Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Glede na to, da sem šel v Mariboru 1:21:15, bo dobro vse, kar bo pod. Če bo nad, bom razočaran. Je pa od tega tudi odvisno ali potrebujem nove superge ali ne. Zadovoljiv čas pomeni nakup novih superg, ker jih bom očitno v prihodnje še potreboval, nezadovoljiv čas pomeni, da novih superg ne bom več potreboval. Od tega teka je tudi odvisna moja Palmanova.
Jaz grem pa mali maraton in moj cilj je pod 2.15-za večino od vas je to sicer mala malica-za mene osebno pa bo to velik uspeh-čas pred 2 leti sem imel 2.18-je pa res da je moj največji sovražnik teža (100 kg) ampak to me ne moti-jaz tečem predvsem zaradi osebnega zadovoljstva-pred enim mesecem sem jih za generalko pretekel 21 km v času 2.16-tako da upam da bo šlo vse po načrtu-če pa mi slučajno ne bo ratao pa tudi ne bo konec sveta-važno je druženje in dobra volja-eveda pa brez dobre kondicije ne gre-letos imam za seboj približno 500 km-od začetka septembra pa do danes 145 km tako da me ni strah
pa veliko sreče tudi vsem ostalim tekačem......
bye

Tine

:laola
Vreme napisal/-a:Če bo pod 2:00 bo več kot odlično, če bo pod 2:05 bo odlično, če bo pod 2:10 bo dobro, če pa pod 2:15 pa bo tudi vredu :lol: (o polovički govorim seveda)

Jaz se pridružujem od 2:05 dalje :D 2:00 je letos zame še nedosegljivo :oops:
nana napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Če bo pod 2:00 bo več kot odlično, če bo pod 2:05 bo odlično, če bo pod 2:10 bo dobro, če pa pod 2:15 pa bo tudi vredu :lol: (o polovički govorim seveda)

Jaz se pridružujem od 2:05 dalje :D 2:00 je letos zame še nedosegljivo :oops:

te pa da vidimo če je to res :wink:
Glede na to, da v Ljubljani še nisem tekla pod 2 uri ... :oops:
... si ne upam napovedovati kakšnega dobrega rezultata.

tae napisal/-a:Zadovoljiv čas pomeni nakup novih superg, ker jih bom očitno v prihodnje še potreboval, nezadovoljiv čas pomeni, da novih superg ne bom več potreboval.

Ah daj no, tae, pa menda ne boš vrgel puške v koruzo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA