prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:....a prvi pridejo pod 3h v cilj, a v nedeljo teče tudi žabc, tako da bo verjetno pod 2:30 min

...uf, pod 2:30 pa misli, da žal ne bo šlo.... :mrgreen: :mrgreen: ...razen če bo Matej sam prišel v cilj..... :lol:

žabc napisal/-a: Danes je ura pokazala 2:23 za krog - cca 4:20/km po ravnini.

No prejšno nedeljo je bilo tako :lol: :lol:
to pišem zato, ker imam jaz v planu v nedeljo tek iz Police, čez Pance in Sostro ter do Litiske u fužinama naprej po pst čez Polje in bežigrad do Dravelj, ker je tam Erika doma. skupna dolžina bo cca 35 km.
Se potem vidimo, ker bom tudi jaz štartal ob 8 uri in bom do pst rabil ravno malo manj ,kot dve uri. tahitre bom srečal nekje v Polju........na pst...... :laola
Ojla

Ce slucajno kdo v nedeljo ne more in mu niso tuje nenormalne ure, se lahko pridruzi v petek ob 23:00 startu pri Ljubljanskih mlekarnah.

Trenutna udelezenca jaz in seveda zajc :-)

G.
AVI napisal/-a:
...kaj pa vidva zdej solirata.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nedeljske druzinske obveznosti, pa da ljudem ponudimo se kako alternativo :) :-- :)
Žabc bo 3,5cm za AVI-jem, tako da bo kar on nosil krivdo za tempo :--
Morda pospešim zadnjih 5km v tekmovalnem tempu (grem probat odtečt maraton), drugače sem pa za družbo :wink:

Grb, kakšen tempo planirata z Zajcem? Morda se vama pridružim, če tempo ne bo prehud!
žabc napisal/-a:Grb, kakšen tempo planirata z Zajcem? Morda se vama pridružim, če tempo ne bo prehud!

Tempo bo zate sprehajalni :-) jaz pod 5:15 ne mislim it, ker mora koleno sodelovat :-) kolk se mi bo tega uspelo drzat je seveda odvisno tudi od druzbe, kolk bo usmiljena do mene :)
pajo napisal/-a:Pri Cvičku bo Cocacola. 9:15h?

Hvala Pajo za prijaznost že v naprej, bom lahko vsaj par minut počival in zajel sapo za nadaljnje km. :clap: :clap:
Loni mi je namreč posodila trenerja za en dan in ta bo naporen, pa ne trener, ampak trening :oops: :oops: :oops:
ROSI64 napisal/-a:Loni mi je namreč posodila trenerja za en dan in ta bo naporen, pa ne trener, ampak trening :oops: :oops: :oops:

Ma sem jaz ena prijazna persona. Kar cukr gre dol z mene.
Evo, potem pa lahko kar začnemo

Kaj: generalka pred LM - tek po PST
Kdaj: nedelja, 10.10.2010 - 8-ih zjutraj
Kje: Fužisnki grad

Cel PST:
1. žabc
2. AVI
3. ROSI64
4. Marjan
5. Marjan iz Goric
6. ....

Polovička PST:
1. Loni
2. Andreja
3. vidkul
4. Biz
5. Helena
6. Snezinka
7. Robi
8. .....

....kar pogumno naprej.....

P.S. Hvala Pajo..... :cast1: ...kapo dol...
Nazadnje spremenil AVI, dne 08 Okt 2010, 14:30, skupaj popravljeno 3 krat.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA