prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Tudi jaz sem se nenapovedan priključil in odtekel z zaščitnico polovičko. Šlo je še drugo polovičko, a žal le do do Dunajske (23 km) potem pa poklical prevoz :oops: ker ni več šlo.
Zaradi zadnjega meseca prisilnega abstiniranja treningov se počutim nepripravljen na LM - 42. Upam, da ta teden s pretreniranjem nadoknadim vsaj nekaj. Če ne, bo pa LM dober trening za Sladkih 6 in Palmanovo.
Hvala vsem za družbo. Vsi ste pripravljeni in naviti, za ene smo že vedeli, za druge smo pa izvedeli.
Je šlo v tretje rado. Teden dni nazaj je bila kar kriza, zato sem se včeraj odločil preveriti, če je bil moj prvi PST pred mesecem samo labodji spev, ali...? In tokrat je šlo odlično. :D

Začetek čez Golovec - počasi in lahkotno. Sledil je preostanek prve polovice v prijetni družbi in pogovornem tempu. Spet sem izvedel veliko novega in zanimivega. Hvala, Snežinka! :D
Pajotu spet najlepša hvala za okrepčevalnico! :clap:

V drugi polovici sem se ukvarjal z navigacijo in testiral, če je od tabornikov pred davnimi časi ostalo še kaj orientacijskih sposobnosti. Pa ni bilo sonca! :roll: Tako se je še najbolj obnesla metoda Jankota in Metke - od krogca do krogca v stezi... Ko jih zmanjka, pa po smerokazih... Zgrešil sem le enkrat, tako da ni bilo kaj več kot kakih 50 m viška. :rol: Sicer je šlo kar hitro in tekoče. Skupen čas okrog 3 ure 14 min, +/- kaka minuta. Na cilju nas je čakala še Marjanina tortica. :D
Čestitke vsem udeležencem. :clap: Vsem želim tudi izpolnitev ciljev na LM in drugih prihajajočih tekmah. :D
Če ima med "prazniki" kdo željo odteči kakšen PST, se mi lahko pridruži kjerkoli na PST :D .
Tekel bom v vsakem vremenu (tudi če prekle padajo z neba). Vedno bom štartal pri LM okoli 4 ure zjutraj. Pri LM lahko nudim tudi okrepčevalnico ali na začetku ali pa na koncu svojega teka.

30.10. -> cel PST (okvirno 2:45-2:59)
31.10. -> cel PST (okvirno 2:45-2:59)
1.11. -> cel PST (okvirno pod 3)

Prva dva kroga bosta verjetno hitrejša, 2:45 - 2:59, na tretjem pa se bom verjetno že vlekel kot megla počasi :oops: in se spraševal "zakaj mi je bilo tega treba" :roll: .
zajc napisal/-a:Če ima med "prazniki" kdo željo odteči kakšen PST, se mi lahko pridruži kjerkoli na PST :D .
Tekel bom v vsakem vremenu (tudi če prekle padajo z neba). Vedno bom štartal pri LM okoli 4 ure zjutraj. Pri LM lahko nudim tudi okrepčevalnico ali na začetku ali pa na koncu svojega teka.

30.10. -> cel PST (okvirno 2:45-2:59)
31.10. -> cel PST (okvirno 2:45-2:59)
1.11. -> cel PST (okvirno pod 3)

Prva dva kroga bosta verjetno hitrejša, 2:45 - 2:59, na tretjem pa se bom verjetno že vlekel kot megla počasi :oops: in se spraševal "zakaj mi je bilo tega treba" :roll: .

Pa to je noro :bum: :bum: :bum:
zajc napisal/-a:Če ima med "prazniki" kdo željo odteči kakšen PST, se mi lahko pridruži kjerkoli na PST :D .

Samo v izogib nejasnostim: ob štirih zjutraj?
Po slovenskem času?
S sobote na nedeljo se sicer prestavi ura, samo toliko, da vas spomnim.
Jaz za zdaj nimam težav s spanjem, samo s tekom, tako da ...
Ob štirih zjutraj v mrazu laufat okoli Polja?! Po se bost pa čudili ko se boste zbudili nekje na toplem in z jopičem tesno ovitim okoli vas :D
Celo meni tole ni čisto normalno :wink: , je pa prav zaradi tega onbčudovanja vredno :laola

Se vidimo ob uri ko bomo vsaj vedeli kam zbežat ko nas bodo fantje v belem lovili :lol:
Vsem, ki boste tekli čez prazničen vikend želim veliko uživanja in lahke noge. :laola

Zame je hitrost tempa prevelika, :oops: pa tudi ura vstajanja je prezgodnja, :shock: pa čeprav samo za pripravo okrepčevalnic.
spela* napisal/-a:

Samo v izogib nejasnostim: ob štirih zjutraj?
Po slovenskem času?
S sobote na nedeljo se sicer prestavi ura, samo toliko, da vas spomnim.
Jaz za zdaj nimam težav s spanjem, samo s tekom, tako da ...

No, zajc je tudi zame prezgodenj in prehiter. A bi šla ti v Nedeljo ob kakšni bolj spodobni uri vsekakor pa dopoldan na majčkeno kroženje , ne celega :lol: , ob pol10h naprimer.

:wink:
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA