prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uroš, ti kar pridno treniraj...in morda boš šel lahko enkrat z nama z Avijem. Midva sva šla namreč 1:19:37 :--

Škoda ker se nismo mogli dobiti...bi bil tek še veliko lažji. A se hkrat bojim, da bi se še manj pogovarjali...kot sva se z Avijem :D

Želel sem si raztek, dobil sem špon od začetka dokonca :D

Zdaj veste, da je bil Avi do sedaj zelo usmiljen do vas :wink:

Bilo je super...in pridem še!!!
Tudi jaz sem ga obdelal skupaj z Marjanom. :D Marjan en velikih HVALA, :cast: ti si res pravi so-tekač, ki zna lepo voditi tek, te spodbujat, skratka lepo te pripeljat do cilja, pa še veliko nasvetov dobiš med tekom. :clap: :clap:

No čas ni bil ravno tak kot pri AVI-ju in žabc-u, :clap: :clap: :cast: meni je ura pokazala bruto 3:07:23. Glede na to, da sem počival 6 mesecev in v tem času pridobil kar nekaj kg, je to realen rezultat na katerega sem ponosen, :D saj brez Marjana bi bila kakšna minuta več.

Lepo je bilo teči v prijetni družbi TF. :D Vesel sem tudi, da se je moja Marjana odločila in šla na polovično. :clap: :clap:

En velik HVALA Pajo-tu za okrepčevalnico. To veliko pomeni in zelo cenim. :clap:
Ga pa ni junaka pod soncem, da bi to obdelav v 1:19 :D Drugače pa Uroš, kapo dol za takšen rezultat...v solo izvedbi. Tvoji treningi se zelo približujejo rezultatu 2:50 na LM...ne pa zgolj pod 3:00 :wink:
Drugače pa vsi to delamo zase!!! No ja, jaz sem danes to naredil za Avija :wink: ...ker niti približno nisem računal, da bom šel tako hitro. Toliko o Avijevem usmiljenju :D

Tudi jaz se najlepše zahvaljujem Pajotu za mojo najljubšo pijačo - coca colo z vodo :laola
uf....danes je pa letelo...ampak najprej pa...Pajo vsa čast, da si si vzel čas in nas tako lepo postregel...hvala ti...... :clap: :D :D
Ponovno se nas je zbrala prav prijetna druščina, vendar danes sva z žabcem kar hitro odbrzel tja gori v breg...že na začetku sem vedel, da bo letelo...ampak, da bo tako si pa nisem ravno mislil....že na Golovec sva imela kar lep tempo, zato me je na vrhu že kar malo zaskrbelo, da me bo v nadaljevanju "zmanjkalo", ampak se je nekako izšlo....zelo dobrodošla je bila postojanka "pri Pajotu"...kjer sva postala za minutko si napolnila zaloge in kar hitro odbrzela naprej....počutje je bilo odlično zato ni bilo razloga za upočasnitev....tako sva proti koncu še malo pritisnila na plin in končala krog v času 2:19:37 - mislim, da je bilo danes prvič odkar tečem PST, da sem pritisnil štoparico.

...drugače sem se pa usmilil žabca, ki je rekel da pod 2:30 ne bi šel in sem torej šel pod 2:20 :mrgreen: in zato sem se mogel kar pošteno potruditi :lol: :lol: Hec mora bit, me je pa Matej v zadnjih metrih kar lepo naprej povlekel...tako, da sam verjetno ne bi iztisnil takega časa iz svojih nog.... :lol: :lol:

V glavnem odličen tek in odlična generalka pred LM.... :D :D

Uroš čestitke za dvoj dosežek...ni kaj, hiter si.... :D

P.S. Slikca pa še pride... :wink:
Uroš Sobočan napisal/-a:
Srečal tudi Matjaža in Mici, 2x :mrgreen:

Lp

Uroš

Tretjič sva se pa skrila :lol: :lol: :lol: , to bi blo pa preveč.

Nedeljsko jutro pa sobotni tekmi in odločitev je padla, da ne bomo vstajali sredi noči :D , da pa nisva bila čisto nedružabna sva jo mahnila v kontra smer, da sva vas lepo vse pozdravila, hvala Pajotu na okrepčevalnici.
Zame je bil to drugi najhitrejši PST in sicer 2:48.11, priznam Golovc v tej smeri je bil pa kar malo "višji" kot ponavadi al pa je blo z mano kej......

:wink:
miciM napisal/-a:Zame je bil to drugi najhitrejši PST in sicer 2:48.11, priznam Golovc v tej smeri je bil pa kar malo "višji" kot ponavadi al pa je blo z mano kej......
:wink:

Gorenjci so nekaj v krompir dali, to bo to :wink:
ROSI64 napisal/-a:Marjan en velikih HVALA:

Ni zakaj Silvan, bilo je tudi meni zelo prijetno. :D

Pajo hvala pa tebi za odlično okrepčevalnico. :clap:

Zdaj pa po pameti do ljubljanca, pa na katerikoli razdalji že boste:laola

lp
Marjan
Po dolgem casu spet polovicka PSTja v super TF druzbi. Z Dejanom sva imela krasen pogovorni tempo in sploh ne vem, kdaj je minila polovicka:).
Pri bajerju se pozdravljanje z Matjazem in Mici in ze je bilo konec!
Se dobro, da je bila potem se analiza, drugace bi lahko dvomila, da sem tekla:)))

Po LM pridem na se:)))
Pozdravcek,
Snezinka
Hoj,

lepo vas je bilo spet videt na tekanju po PST okoli Ljubljane. Obratna smer je res težja. Pa ne zaradi klanca ampak zaradi serpentinastih spustov z Golovca :evil: , vsaj zame.

Hvala za okrepčilo na postojanki. Novembra se spet vidimo na kakšni dolžini, takrat v ta pravi smeri :D

Lp, Matjaž
čeprav nisem uradno bil del ekipe, ki je šla cel krog po PST, sem vseeno u Fužinama naletel na ekipo, ki je ravno zaključila cel krog. razlog za to srečanje je pa bil čisto enostaven, ker sem namesto ob osmi uri štartal z več, kot uro zamude in sem imel do tam ravno 20 km. sem se še okrepčal z dobrotami iz Marjaninega avta in sem jih bil vesel, ker mi je že zmanjkovalo mojih zalog. razlog je bil v temu, da sem imel preveč aktivnega insula v sebi in sem bil vseskozi na spodnji meji, kar se tiče cukra. Če povem, da sem pojedel med samo potjo 5 čokoladic z 75 g Oh plus imel sem s sabo še dva litra tekočeine v kameli z 60 g Oh je bila res kriza z prehranjevanjem. ampak do Dravelj je pa vseeno šlo, kot po maslu in za 35 km sem rabil 3.20.01.
Se mi zdi, da je bila tokrat ta pot lažja, kot spomladi, ker sem imel s sabo vse potrebne pripomočke in predusme veliko tekočine. čeprav je bilo relativno hladno sem tekočino vseskozi nadomeščal in sem camelo spraznil skoraj do konca . Na koncu sem imel še celo sonček in sledil je še pozdrav Dravljam z vriskanjem, da se ve kdaj pride dolenc k dragi..... :mrgreen:
seveda sem ravno prišel na kosilo z juhico, solato tenstanim krompirjem (ki ga nisem dobil v senčurju) in mesno štručo. Je prav pasalo ,da sem napolnil zaloge, ker sem bil lažji za skoraj dve kili.
Z Robijem sva po zaslugi Vidkula prispela ob dogovorjeni uri pred Fužinski grad, potem pa smo kar hitro krenili. Garmin žal v vsej tej megli ni takoj našel satelitov, tako da sem potem do Golovca lovil glavnino. Na hribu smo se pokupčkali, presenetila pa je Loni, ker si je privoščila vratolomni spust.

Potem pa so kilometri kar puhteli in hvala Marjanu in Rosiju64 za prijetno družbo do Koseškega bajerja. Mimogrede sem se podučil o gorskih podvigih in GM4O... :)

PST jo je pa v poplavah Malrega grabna pri Murglah kar skupil, tako da bo sanacija ena izmed nalog, ki čakajo novega-starega župana.

Hvala vsem sotekačem in Aviju za organizacijo.
Biz napisal/-a: Na hribu smo se pokupčkali, presenetila pa je Loni, ker si je privoščila vratolomni spust.

Saj sem se potem k pameti spravila in šla lepo enakomerno do doma. By the book z GolovecKorekcijaPress. :wink: Čeprav to še ni bilo ta pravo, je treba noge nazaj na spuste pripraviti, je bila nedelja teden nazaj dobra šola.
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA