prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 majstor
Pozdravljeni,

zanimajo me vase izkusnje. Zanimata me predvsem dva modela in sicer:
Mizuno Wave Ruider 13 in Brooks Glycerin 8.
Mogoce je kdo probal Brooks Ghost 3?

Je ze kdo probal obe znamki. Razlike. Imam normalno stopalo. Trenutno uporabljam wave rider 12. Vecinoma tecem po asfaltu. Brooks ne najdem nikjer za si jih sprobat, baje jih cakajo da jih dobijo v Intersportu.

Kaksen nasvet, izkusnje?

Hvala!
Uporabniški avatar
 rokpuhar
jaz sem prej imel mizuno, zamenjal sem jih za glycerin 8, sedaj pa imam ghost 3. razlika je pri meni bila, da brooks ima boljšo blaženje in da sem z njimi pretekel več kilometrov preden sem jih moral zamenjati.
Uporabniški avatar
 rokpuhar
rokpuhar napisal/-a:jaz sem prej imel mizuno, zamenjal sem jih za glycerin 8, sedaj pa imam ghost 3. razlika je pri meni bila, da brooks ima boljšo blaženje in da sem z njimi pretekel več kilometrov preden sem jih moral zamenjati.

če bi rad kupil brooks ti jih tomaž zupančič zrihta takoj.
Uporabniški avatar
 Loni
Sicer ne številki 13 in 8, ampak kako nižjo, sprobani obe znamki in tečem v obeh. Se pravi, da pomagala nisem nič, so mi oboje kot ulite na nogo.
Uporabniški avatar
 teoo
Uroš, moja plavutka se precej udobno počuti v glicerin 8. Približno enako je bilo prej v wave rider 10.

@majstor: glicerin 8 ima precej zanimivo obliko podplata. del pod blazinicami prsta je ful debel, kar se precej čuti med tekom. V njih sem pretekel približno 200km in sem zadovoljen. Vseeno pa mislim, da bo naslednji par Mizuno Wave Ultima, ki je malo bolj blažen rider.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja kar se tiče BROOKS športnih copat je tako da je sedaj odvisno kateri copat vzameš oz. kateri model.
UROŠ če potrebuješ in si seveda želiš BROOKS športni copat se oglasi pri meni pa ti bom z velikim veseljem svetoval v zvezi z izbiro športnega copata.. :clap:
TEO drugače pa ti svetujem da probaš model GREEN SILENCE, ki je tudi izredno lahek tekaški copat in je izreden RACER MODEL
Sprednji del pri GLYCERIN modelu je narejen predvsem zato da dodatno izkoristi tekačevo silo, ki deluje ko stopi na sprednjo tretino copata, da poudari njegov tekaški odriv in energijo, ki jo pri tem sprošča...
Za vsa ostala vprašanja pa me lahko kontaktirate na ZS!
Pa vam bom z velikim veseljem odgovoril...
Lep sončen dan vsem tekačem!
In pa seveda lahkoten korak na 15.Ljubljanskem maraton 2010!
BROOKS SLOVENIJA
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
tomaz.zupancic napisal/-a:UROŠ če potrebuješ in si seveda želiš BROOKS športni copat se oglasi pri meni pa ti bom z velikim veseljem svetoval v zvezi z izbiro športnega copata.. :clap:

Če boš v šotoru se itak spet vidiva :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA