nooooo
REZULTATI NAGRADNE UGANKE SO NASLEDNJI:
na sliki je Nataša. Iz Kamlka. Stara 15 let in težja 15 kil. Poleg nje je njena prijateljica Polona. Stara tudi 15 let. Slikani pa sta v Evini sobi (tudi Eva je bila stara 15 let). Takrat smo bili veliiiki fani Doorsov (odtod Jim Morrison na steni, noben ga ni spoznou, kje ste, hipiji????

). Ostali "ključi" po stenah so nerelevantni in tudi tapete so pač staromodne, kaj čmo. Ni bil pust, kot lepo piše, imamo pa vse zelo podoben smisel za humor (bolan, bolan, bolan

), od tod napis.
NAGRAJENCI IN NAGRADE:
1.MESTO: TADEJK - nagrada je velika škatla home-made energetskih kukijev/pleskavic in pa pijača po želji
2. MESTO: spet BAJSIIII - veliki detektiv TF ki prejme še dodatno pohvalo za natančno in podrobno ter seveda točno analizo - nagrada je srednje velika škatla home-made energetskih kukijev/pleskavic in pa pijača po želji
3. MESTO: TINI - veni vidi vici - nagrada je manjša škatla home-made energetskih kukijev/pleskavic in pa pijača po želji
Nagrade dobite, ko bo peč popravljen in kuki pečen spljoh.
Edin to mi ni jasno, kako me je odkril TadejK, ki me sploh še ni videl v živo???

Tadej, boš povedal?? dej no...
o ostalih analizah, brcah v temo itd. pa raje ne bi...je blo govora o nekih kadilcih, fuzbalu, metroseksualcih, .... Bor je skoooor zadel s svojim JUVE
NTUS

no...v bistvu ni mel pojma...
V največje zlohotno zadovoljstvo mi je pa to, da je Darko pop...na celi črti. JESSSSS

(zdej bo sigurn reku da je itak vedu pa se ni hotu izpostavljat in to...bla bla

)
hvala za sodelovanje!