Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kolesarski klub Rogla 3.10.2010 v Slovenskih Konjicah prvič prireja velik tekaški dogodek za vse ljubitelje športa, še posebej pa teka in zbližuje sosednji občini Slovenske Konjice in Zreče. Tekmovanje bo potekalo v različnih kategorijah in razdaljah.

Razpise in vrste teka si lahko natančneje ogledate na spletni strani http://sport.slovenskekonjice.si/Prireditve/tabid/219/Default.aspx. Na tej strani opravite tudi spletno prijavo.

Se vidimo na teku!
tae napisal/-a:Res je, spregledal sem prvotno objavo. Očitno pa jo je tudi organizator.

Hja, upravičeni komentarji. Takšen tek se v Slovenskih Konjicah organizira prvič in se je žal pojavilo tudi nekaj pomanjkljivosti. Organizator je kot omenjeno Kolesarski klub Rogla, ki ima pa že precej izkušenj s kolesarskimi prireditvami in manj kot dva tedna pred tekom je občutek, da nam bo uspelo. :)

Zavod za šport je kolesarskemu klubu Rogla ponudil pomoč pri organizaciji in jaz sem krivec za spregledano objavo in sem temo ponovil. Pri udeležbi sicer ne računamo le na lokalce, vabila smo poslali tudi na klube po vsej Sloveniji, res pa je oglaševanje (radio, Novice, brošure)najmočnejše lokalno.

Upam, da se boste kljub manjšim nerodnostim pri komunikaciji prireditve udeležili v čim večjem številu. Brez dvoma gre pri projektu za en velik entuzijazem kolesarskega kluba in prireditve se zato še bolj veselimo.
MARIOLINO napisal/-a:Udeležil sem se teka in moram reči, da je bil tek zelo dobro organiziran in tudi izpeljan, lahko se kosa z marsikatero tekaško organizacijo, kajti tek je bil brez pomankljivosti, glede na to, da je bil prvič organiziran so z moje strani same pohvale :laola :!:

LP

Mario

Pozabil pa si napisati, da si osvojil apsolutno prvo mesto v moški kategoriji :clap: :clap: :clap: ČESTITKE :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA