Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

2. Štafetni tek na Storžič bo tudi letos.

Predvideni termin je odvisen od vremena in bo v nedeljo 10 ali 17. oktobra 2010.
Proga in pravila bodo v glavnem ista kot lani in bodo še objavljena naknadno.

Info o lanskem teku:
http://www.boltez.si/storzic/

Aja... v primeru slabega vremena v obeh izbranih terminih pa tek odpade...
Nazadnje spremenil milan, dne 16 Okt 2010, 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaradi prekrivanja terminov prireditve z drugimi teki je drugi štafetni tek na Storžič prestavljen na naslednjo nedeljo, to je 17. oktobra. Skoraj polovica tekačev, ki so lani bili na Storžiču, se ta vikend kljub dobri vremenski napovedi ne bi mogla udeležiti teka. Upamo da bo vreme naslednjo nedeljo še lepše.
Iztok
V tem primeru lahko ob vsaj solidnem vremenu računate še na enega tekača več.
Že dolgo sem se spraševal, zakaj ni nobene tekme na Storžič. Ta je sicer polovična, pa še to s precej visokim startom, toda bolje to kot nič.
Že v naprej si rezerviram zgornji del proge.
To nedeljo zaenkrat vremenska napoved ni najboljša, ampak upanje na sonce ostaja. Če bo napoved taka kot sedaj (http://www.mountain-forecast.com/peaks/ ... casts/2132), bomo tek prestavili na soboto. V tem primeru bi bil start prestavljen na 13,00 uro, prijave pa do 12,00 ure.
Če bo v nedeljo pričakovano suho vreme tekma ostane v nedeljo, če bo napovedan dež za cel vikend tek odpade.
Iztok
Dobro bi bilo da bi se odločili. Jaz sem si za nedeljo izboril prost dan, v soboto pa delam. Tik pred zdajci ne bom mogel več spreminjati. Jutri (četrtek dopoldne) bi bil še zadnji čas, če bi mi uspelo spremeniti, da bi bil prost v soboto. Žal bi mi bilo, če se klub temu, da sem si v službi izboril zamenjavo za nedeljo, tekme nebi mogel udeležiti. :cry:
organizacija tekme je bila res na visokem nivoju,vzdušje in piknik po tekmi sta bila res zakon,da o družbi ne govorim.Se ena gorska preizskušnja,ki se mi bo za vedno ostala v spominu.

p.s.: organizatorjema Iztoku Boltezu in Matjažu Mikloši pa vsaka čast za tako organizacijo!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA