prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 dexi27
Jaz sem mel srečo in sem jih na expu Enzo Ferrari maratona dobil za ugodnih 75 evrov, pa še številke so meli kako si hotel :laola :laola

Če maš kerega, ki gre kam v tujino na kaki maraton, ti jih bo mogoče lahk prnesel.
 wawer
Tudi jaz sem iskal to številko v Sloveniji a je žal nisem našel. Model mi je izredno odgovarjal in mi je žal, da ga niso prenovili.
 žabc
Sam sem bil najbrž še najbolj presenečenko sem izvedel, da so ta copat nehal delat. tekel sem na njih od njihovega pvega modela...pa vse to zadnjega. Tekel sem z njimi po asfaltu, makadamu, gozdu, hribih, v dežju, blatu in po suhem...

Aja, uporabljam sem izključno samo ta copat!!!

Sedaj sem dobil zelo dobro alternativo v Sauconyju...vsaj model Kinvara mi zelo odgovarja. Ta copat je izredno hiter...res pa, da zaradi tega malo manj blažen. Po maratonu bom probal njihove bolj blažene copate...za bazo za naslednjo sezono.

Imam doma dvoje nove copate od Sauconyja: Kinvara in Fastwich - oboji so zelo hitri. Obe sta številki 43. Sta izjemno itra copata. Dam jih za 30% ceneje od trgovinske cene. razlog prodaje je v tem, da imam sedaj troje hitre copate...in nobenih za trening.

LP, Žabc
Uporabniški avatar
 noteko
Tudi sam sem vedno uporabljal Nike Skylon. Letos sem kupil nova dva para teh superg - Skylon 11+, sedaj pa vidim, da jih ne bo več, čeprav je bil model zelo priljubljen med tekači. Očitno bom moral najti alternativo v drugih modelih tega proizvajalca, saj sem ga videl na mnogih tekmah, ker so ga tekači uporabljali za hitre treninge in tekme. Imam tudi dva para Nike Marathoner, ki pa ga uporabljam samo za stadion, ker mi je za asfalt in druge urejene podlage preveč trd. Škoda, da Skylona ne bo več...
Trenutno mi je ta model še najbližje: http://www.superge.si/Nike/lunarswift-f10-nike-7811144/
 Matej79
@Noteko: nad lunarjem sem bil jaz izjemno razočaran. Ne vem kako se bi obnesel na teku, a prvi filing ni pravi. To ni Skylonu niti senca. Ne vem meni na nogo ni sedel. In možakar iz trgovine je povedal, da nisem edini....Skylona 11 žal res ni več možno dobiti. Tudi sam iščem alternativo....po 4 letih sem v to prisiljen. :S
Uporabniški avatar
 dexi27
noteko napisal/-a:Trenutno mi je ta model še najbližje: http://www.superge.si/Nike/lunarswift-f10-nike-7811144/

Kot alternativo sem jaz kupil, ta model in se kar obnese, mogoč edin je lahk težava za tiste, ki izrazito pristajate na peto, ker je tu podplat mal drugačen in je bolj namenjen pristajanju na celo stopalo.
 wawer
Jst sem pa kot alternativo izbral Nike Lunar glide+ 2, ker je spredaj ožji kot Lunarswift. Skylon je bil spredaj zelo ozek in to mi odgovarja.
 MKC
dvince napisal/-a:v Intersportu imajo number 42,5 in 44,5,. 44ko ne dobis nikjer, tisti linki na ebayu tudi nimajo number 9,5 UK (44 EU) :wink:

v katerem intersportu to?
hvala

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA