wink: ) in če človek navija so tekači tudi veseli :clap: . Se vidimo :D

Sončka......ti pretečki koliko lahko, ostalo.......bomo zelo , zelo veseli tvojega navijanja.....sej si me slišala, kako se je potrebno.. :argue: , pa leti ko strgana raketa... :clap:
Uporabniški avatar
 ugor
mušnica napisal/-a:Vreme, sem se hotela prijavit pa ni delala povezava. Prosim, da vzameš na znanje, da pridem tudi jaz. Bom do jutri zvečer definitivno uredila prijavnico in plačilo :D

Tudi jaz sem se prijavil, pa nisem siguren, če si prijavo dobil. Sem pa že tudi plačal.
Uporabniški avatar
 Classix
Classix napisal/-a:Prijavljen in pridem. Sledi vsakoletno tradicionalno žicanje za prevoz na Sladki Vrh in odvoz trupla nazaj v kaptol... :mrgreen:

LP
Matjaž

Prevoz urejen. Hvala Igor! Sedaj pa plačati...potem pa teči.

LP
Matjaž
 spela*
42 krogov, toliko da pretečem maratonsko razdaljo, preden bi začela razmišljati o tem, ali bi mogoče kdaj šla na maraton.
Ne nameravam pa delati daljših pavz - dokler bo šlo, bo šlo, potem pa konec. Tudi če po 30 km ali še prej.
Uporabniški avatar
 Loni
Špela, jaz sem lani odtekla 10ko, imela pavzo, naslednjo 10ko... do maratonske razdalje (čeprav sem hotela že dvakrat vmes nehati), potem sva pa z miciM do konca hodili, ker je, če si stal na mestu malce zazeblo. Pavze so bile pa itak krajše, mislim, časovno, vmes sem pa samo še kaj popila. Čvekala sem pa itak med tekom samim.
Uporabniški avatar
 Vreme
Tako, sedaj sem potrdil vsa plačila ki sem prejel do danes. Prosim preveite če ste na listi označeni pri plačilu z OK, če so kakšne nejasnosti me kontaktirajte na ZS. Do sedaj imam eno plačilo za 16€ za katero ne vem plačnika, ter plačilo za 42€ pri katerem tudi ne morem razvozlat kdo je plačnik.

Število prijavljenih se že približuje št.100 trenutno smo pri 95 tekmovalcih. Upam, da ste se vsi tisti ki ste imeli namen priti k nam posladkat, tudi že prijavili, kaj dosti prostora peč več ni, na žalost.

Tak sedaj pa grem trenirat, sladka proga me čaka. Predost domačega terena pač :lol:
Uporabniški avatar
 mušnica
RoKo napisal/-a:
mušnica napisal/-a:Se mi je uspelo prijavit. Plačam jutri, ko bo plača :D
:twisted:

A bo? :--

Bo, Roko bo. Smo v javnem sektorju :D
Samo dolgo ne bo trajala :--(

PS: sam mi ne štrajkamo :P
Uporabniški avatar
 Vreme
Ker se približujemo številki sto, smo praktično prišli do konca prijav. Vsi ki bi se še radi prijavili se lahko prijavite, a vzamite na znanje, da je vaša prijava na čakalni listi, zato prosim tudi ne plačujte štartnine na moj TR. Vašo prijavo bom potrdil preko e pošte le če bo kdo od prijavljenih odpovedal udeležbo, šele takrat boste laho tudi nakazali štartnino na moj tekoči račun.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA