Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ROSI64
raf napisal/-a:a lahko izbiramo cifre?
jaz bi 55 vzel, če mi jo zdila šefe...... :clap:

Tvoja številka je 33. :lol: Tako si namreč prijavljen in tako vreme tudi pripravi številke.
Pošteno in pravično. :clap:
Uporabniški avatar
 tae
Loni napisal/-a:Tae, daj pusti ti svoje "bremzatorje" doma, pa pridi sproščen preverjat svoje limite. Boš videl, kako bo fajn.

O.k. Loni. Tako je treba, brcniti me v rit in jamranje pustiti za po bitki. Obljubim, da javno ne bom več dvomil.
Uporabniški avatar
 Vreme

Številke so že razdeljene, pa saj ti 33 tudi paše :lol:
 spela*
tae napisal/-a:Obljubim, da javno ne bom več dvomil.

Še tale besedica "javno" je tu odveč. :D O čem imaš pravzaprav za dvomiti? Saj se menda ne obremenjuješ s številom pretečenih km?
(Jaz že ne nameravam teči do onemoglosti, glede na to, da je 2 tedna kasneje Palmanova in da bi vmes le rada bila sposobna narediti še kakšen trening. :D Čeprav se mi tudi 42, kolikor je nekako želja, zdi zelo veliko in ne vem, če mi bo uspelo. Ampak se s tem ne obremenjujem. Aja, Loni, hoditi pa ne nameravam, razen nekaj korakov, če bo treba. Kolikor jih bom naredila, jih bom pretekla, potem se bom raje ustavila, kot da bi se sprehajala. Vsaj mislim. :D )
Uporabniški avatar
 bernarda
tae napisal/-a:
Loni napisal/-a:Tae, daj pusti ti svoje "bremzatorje" doma, pa pridi sproščen preverjat svoje limite. Boš videl, kako bo fajn.

O.k. Loni. Tako je treba, brcniti me v rit in jamranje pustiti za po bitki. Obljubim, da javno ne bom več dvomil.

Tudi po bitki ne boš nič jamral, kvečjemu mogoče od bolečih nog, pa to je malenkost :mrgreen: .....še sam ne veš koliko si sposoben, boš videl. :D ......nič ne boš jamral, tko kot ponavadi :--
Uporabniški avatar
 raf
spela* napisal/-a:

Kakšno naključje - evo, zamenjam, če ... viewtopic.php?p=235435#p235435
:lol:

:rol: :rol: :rol:
jaz bi kar brez tistih pikic dobil tvojo cifro, prosim...... :mrgreen:
ker v nedeljo imam še 35 km v planu in moram šparat moči...... :laola:
Uporabniški avatar
 raf
spela* napisal/-a:Zmenjeno. Vreme, lahko zamenjaš cifri.

:clap:
hvala lepa!
sem tvoj dolžnik, špela...oziroma dobiš brezplačno meritev cukra in kak nasvet v tej smeri....
 John Wayne
Vreme napisal/-a:Motiš se!! Bil si prijavljen pod zap.št.100 samo sem ti jo jaz vzel :lol: Na mestih 102 in 103 pa so prijatelji iz sosednje Avstrije, katere sem sam prijavil. Bi jih prej pa ste tako hitro zapolnili štartno mesto da nisem uspel, saj vidiš da sem tudi sam skorajda izpadel iz štarte liste :shock:

Ja šef, če je pa tako, da si še sam skoraj izpadel s štartne liste, moram biti zadovoljen, da sem uspel priti zraven (in ti oprostim, da si me zrinil s številke 100) :)

Moji evri so že na poti proti Sladkemu vrhu, do jutra bi morali prispeti.
Uporabniški avatar
 Hojca
5rca napisal/-a:meni je pa številka 50 pisana na kožo :oops:

:--

Tud meni bi bla, pa sem bila kakšno minutko prehitra :lol: ...je pa res, da je tebi še bolj :--
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA