Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
Levinja, hvala :)) ne bom ti povzročala dodatnih potov, itak gelčke dobim v četrtek... jst sem ugotovila eno pozitivno stran - vse intervalčke sem obdelala v nekako podobnem tempu in lahko bi še (saj bi morala še en krog ;))
saj sem pozitivna, vendar sem tudi realna...v nedeljo me čeka ena prijetna turca tule, pa da vidim kje sem... v vsaki stvari najdem dobro - dobra stvar je da krožim, da se ne preganjam po gozdu in ne fotkam vsake čarobnosti ob poti... to pride na vrsto v novembru ;)
samo res mi je škoda, da ne bi ti recimo dosegla boljši rezultat, ker si zaslužiš, ker delaš, zmoreš... ker uresničuješ svoje sanje ne moje ;)
glede pozitivnih misli - ko sem ostala brez službe sem se spogledovala z idejo da bi s Krikom življenja izvajala motivacijske seminarje - moje druge sanje poleg LM :)))
Uporabniški avatar
 majacebelica
Pozdravljene!
Že kar nekaj časa vas berem in razmišljam, da bi se "včlanila" v vaš klub, ampak ugotavljam, da ste enostavno prehitre polžke zame. Da še podkrepim navedeno z dejstvom: 8km pretečem v eni uri. S tekom pa sem začela pred pol leta. Mogoče sem se danes opogumila, da vam pišem, ker sem tako dobre volje. Prvič v življenju sem namreč pretekla 15 km. Sej bi zapisala tudi koliko časa sem potrebovala, ampak me je kr nekako sram. No pa naj vam bo,...debeli dve uri! :oops: Vas pa moram vse po vrsti pohvalit, ker ste res pridne. Velikokrat me nevede motivirate.
Mimogrede, Lenči, prebrala sem celoten tvoj blog in vse kar lahko "rečem" je :clap: :clap: :clap: . Od takrat naprej me tudi dež ne moti več pri teku. Ravno nasprotno, prav poživljajoče je! :)
Lep pozdrav vsem iz sončne obale! :)
Uporabniški avatar
 UršaR
Majacebelica, pozdravljena in dobrodošla!

Nič se ne boj priključiti, ne smeš vsega sklepati po teh "norkah", ki bezlajo kot zmešane. :clap: Poleg teh "polžkov" smo nekateri še vedno Polžki z veliko začetnico. Mislim, da sem jaz ravno ene toliko "hitra" kot ti. Sicer že dolgo nisem tekla celo uro skupaj :oops:, ampak mislim, da sva ravno "tam-tam". 15 km??? Uau, super!!! Čestitke. Upravičeno si lahko ponosna. In kar oglasi se še kaj!

Lp, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Majacebelica, bravooooo :laola , 15 km je pa že spoštljiva razdalja. Si pa hudo častno vstopila med polžke :clap: :clap: . Po pol leta pa že tako daleč :laola . Dobrodošla med nami. In da ne boš mislila, da smo drugi kaj hudo hitri...me smo v nedeljo za 22 km potrebovale 2.40 ...bi se nam komot lahko pridružila :clap: . Saj včasih kdo res malo podivja :lol: , vendar je to kratkotrajnega daha :wink: . Sicer pa je hitrost zelo relativen pojem, za nekatere je pa tempo 5.00 počasen :-- .
Ha, ha, lepo, da so te moje besede prepričale, da je užitek pri teku vreden največ, vreme pa je samo dejstvo...vedno je :lol: :wink: .
Še veliko užitkov in seveda javi se kaj :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
majacebelica - well come - lepo je biti med sebi enakimi in tvoji pretečeni km so :clap: samo pohvale vredni. Če sem čisto iskrena je moja hitrost na teku tudi zelo polžja. Imam to srečo, da sem našla ta forum. In še večjo srečo, da je naša trenerka in motivatorka lenči doma iz naših koncev, tako lahko brez problemov odtečeva skupaj.
Je že res, da naju z Ksenijo naša lenči trenira za 21 - tko na LM. Ampak moj cilj je samo priti na cilj. Čas zame ni pomemben. Sem pa ena taka začetnica kot ti. V glavi se mi je odprlo v letošnjem letu, oziroma sem si za novo leto obljubila, da spremenim pogled na gibanje. Sedaj pa brez teka preprosto ne morem.
Uživaj v teku..... :laola
Uporabniški avatar
 majacebelica
O, hvala punce za tako lepo dobrodošlico! :) Ja men je tudi smešno, ko kdo napiše "danes sm pa res na izi tekel/a, tempo je bil LE 6 min/km". Zame je to že zelo hitro! :D No pa da vam povem še zakaj sem pričela s tekom. Ker sm postala brezposelna sm kr naenkrat imela ogromno časa, ki sem ga hotela nekako zapolnit. Rekreacija se mi je zdela najbolj primerna rešitev. No poleg tega sm si želela, da mi hlače ne bi bile več tako tesne. Ja sej vem, tipično žensko: nikoli nismo zadovoljne! :lol: No, hlače so mi še vedno tesne, ampak js vztrajam,ker se mi zdi, da imam vseeno malo bolj čvrsto postavo. Tisti šlaufek okrog pasu pa dvomim, da se bo kdaj stopil, ker imam čisto preveč rada sladice! :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Je že res, da naju z Ksenijo naša lenči trenira za 21 - tko na LM.

Ha, ha, ha, ha, ha, če tečem z vama in vaju malo priganjam in tu in tam "brcnem" za spodbudo, se temu reče motivator, priganjator, delilec lastnih izkušenj, trenerji so pa čisto druga kategorija :-- :lol: . To rabimo vsi in meni tudi zelo ustreza, da lahko tekam z vama naokoli (ker kje bi se mi pa dalo sami intervale delat :oops: , sem letos že dovolj naredila). In meni je prijetno tekat v družbi :clap:
 *Irena*
majacebelica napisal/-a:Pozdravljene!
Že kar nekaj časa vas berem in razmišljam, da bi se "včlanila" v vaš klub, ampak ugotavljam, da ste enostavno prehitre polžke zame. Da še podkrepim navedeno z dejstvom: 8km pretečem v eni uri. S tekom pa sem začela pred pol leta. Mogoče sem se danes opogumila, da vam pišem, ker sem tako dobre volje. Prvič v življenju sem namreč pretekla 15 km. Sej bi zapisala tudi koliko časa sem potrebovala, ampak me je kr nekako sram. No pa naj vam bo,...debeli dve uri! :oops: Vas pa moram vse po vrsti pohvalit, ker ste res pridne. Velikokrat me nevede motivirate.
Mimogrede, Lenči, prebrala sem celoten tvoj blog in vse kar lahko "rečem" je :clap: :clap: :clap: . Od takrat naprej me tudi dež ne moti več pri teku. Ravno nasprotno, prav poživljajoče je! :)
Lep pozdrav vsem iz sončne obale! :)

Pozdravljena Majacebelica
Veš tudi jaz sem precej na novo pridružen "član" polžkov. Odkar berem tale forum, pa moram povedat, da imam še več motivacije za tek. Jaz pa tečem že dve leti al pa še mal več, pa še nikoli nisem prišla do takšne razdalje kot ti - :clap: Ker pa redno prebiram tale forum, ki me motivira, pa sedaj tečem tudi na daljše razdalje. Letos grem prvič na LM sicer "samo" na 10-ko, ampak to bo zame že izjemen uspeh. S časom se pa ne obremenjujem, važno mi je le, da sem sposobno tečt vsaj 1 uro. Hahaha, vidim da je Lenči zelo prepoznavna, tudi jaz sem najprej prebrala njen blog, ki sem na našla po naklučju, ko sem iskala izlete z motorjem. Evo pristala sem pa na teku :-- Ja, res Lenči, vsaka ti čast, tako vsestranska kot si ti :clap: , jo moraš pa že iskat.

