Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana napisal/-a:Jaz se strinjam. Meni je tudi bolj všeč, da je tako kot je. Sicer pa tudi v mestu ni prav malo parkirišč. Bi pa mogoče bilo za dati pobudo, da bi bilo parkiranje v garažnih hišah s štartno številko brezplačno.

To predlagamo že leta in leta, pa se zaslužku nočejo odpovedati. Prevelik izpad dohodka. Menda so vsaj z lisicami in odvozi nekoliko prizanesljivi na dan maratona.
Jaz pa imam eno vprašanje. Na strani LJ maratona pri pregledu prijav sem opazil da imam pri plačilu klicaj v rdečem krogecu. Problem je v tem, da sem imel že en teden klukico za plačilo.Prijavil in plačal sem pred 30.9.

Ali morda kdo ve v čem bi lahhko bil problem ?? Hvala za odgovore :)
spela* napisal/-a:Še nekaj: a ste vedeli, da se za uvrstitev od lani upošteva neto čas, ne bruto?

To je pisalo v Poletu, a za lansko leto ne drži. Sem pogledala svoj rezultat in je 18 mest pred mano ena, ki je imela 4 minute slabši neto čas.
Mogoče bo to veljalo za letos, a jaz ne verjamem. Tudi po sms-u, ki ga dobimo, nam posredujejo bruto čas in ta podatek je popolnoma nerelevanten.
nana napisal/-a:
spela* napisal/-a:Še nekaj: a ste vedeli, da se za uvrstitev od lani upošteva neto čas, ne bruto?

To je pisalo v Poletu, a za lansko leto ne drži. Sem pogledala svoj rezultat in je 18 mest pred mano ena, ki je imela 4 minute slabši neto čas.
Mogoče bo to veljalo za letos, a jaz ne verjamem. Tudi po sms-u, ki ga dobimo, nam posredujejo bruto čas in ta podatek je popolnoma nerelevanten.

Res je, nana. :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA