prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ROSI64 napisal/-a:A bo šel tudi kdo od bolj počasnih :?: :?: :?:

Morda polovička, cel bi bil zdaj preveč. Pa odvisno, kaj se mi bo dalo zganjati v soboto v Šenčurju.
Loni napisal/-a:

Morda polovička, cel bi bil zdaj preveč. Pa odvisno, kaj se mi bo dalo zganjati v soboto v Šenčurju.

Saj jaz tudi ne bi šel celega, razen če bi bil tempo bolj na izy.
Evo, potem pa lahko kar začnemo

Kaj: generalka pred LM - tek po PST
Kdaj: nedelja, 10.10.2010 - 8-ih zjutraj
Kje: Fužisnki grad

Cel PST:
1. žabc
2. AVI
3. ROSI64
4. Marjan
5. Marjan iz Goric
6. ....

Polovička PST:
1. Loni
2. Andreja
3. vidkul
4. Biz
5. ...

....kar pogumno naprej.....
Nazadnje spremenil AVI, dne 06 Okt 2010, 08:59, skupaj popravljeno 4 krat.
ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:Moja morebitna udeležba je povsem odvisna od sobotne tekme, zato ne bi nič napovedovala.

Regeneracijski tek drugi dan je dobrodošel :wink:

...in še premierno in ekskluzivno samo zate - ti zaračunamo še štartnino --- :--
Ah, da no, v soboto zjutraj greš na Kališče - Kljuke so se začele prejšnji teden, od tam direktno v Šenčur in v nedeljo za regeneracijo na PST, nekako tako si jaz predstavljam svoj vikend. No, seveda moram še zdravje povprašati, če se bo strinjalo, pa malce razsuto levo koleno... Se ne damo kar tako.
Ali bo kdo štartal z avtomobilom iz Kosez... če bi imel še kaj prostora, bi se pridružil, tako da bi potem odtekel 17k Fužinski grad-Koseški bajer... tempo: 5:45, ob dobri družbi mogoče 5:30, hitreje pa bi bil že race tempo, tako da ne bo šlo...
Biz napisal/-a:Ali bo kdo štartal z avtomobilom iz Kosez... če bi imel še kaj prostora, bi se pridružil, tako da bi potem odtekel 17k Fužinski grad-Koseški bajer... tempo: 5:45, ob dobri družbi mogoče 5:30, hitreje pa bi bil že race tempo, tako da ne bo šlo...

....misli, da se bo kakšna dobra duša našla..... :D

udeleženci "apdejtani"... :lol:
Loni napisal/-a:

Avi, daj še Marjana na seznam, z Rosijem bosta šla cel krog na izi, sama bom polovičko podaljšala do doma.
Loni napisal/-a:
Avi, daj še Marjana na seznam, z Rosijem bosta šla cel krog na izi, sama bom polovičko podaljšala do doma.

Loni, bom okusil v nedeljo, kako zgleda tvoj tekaški trening s tvojim trenerjem. :oops: :oops:
raf napisal/-a:se pravi štart imate ob 8 uri in greste najprej v hrib in do pol ali okrog .....
kdaj pridejo tahitri v cilj. predvidevam ,da rabijo približno 2.45.

Start ob 8h pred Fužinskim gradom.
Najprej se teče čez Golovec, torej tek poteka v smeri urinega kazalca. Razdaljo si dodeli vsak sebi primerno, glede na sposobnosti.
Ta prvi pridejo pod 3h v cilj, a v nedeljo teče tudi žabc, tako da bo verjetno pod 2:30 min
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA