Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
Potrdil vsa današnja vplačila. Nerazvozlana imam sledeča plačila:

34€ namen: Sladkih6
16€ namen: startnina
40€: namen Startnina in malica ter
13€ namen :startnina
 kseb
Znesek 34 EUR bi lahko bil moj in sicer:

- plačilo 13 eur - startnina kseb,
- plačilo 13 eur - startnina enainedina,
- plačilo 8 eur - 2x hrana.

Pa lp
Uporabniški avatar
 Vreme
nana napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Potrdil vsa današnja vplačila. Nerazvozlana imam sledeča plačila

:lol: :lol: :lol:

Kaj ne veš, da je vozlov več vrsti???? :mrgreen:
Uporabniški avatar
 EčO
Vreme napisal/-a:Potrdil vsa današnja vplačila. Nerazvozlana imam sledeča plačila:

34€ namen: Sladkih6
16€ namen: startnina
40€: namen Startnina in malica ter
13€ namen :startnina

Tistih 40€ in napis zraven je zlo podoben mojemu plačilu. Samo jaz sem spredaj dodal še Ečo in Olii.
Uporabniški avatar
 Vreme
kseb, Ečo, Semjul urejeno, tako mi preostan še samo eno nerazvozlano :mrgreen: plačilo za 13€.

Prosim vse ki še niste vplačli štartnine,da to storijo čimrej, ali pa da odpoveste udeležbo, če se teka ne nameravate udeležiti. Kar nekaj prijavljenih je namreč v čakalnici, ki čakajo na sprostotev štartnega mesta.
 John Wayne
Si s pozivom k plačilu štartnine mislil tudi mene? Ob prijavi sem upošteval tvoje navodilo, da se le prijavim (v čakalnico) in ne plačujem, ker čakam na prosto mesto. Zdaj pa vidim za menoj na mestih 102 in 103 že urejena plačila. Na seznamu sem pod številko 101 kar naj bi bila čakalnica. Plačam ali še čakam?
Uporabniški avatar
 Vreme
John Wayne napisal/-a:Si s pozivom k plačilu štartnine mislil tudi mene? Ob prijavi sem upošteval tvoje navodilo, da se le prijavim (v čakalnico) in ne plačujem, ker čakam na prosto mesto. Zdaj pa vidim za menoj na mestih 102 in 103 že urejena plačila. Na seznamu sem pod številko 101 kar naj bi bila čakalnica. Plačam ali še čakam?

Motiš se!! Bil si prijavljen pod zap.št.100 samo sem ti jo jaz vzel :lol: Na mestih 102 in 103 pa so prijatelji iz sosednje Avstrije, katere sem sam prijavil. Bi jih prej pa ste tako hitro zapolnili štartno mesto da nisem uspel, saj vidiš da sem tudi sam skorajda izpadel iz štarte liste :shock:

Po tehtnem premisleku sem se odločil, da povečamo št. tekmovalcev na 110, pa da vidimo, kašna gužva bo! :mrgreen: To pomeni, da ste vsi dosedaj prijavljeni tudi uradno na štartni listi, prostih mest pa je še izključno in prav zares samo še za dva tekmovalca- prva dva ki se bosta prijavila!! Pa da vidimo kdo bo imel to srečo :D

Če je kdo od prijavljenih že vplačal štartnino in ni označen na štartni listi, da je prijavljen, naj me prosim kontaktira na ZS.
Uporabniški avatar
 lonely
Vreme napisal/-a:
lonely napisal/-a::D Vreme....daj vsaj 113...in meni daš zadnjo številko (sej veš zakaj). :D

Dobiš 113 :wink:

TNX :D :D :D

Zaradi navala prijav si sam kriv....kajti folk rad hodi na lepo organizirane prireditve.
Uporabniški avatar
 zigzag
tae napisal/-a:Nekomu sem obljubil eno "neumnost" (ne me razumeti narobe, vi le tecite maratone in ultra maratone, le sam se nikakor ne vidim v tem). Usoda nekako želi, da se pojavim na tem teku. Kot veste, sem bolj, kot ne kratkaš, čeprav v zadnjem času tečem tudi polmaratone. Moj najdaljši tek do sedaj nekaj čez 30k z veliko vmesnimi pavzami. Koliko mislite, da bi lahko naklepal v teh 6ih urah? Drugače mi pa še vedno ni jasno v kaj se spuščam in mi je že sedaj žal. Vendar obljuba dela dolg.

Sam ne mi scagat, tae. Jaz sem lani padel na ta čudoviti tek, praktično brez treninga (vsaj tistega ultraškega), nikoli pred tem niti klasičnega maratona nisem pretekel, pa sem jih "naklepal", kot ti praviš, več kot 63k. Ker me poznaš, veš, da nisem pol toliko tekača kot ti. Zato ti ob ugodnem vremenu napovedujem (in te hkrati izzivam :wink: ) +70k. Ne bo lahko, o ne, bo pa to doživetje, ki ga ne pozabiš zlepa...
Uporabniški avatar
 tae
zigzag napisal/-a: Zato ti ob ugodnem vremenu napovedujem (in te hkrati izzivam :wink: ) +70k. Ne bo lahko, o ne, bo pa to doživetje, ki ga ne pozabiš zlepa...

En moj bivši šef bi rekel: "težke rečenice."
Je pa zanimivo, da vas dosti bolj verjame v moje sposobnosti, kot jaz sam.
Uporabniški avatar
 Loni
tae napisal/-a:Je pa zanimivo, da vas dosti bolj verjame v moje sposobnosti, kot jaz sam.

Tae, daj pusti ti svoje "bremzatorje" doma, pa pridi sproščen preverjat svoje limite. Boš videl, kako bo fajn.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA