Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana napisal/-a:
Tekačiča napisal/-a:Moj cilj pa je prilaufati v CILJ! :wink:

No, no... brez lažne skromnosti :D Smo te imeli priliko gledat v hrbet in vemo, kako to gre :wink:
Pa na slušalke se ne boš mogla zgovarjat, ker bo svetlo - bo treba kar tečt :lol: :--

Oh, hvala Nana za vzpodbudo! Samo veš, tam sem imela 6 ur časa pa je bilo vse bolj na izi. :mrgreen:
Glede slušalk pa maš prav ja, če pa bodo spet težave bom pa kakšnega sotrpina prosila za pomoč. :wink: Se vidimo!
žabc napisal/-a:Skupaj s Snežinko pod 4:40 :wink:

:wink:

Sama sebi napovedujem, da bom tudi letos trenirala glasilke do maksimuma. Občutljivi, vzemite čepke s seboj, ker imam to namen početi kar se le da dolgo.
Loni napisal/-a:Sama sebi napovedujem, da bom tudi letos trenirala glasilke do maksimuma. Občutljivi, vzemite čepke s seboj, ker imam to namen početi kar se le da dolgo.

to, to Loni....tega še manjka v Ljubljani.....tako da, daj si duška.... :laola .....
velika želja je bila, da postavim osebni rekord, vendar sedaj že vem, da temu ne bo tako.... pa tako sem se veselila LM

premišljujem, če se ima sploh smisel s kašljem odpraviti na start.... sem prehlajena že dva meseca
no če že pridem, moja želja je priti v cilj v času okrog 2 uri, če me seveda med tekom ne pobere kašelj.... se bom kakšnga zajčka prjela pa bo mogoče lažje šlo

se vidimo tako ali drugače

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com