Lep pozdrav vsem "polžkam" !
Uporabniški avatar
 lenči
Hi, hi, res sem turbo polžka, vendar samo, kadar sem na Zmajčku :lol: ..no, saj nisem tako hitra tudi tam ne...se pa lahko zgodi, da koga presenetim na dvorišču :wink: , če se naša družinica slučajno fijaka kje naokoli :D
Slika
Hvala Ksenija, takole skupinske fotke so pa redke :clap:

Irena, lepo, da se oglasiš, če me kje na LM zagledaš, pocukaj za rokav :D .
Hja, no, vsestranskost....mogoče zato, ker vsako zadevo počvekam vesoljni javnosti, še bolj tako izgleda :lol:
Polžki imejte se enkratno in seveda javite se kaj v to našo temo :laola
Uporabniški avatar
 Ksenija
:clap:
bilo mi je v veliko veselje :P

tako, pa pojdimo na test, kje smo, kaj zmoremo...
uživajte v nedelji, izkoristite jo, v Celju pa kakšen km še zame naredite ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:številke so tkole
15.00, 6.23, 1.35.42, 1105,169 :clap:

Ooooo, bravoooooo :laola . No, medve sva bile počasnejše, glede kalorij pa sem predvsem jaz hitro vse nazaj dobila :oops:
Slika
Takole me je Natalija posladkala na koncu. Moram pa priznati, da me je zadnji kilometer pošteno preganjala, je bila hudo naspidirana :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Ksenija
sem zamudila nekaj luštnega a ;)
po teku sem šla na volišče, v gozd nabrat kar precej kostanja, kosilo, zdej bi šla pa samo še spat, pa me likalnik nestrpno pričakuje.... rabim kufe najprej ;)
 Raina
Pozdravljeni!

Vesela sem za vaše uspehe :clap: .

Jaz pa se trenutno ne morem prav pohvaliti, sem kar malo žalostna. :roll:
Namreč tri tedenska bolezen v septembru mi je ful pobrala moči. Sicer hitrost nikoli ni bila moja vrlina, ampak sem bila zadovoljna z napredkom, še bolj pa z lahkoto, s katero sem oddelala te kilometre.
Zdaj pa kar ne gre. Po bolniški zdaj tečem ene 14 dni, tečem tako pogosto kot prej, ene tri do štirikrat na teden, od 5 do 10 km, kolikor je pač časa.
Sopem huje kot v času mojega tekaškega začetka; nekje po enem petem kilometru pa me zdaj kar zmanjka; tako da moram vmes kakšen odsek tudi hoditi.

Ker rada tečem, si bom vzela čas, da pridem spet "nazaj"; sem pa mislila, da bo šlo vseeno hitreje.
PO vaših izkušnjah, koliko časa tako v povprečju, rabiš, da prideš na prejšnji nivo?

Mal me zanima tudi zaradi teka na LM; glede na zdajšnjo izvedbo me močno ima, da bi prijavo odstopila.

Že vnaprej vsem hvala za vaše izkušnje.
Uporabniški avatar
 lenči
Raina, bolezen nas vedno vrne malo nazaj. Tudi jaz sem morala lansko leto spustiti LM, ker enostavno nisem želela tvegati po hudi gripi. Nisem pa takoj pričela na polno ampak samo 2x tedensko kar 4 tedne. Sicer sem vmes pričela tudi malo s plavanjem, vendar sem posledice čutila še v novembru. Pomembno je, da ne pretiravaš takoj na začetku. Do LM je še 14 dni, če trenutno zmoreš 10 km (tudi če hodiš vmes), potem bo šlo. Jaz bi tekla 2x maksimalno 3x ta teden (samo 1 x 10km), potem pa do 5 km zadnji teden 2x in se skušala še spočiti. Če ne bi šlo na bolje, je treba razmisliti o udeležbi.
Pa čimprejšno lahkotnost pri teku ti želim :clap:
  • 1
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA